Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co vám radí karty na leden: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na leden: Jak být krásná a zdravá

Co vám radí karty na leden: Jak být krásná a zdravá

1. ledna 2021 od Eva Šarfová

1. ledna 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Leden je tu a spolu s ním začátek nového roku, který přinese pro všechny nové výzvy. Kartářka Jana Rubešová vyložila pro jednotlivá znamení zvěrokruhu karty, které prozradily, jak na tom budete s krásou a zdravím.

Motto věštírny: „Zázraky mají krásnou vlastnost. Stávají se. Tak na ně věřte.“

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Toužíte po adrenalinu a energie máte na rozdávání, tak ji využijte a zapracujte na své fyzičce. Ideální bude kardio, třeba rychlá chůze venku. Nezapomeňte ale pokaždé chránit pokožku před vysušováním a ošetřete ji třeba klasickým krémem NIVEA Creme (koupit v e-shopu), který ostatně udělá dobře všem členům vaší rodiny.  
 

Karty říkají:

Přichází duchovní transformace a čas na změnu.

Býk (21. 4. - 20. 5.)

Dopřejte si teď trochu radosti a rozmazlování, po kolotoči povinností, který jste měla na konci roku, si to zasloužíte. Kupte si nový parfém nebo třeba novinku Gabriella Salvete Red’s Lipstick, která podtrhne váš půvab a dodá vám pocit, že jste žádoucí. Fyzicky se budete cítit skvěle, ale dejte pozor na prochladnutí.
 

Karty říkají:

V intimních vztazích zvažte svá rozhodnutí.

Blíženci (21. 4. – 20. 5.)

Zaznamenali jste horší kvalitu pleti? Možná to souvisí se stresem, kterého jste v poslední době měli víc než dost. Více odpočívejte, vsaďte i na zklidnění v podobě meditace, jógy a procházek v přírodě. To vám dodá energii. Pokožku ošetřete Garnier Skin Naturals Superhydratační vyplňující textilní pleťovou maskou Aqua Bomb (koupit v e-shopu).

 

Karty říkají:

Máte prostředky nebo schopnost je manifestovat. Život je kouzelný.

Rak (21. 6. – 22. 7.)

Přišel čas zatočit s faldíky, které přineslo vánoční hodování. Přestaňte hřešit a vrhněte se na detoxikaci organismu. Fungují také bylinky na hubnutí a pravidelný pohyb. Dobře vám udělají i kosmetické produkty s přírodním složením, například NIVEA Naturally Good Tělové mléko avokádo (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

Uvolněte obavy, které vás drží zpátky.

TIP: Širokou nabídku tělové kosmetiky najdete i na e-shopu Teta drogerie (přejít na e-shop).

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Každodenní péči o pleť zkuste rozšířit o účinný anti-ageing. Vyzkoušejte například Ellie Hyaluron Boost Sérum kyseliny hyaluronové (koupit v e-shopu), které vaši pleť navíc krásně projasní a vyhladí. Pro mladší vzhled jsou důležité také dostatek spánku a zdravá strava plná čerstvého ovoce a zeleniny.    
 

Karty říkají:

Přijměte změnu a očekávejte, že se věci zlepšují.

Panna (23. 8. – 22. 9.)   

Začátek roku vás zastihne v dobré náladě a budete jen zářit. Vašemu vzhledu teď prospěje oživení účesu. Nemusíte nutně měnit střih, bude stačit i barevný přeliv, který vašim vlasům vdechne nový život. Pokud jde o zdraví, nezapomeňte se objednat na preventivní prohlídku k zubaři a rovnou i na dentální hygienu.      
 

Karty říkají:

Čekají vás spokojenost, mír a hojnost. Na obzoru je úspěšné dokončení projektu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Zaměřte se na péči o rty, kterým nedělá dobře zima ani nošení roušky. Kvalitní balzám je samozřejmostí, ale prospěje jim také maska na rty. Stejnou pozornost pak věnujte i chodidlům, udělá jim dobře péče navíc v podobě novinky Scholl Expert vyživující masky na nohy s makadamovým olejem (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

Udělejte si pozitivní, optimistické dlouhodobé plány. Jste na správné cestě.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pamatujte, že záleží i na drobných detailech, tedy i na úpravě obočí. Trendem je přirozenost, ale přesto je třeba je upravovat. Potřebovat k tomu budete kvalitní pinzetu a hodit se bude také tužka na líčení obočí, novinka Gabriella Salvete Tatoo Ink Pen. Váš půvab podtrhne také decentní tvářenka.
 

Karty říkají:

Události postupují rychlým tempem, mnoho věcí se děje najednou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Třepení a lámání vlasů může být důsledkem nesprávné péče. Buďte při mytí a vysoušení vlasů opatrnější, před fénováním a kulmováním používejte ochranný sprej proti působení tepla. Nic nezkazíte ani výměnou šamponu. Vsaďte na výživné složení, které teď v zimě vlasům velmi prospěje.
 

Karty říkají:

Věci vypadají velmi dobře, mějte v tomto okamžiku trpělivost. Udělejte si dlouhodobé plány.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zaměřte se na regeneraci, kterou potřebuje každý kousek vašeho těla. Pleti obličeje prospěje pečující olej a zapomenout byste neměli ani na ruce, které jsou vlivem nízkých teplot vysušené. Hodit se budou rukavice a také novinka Indulona Krém na ruce Ultra výživa (koupit v e-shopu).
 

Karty říkají:

Dopřejte si dočasnou pauzu v činnosti a nedělejte si zbytečné starosti.  

Vodnář (21. 1. – 18. 2.)

Snažte se posilovat ženskou energii. Chraňte se před nastydnutím močových cest, které by mohlo oslabit váš organismus. Odpočívejte a dbejte na dostatek vitaminu C, který je klíčový pro imunitu. Váš vnitřní klid přinese zlepšení i ve vztazích. 
 

Karty říkají:

Hledejte něco smysluplného, zaměřte se na duchovní růst.

Ryby (19. 2. – 20. 3.)

Máte slabost pro krásné vůně a je úplně v pořádku, když si uděláte radost a koupíte si tu, která se vám už dlouho líbí. Ostatně aromaterapii můžete uplatnit i v péči o zdraví. Pokud vás trápí problémy se spánkem, vsaďte na levanduli nebo meduňku. Tyto bylinky mají zklidňující účinky. 
  

Karty říkají:

Stůjte si pevně za svým, snažte se hájit si vlastní názory a rozhodnutí.

Připravil/a pro vás Eva Šarfová ve spolupráci s expertem Jana Rubešová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Jana Rubešová
Kartářka
"Mé životní poslání je pomáhat lidem."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít