Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Den otců se blíží: Máte už dárek pro toho svého?

Den otců se blíží: Máte už dárek pro toho svého?

Den otců se blíží: Máte už dárek pro toho svého?

8. června 2021 od Karolína Valová

8. června 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Stejně jako oslavujeme mateřství, slavíme v červnu i den všech tatínků. Původně americká tradice se plynule rozšiřuje do celého světa. Který den slavit a jaký dárek vybrat? Pojďme se na to společně podívat.
Budete-li pátrat po dni, kdy je oslavována role tatínků v České republice, nejčastěji najdete datum odpovídající třetí červnové neděli, což se shoduje s americkou tradicí. Například v Německu se však slaví čtyřicet dnů po Velikonocích, v severní Evropě druhou listopadovou neděli a ve Španělsku, Itálii nebo Chorvatsku už 19. března.
 
Na datu však nakonec vůbec nezáleží. Důležité je projevovat lásku i vděčnost spontánně a od srdce. Pokud si lámete hlavu, čím tatínka obdarovat, máme pro vás několik praktických tipů.
 

1. Vůně

Absolutní sázka na jistotu. Toaletní vodu používají všichni muži, a pokud vyberete takovou, která se typově podobá té aktuální, nemůžete šlápnout vedle. Muži na rozdíl od žen většinou nebazírují na detailech, takže když jim darujete krásnou vůni, která na nich bude vonět vám, budou spokojeni. Hledáte-li svěží citrusovou vůni s lehkým dřevitým nádechem, Mexx Pánská toaletní voda Whenever Whererever (koupit v e-shopu) je jasná volba. Pravým opakem této vůně je i přes téměř totožný obsah citrusů Scuderia Ferrari Black toaletní voda (koupit v e-shopu), která ohromí milovníky i milovnice těžších kořeněných vůní.

2. Kosmetická sada

Ať už si váš tatínek čas strávený v koupelně užívá, nebo ho chcete motivovat k větší péči o sebe, balíček kosmetiky bude tím pravým dárkem. Jednou z možností je využít nabídky již připravených kosmetických sad, které zpravidla obsahují sprchové gely, šampony či pěnu do koupele. Krásná elegantní varianta je například Bohemia Gifts & Cosmetics Sada pro tatínka (koupit exkluzivně v e-shopu).
Muž ve vaně
Tip redakce:
Kromě běžné kosmetiky se nebojte sáhnout i po produktech, které váš tatínek dosud nepoužíval. Pánský pleťový krém si určitě zamiluje – například
NIVEA MEN Pleťový krém Active Energy (koupit v e-shopu) bojuje proti známkám únavy, okamžitě hydratuje a osvěžuje pleť, což každý muž jistě ocení, i když to možná nepřizná. Pokud hledáte malou pozornost, univerzální NIVEA MEN Creme (koupit v e-shopu) je to pravé na tvář, ruce i tělo.

3. Péče o vousy

Všichni muži se musí pravidelně starat o své vousy. Ať už si udržují hladkou tvář, na krátko střižené strniště, nebo si pečlivě upravují tvar bradky či plnovousu, se správným holicím strojkem to jde vždy lépe. Nabíjecí a vodotěsný strojek Philips OneBlade na tvář (koupit v e-shopu) je vhodným dárkem pro všechny muže bez výjimky. Hravě zvládne zastřihování, tvarování a oholení libovolně dlouhých vousů i vytvoření dokonalých kontur a ostrých linií. Milovníci zarostlé tváře ocení NIVEA MEN Deep Mycí gel na obličej a vousy (koupit v e-shopu), který zbaví vousy nečistot i přebytečné mastnoty a pleť ochrání před vysušováním.
Muž používající strojek na holení
Pokud je tatínek ze staré školy, jistě ho potěší Gillette Mach3 Turbo Rukojeť holicího strojku + 2 náhradní holicí hlavice (koupit v e-shopu) třeba v kombinaci s Gillette Series Sensitive Pánským gelem na holení (koupit v e-shopu), který díky obsahu aloe vera chladí a zklidňuje pokožku.
 

TIP: Velkým trendem na poli mužské péče je pečující a stylingová kosmetika na vousy a kníry. Na webu Teta drogerie (přejít na e-shop) najdete širokou nabídku produktů, které potěší samostatně i v sadě.

4. Autokosmetika 

Víte, že by se kosmetický dárek nesetkal s úspěchem? A co kosmetika na auto? Ano? Pokud tatínek nenavštěvuje myčku aut, ale udržuje svého miláčka na čtyřech kolech v čistotě svépomocí, jistě ocení Q-Power Tekutý auto šampon (koupit v e-shopu), který spolehlivě čistí i odmašťuje.
Muž myjící auto
V případě, že nemá kde auto sám umýt, jistě se pravidelně stará alespoň o jeho vnitřek a Coyote Cockpit spray vanilka (koupit v e-shopu), určený k čištění, ošetřování a leštění plastových, gumových, kožených, koženkových a dřevěných částí interiéru vozidla, mu udělá radost.

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít