Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?

Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?

Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?

10. července 2017 od Eva Suchomelová

10. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Už se těšíte na týden nebo dva pod stanem uprostřed krásné přírody? Ale co vaše krása? Jak si sbalit kosmetickou výbavu, když se vše musí vejít do batohu? Řešením jsou kosmetické miniaturky a cestovní balení. Zabalte si podle našich tipů!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

V kempu do sprchy

Tady se předpokládá umývárna se studenou i teplou vodou. Teplá voda ve sprchách sice bývá za poplatek, ale z vlastní zkušenosti vím, že ten pocit svěžesti po propoceném dni za těch pár mincí stojí. Za sebe mohu doporučit cestovní balení sprchového gelu o objemu 50 ml Kamill Cosmetics Wellness Shower Lemon-Buttermilk nebo Ametté Shower Gel Cream Coco, které pleť osvěží a zároveň ji zanechají jemnou a vláčnou. Na dovolené je důležitá nejen péče o celé tělo, ale i o intimní partie. Nejen že se více potíme, vyskytujeme se více v prašném prostředí, ale také koupání v přírodních nádržích už uprostřed léta nebývá vždy bez rizik. Já v takovém případě už preventivě sahám po emulzi pro intimní hygienu Nivea Intimo Wash Lotion.

Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?


Nezapomínejte na vlasy

V kempu jsou to právě vlasy, které plihnou a poškozují se pod nánosem potu, prachu a jiných negativních vlivů. Léto obecně vlasům příliš neprospívá, a tak je potřeba je hýčkat. Nedávno jsem vyzkoušela vlasový šampon a kondicionér z jedné řady pro poškozené vlasy Tony&Guy Damage Repair a výsledky byly znát. Navíc právě tyhle seženete v mini balení po 50 ml, takže si je můžete vzít nejenom pod stan, ale také do příručního zavazadla v letadle. Pokud spíš řešíte objem své hřívy, pak oceníte například šampon a kondicionér pro objem vlasů privátní značky Ametté, tentokrát v lahvičkách o objemu 65 ml.

Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?


Stačí i umyvadlo

Při stanování se občas stane, že máte k dispozici jen umyvadlo. Pokud je i se zrcadlem, máte šanci se aspoň civilizovaně odlíčit či vyčistit pleť. Na cesty k oběma účelům doporučuji vzít si micelární vodu, například Garnier Skin Cleansing Micelární voda ve 100ml balení, která je v nabídce pro různé typy pleti. K tomu se vám bude hodit mini balení Ellie odličovacích tamponů se 30 ks. Když už stojíte u umyvadla, postarejte se o svůj zářivý úsměv. I tady lze v drogerii najít skladnou alternativu, a to jak skládací zubní kartáček Colgate Portable s měkkými štětinami, tak i kompaktní verzi zubní pasty Colgate Total zubní pasta mini s tubou o objemu 25 ml.


Bez vody

Ano, jsou i situace, kdy se k vodě nedostanete i několik dní. Což pro každou ženu bývá někdy velkým problémem, ale vždycky si s tím nějak dokáže poradit. V takovém případě doporučuji první pomoc v podobě cestovní kosmetiky, která se bez vody obejde. Věřím, že i vás nadchne stejně jako mě antibakteriální gel na ruce – stačí si ho nalít do dlaně malou trošku, ruce promnout a za chvilku je máte nejen suché, ale také hygienicky čisté! Zkuste například Lilien hygiene antibakteriální gel s Aloe Vera v 50ml balení. Obličej vyčistíte odličovacími ubrousky Ellie Cool Fresh v balení po 10 ks a vlasy zbavíte přebytečné mastnoty aspoň na přechodnou dobu pomocí suchého šamponu, např. Aussie Miracle Dry Shampoo v 65ml lahvičce.

Krásná i pod stanem – co s sebou do batohu?


Pro každý případ

Za všech okolností noste u sebe krém na ruce a při každé příležitosti je mažte. Předejdete tak vysušené, svraskalé pokožce a nevzhledným nehtům. Vysloveně kosmetickou miniaturou do každého příručního zavazadla je Kamill krém na ruce a nehty v 30ml balení. Nepříjemnému zápachu z pocení v horkých dnech můžete předejít s 75ml balením deo spreje Adidas Woman Pure Lightness, který působí až 24 hodin.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít