Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Jak jednoduše nazdobit vánoční stůl na Štědrý den?

Jak jednoduše nazdobit vánoční stůl na Štědrý den?

Jak jednoduše nazdobit vánoční stůl na Štědrý den?

15. prosince 2021 od Věra Exnerová

15. prosince 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Věra Exnerová

Štědrovečerní večeře se kvapem blíží a vy stále tápete, jak slavnostně, jednoduše a efektivně nazdobit tabuli? Nezoufejte! Máme pro vás několik tipů, se kterými zazáříte a stihnete na poslední chvíli jednoduchou výzdobu štědrovečerního stolu.

1. Převažte ubrousek

Víte, že obyčejný papírový ubrousek dokáže udělat hodně parády za málo peněz? Stačí vybrat Vánoční ubrousky (koupit na e-shopu) s potiskem, který se hodí do barvy vašich Vánoc. Přeložit ho, položit na něj příbor a vše převázat stuhou, nebo provázkem. Vše položte na talíř.

Na závěr můžete ozdobit trochou chvojí, nebo použít Kolíčky dřevěné Vánoční (koupit na e-shopu), které budou třešničkou na dortu a můžete jimi upevnit i jmenovku.
 

2. Zkuste prostírání

Neužije vás na ubrusy a běhouny? Zkuste prostírání. Bílé Prostírání kulaté (koupit v e-shopu), položené na dřevěném stole s talířem v kontrastní barvě udělá se slavnostní tabulí zázraky. Navíc je můžete použít každý rok znovu. Zkrátka jednoduchá vánoční výzdoba.

3. Svíčky pro atmosféru

Bez světýlek a svíček, by to nebyly ty pravé Vánoce. Jak ale nazdobit stůl, když nemáte doma svícny? Zalovte ve spíži a využijte staré sklenice od zavařenin, přesnídávek, nebo láhve od vína! Do nich pak vložte Tip Line Kónická svíčka červená (koupit v e-shopu), které vydrží hořet až 8 hodin, takže vydrží tvořit tu správnou atmosféru opravdu dlouho.
TIP: Aby svíčka v zavařovačce držela, nasypte do ní mouku nebo sůl. Bude vypadat jako sníh, a navíc udrží svíčku na svém místě.

3. Perníčky v akci

Děti vykrajování a zdobení perníčků milují. Proč je nevyužít i jako dekoraci? Můžete je použít jako jmenovky. Stačí na ně napsat jména členů rodiny a položit je na talíř. Nebo je vyskládejte do středu stolu s trochou chvojí a svíčkami. Že pečení není vaše parketa? Nevadí. Vánoční dekorace samolepící (koupit v e-shopu) ve tvaru perníčků poslouží úplně stejně a navíc vydrží nekonečno použití.

Vůni perníčků pak nahradí třeba vůně vanilky Glade Mini Romantic Vanilla Blossom parfémovaná svíčka (koupit v e-shopu), její luxusní vůně se postará o tu správně hřejivou, sváteční pohodu.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Věra Exnerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít