Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Kosmetický dárek pro maminku

Kosmetický dárek pro maminku

Kosmetický dárek pro maminku

27. dubna 2018 od Eva Suchomelová

27. dubna 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Svátek matek je za dveřmi. Přemýšlíte, čím potěšíte tu svoji maminku? Zkuste to s kosmetikou! S našimi tipy neuděláte chybu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Nejčastějším dárkem, který maminky dostávají ke Svátku matek, je květina a něco sladkého. Buďte tedy trochu originální a zkuste tu svoji potěšit něčím voňavým, třpytivým nebo prostě takovým, co by si ve skrytu duše přála.


Tip 1: Vlastnoručně vyrobená kosmetika

Každou maminku potěší vlastnoručně vyrobený dárek, třeba doma vyrobené mýdlo nebo domácí sérum pro dlouhé řasy. Ty tam jsou časy papírových přáníček s dětskými kresbami, polepené třpytkami. Jděte na to jinak! Vyrobte mamince čistě přírodní peeling na ruce. Vydrží v ledničce až 2 měsíce a při pravidelném používání bude mít vaše maminka ruce jak ze sametu.

peeling na ruce

Citronový peeling na ruce

1 šálek bílého cukru
½ šálku olivového oleje
½ čajové lžičky oleje s vitaminem E
15-20 (nebo víc) kapek citronového esenciálního oleje

Smíchejte všechny přísady, dobře promíchejte a uložte do skleněné nádoby, kterou dobře (ideálně vzduchotěsně) uzavřete. Po mytí nádobí (či mokrém úklidu) vmasírujte malé množství do pokožky rukou.

společné nákupy

Tip 2: Darujte společný čas a zážitek

Kdy jste si naposledy užily čistě dámskou jízdu – vy a vaše maminka? Patříte-li k ženám, které alespoň čas od času potřebují vyrazit po obchodech a „lovit“ hezké kousky za dobrou cenu nebo si očichat nové vůně a dát si společně kávu, pak je Svátek matek skvělou příležitostí!

Zajděte třeba do některé z drogerií Teta a v tamním kosmetickém koutku otestujte nejnovější kousky dekorativní kosmetiky. Výhodou je, že v těchto kosmetických koutcích najdete denní i noční osvětlení, abyste viděly, jak vypadají různé odstíny přes den i večer. Také jsou tu zdarma k dispozici odličovací ubrousky, kosmetické kapesníčky a odličovač pro případ, že některý odstín nebyl ten úplně správný nápad. Při tomhle společném experimentování si užijete spoustu zábavy a třeba si zrovna vaše maminka vybere nový odstín rtěnky či druh make-upu a vy jí ho můžete koupit jako dárek.

výběr dárku

Tip 3: Dobře vybraný dárek

Jestli znáte svou maminku skutečně dobře a jste s ní často v kontaktu, takže víte, jaký má právě životní styl, zkuste vybrat dárek sami. Vybrat správně kosmetický dárek je už docela náročné a hodí se skutečně pro ty, kteří se znají dobře dlouhá léta. Nyní, před začátkem letní sezony, nešlápnete vedle s kosmetikou s UV faktory – např. Dermacol Gold Elixir Caviar denní krém s SPF 10. Pokud se maminka chystá na dovolenou, rozhodně neuděláte chybu, když jí pořídíte sadu mléka na opalování i po slunění, např. Helios Herb Set mléka na opalování OF20 a mléka po opalování.

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít