Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo NOVINKY v Tetě: Pro čisté a voňavé tělo

NOVINKY v Tetě: Pro čisté a voňavé tělo

NOVINKY v Tetě: Pro čisté a voňavé tělo

2. listopadu 2019 od Eva Suchomelová

2. listopadu 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Uchovejte si svěžest, voňavé tělo a komfort intimních partií po celý den! Díky podzimním novinkám můžete příjemný pocit dopřát nejen sobě, ale také svým dětem či mužům.

Klín v pohodě

Ženské intimní partie patří k nejcitlivějším částem těla, proto jim dopřejte skutečně jemnou péči. K tomu patří vhodné mycí přípravky, například Chilly Hydratační gel pro intimní hygienu (koupit v e-shopu), který dokáže zvyšovat hydrataci sliznice v období suchosti, např. při stresu, menopauze nebo z důvodu antikoncepce. Hodit se vám mohou i Lactacyd Ubrousky pro intimní hygienu s antibakteriální přísadou s výtažkem z tymiánu.
Klín v pohodě

Malý rituál pro hezčí den i pokožku

Sprchový gel, který hýčká vaši pokožku, aby byla hydratovaná, čistá a voňavá? Přesně takovou službu vám udělá NIVEA Pečující sprchový gel pro pocit hydratované pokožky Natural Creme Aloe vera nebo NIVEA Pečující sprchový gel Care & Apricot s olejem z meruňkových jader.
Malý rituál pro hezčí den i pokožku

Dětské sprchování zábavně a zdravě

Dostat děti každý večer do sprchy? To je vážně výzva! Pomohou vám přitom zábavné sprchové gely, které neštípou v očích. Vaše malé mořské víly ocení NIVEA Sprchový gel a šampon 2 v 1 Kids (koupit v e-shopu) s bio Aloe vera, heřmánkem a vůní lesního ovoce, zato bez mýdla. A malým potápěčům už při mytí vlásků neukápne ani slza, použijete-li NIVEA Sprchový gel a šampon 2 v 1 Kids (koupit v e-shopu) s heřmánkem a jablečnou vůní. Předcházejte nepříjemným pocitům pálení či svědění v intimních partiích u svých holčiček a malých slečen s aktuální novinkou, Lactacyd Ultrajemným mycím gelem Girl s obsahem kyseliny mléčné, extraktem z broskví a Aloe vera pro zklidnění a hydrataci jemné dětské pokožky. Dá se používat už od 3 let.
Dětské sprchování zábavně a zdravě

Voňavé a hebké podpaží

Udržet podpaží celý den v suchu ještě o pečovat? Se správnými antiperspiranty je to hračka. Pomůže vám v tom NIVEA Sprej antiperspirant Deomilk Sensitive, NIVEA Sprej antiperspirant Deomilk Fresh. Díky jemnému složení s mléčnou esencí jsou vhodné i pro citlivou pokožku, které zajistí potřebnou péči po holení. Pokud vám víc vyhovuje „kulička“, zkuste NIVEA Kuličkový antiperspirant Deomilk Sensitive nebo NIVEA Kuličkový antiperspirant Deomilk.
Voňavé a hebké podpaží

Mužně a svěže až 48 hodin

Pánové, potřebujete na svůj antiperspirant naprosto spolehnout? Udržet vše pod kontrolou až 48 hodin vám pomůže NIVEA Sprej antiperspirant MEN DEEP Black Carbon Espresso (koupit v e-shopu) s vůní espressa a cedrového dřeva nebo NIVEA Sprej antiperspirant MEN DEEP Black Carbon Amazonia (koupit v e-shopu) s povzbuzující vůní šalvěje a zázvoru. Preferuje-li kuličkový antiperspirant, použijte například NIVEA Kuličkový antiperspirant MEN DEEP Black Carbon Espresso.
Mužně a svěže až 48 hodin

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít