Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Den matek: Dárky plné radosti

Den matek: Dárky plné radosti

Den matek: Dárky plné radosti

29. dubna 2021 od Karolína Valová

29. dubna 2021 2 minuty čtení
Připravil/a Karolína Valová

Blíží se Den matek, během kterého vzdáváme hold všem maminkám a oslavujeme mateřství. Chcete svou maminku opravdu potěšit a zároveň rozmazlit? Darujte jí společně strávený čas, a ještě něco málo navíc. Poradíme vám, jak na to!
Den matek připadá vždy na druhou květnovou neděli. Nezapomeňte si to poznamenat do kalendáře a udělat si volno. To nejkrásnější, co aktuálně můžete své mamince dát, je čas strávený právě s vámi. Aby však měl tento den punc výjimečnosti, je třeba připravit alespoň drobné překvapení, které vaši maminku rozesměje, potěší či dojme. Pojďme na to!
 

Kávový dýchánek

Žádné holčičí posezení se neobejde bez šálku výtečné kávy nebo čaje. Jistě víte, co vaší mamince chutná nejvíce. My však víme, jak tento prožitek ještě vylepšit. Co by asi nejdůležitější žena ve vašem životě řekla na překvapení v podobě oblíbeného teplého nápoje v hrnečku s potiskem v podobě vašich společných vzpomínek? Keramický CEWE Hrnek Latte (objednat online) se vyrábí ve dvou velikostech a lze si jej nechat ozdobit mnoha již navrženými designy nebo designem vlastním, plným vašich krásných fotek.

Beauty rituál

Hned jak dopijete kávu, můžete vytáhnout další eso z rukávu. Být maminkou je náročné, proto je třeba pravidelně odpočívat a starat se o sebe. Každá žena má jiné zvyky a preference, proto je třeba ušít tento krok na míru. Pracuje vaše maminka rukama? Dopřejte jí masáž voňavým Kneipp Krémem na ruce Třešňový květ (koupit v e-shopu). Další variantou je pleťová maska, která zahladí vrásky způsobené únavou či stresem. Pokud si nebudete jistí výběrem, zvolte Ellie Caviar Elixir Omlazující pleťovou masku (koupit v e-shopu), která je vhodná pro všechny typy pleti.
 
A během toho, co bude maska působit, si můžete společně prohlížet fotky, které necháte předem vyvolat. Pokud dáváte přednost fotoknihám, CEWE FOTOKNIHA Pure (objednat online) vás nadchne. Její vytvoření je velmi snadné, a to přímo z fotek z mobilu. Výsledný design je elegantní a absolutně nadčasový. Nebo snad raději zvolíte CEWE Retro Prints (objednat online) v roztomilé krabičce, které mají trendy vzhled a nezaberou mnoho místa?

Hurá na čerstvý vzduch

Pokud vám to počasí umožní, zakomponujte do plánů na Den matek také procházku po oblíbených místech vaší maminky nebo se třeba vydejte na výlet tam, kde se vám jako lusknutím prstu vybaví všechny krásné společné vzpomínky. A nezapomeňte zaznamenat pomocí fotografie nebo videa i tento den, ať máte za rok zase na co vzpomínat.
 

TIP: Pokud máte chuť nadělit mamince ještě nějaký dárek, jeden nápad bychom měli. Na stránkách Teta Foto najdete mnoho druhů krytů na mobilní telefony (objednat online), které můžete nechat ozdobit vaší společnou fotkou, obrázkem vnoučat nebo třeba záběry z vysněné cestovatelské destinace.

Připravil/a pro vás Karolína Valová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít