Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Co si (ještě) přát pod stromeček

Co si (ještě) přát pod stromeček

Co si (ještě) přát pod stromeček

16. prosince 2016 od JaS

16. prosince 2016 5 minut čtení
Připravil/a JaS

Vánoce jsou takřka za dveřmi a většina dárků už asi tiše čeká zabalena na své budoucí majitele. Co ale vy sama? Neříkejte, že nemáte ještě nějaké tajné „kosmetické“ přání, kterým by vás mohli potěšit vaši blízcí. Vysněný parfém, voňavku nebo dražší kosmetiku, kterou si sama nedopřejete. Dejte jim malou nápovědu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Vkus každé ženy je přirozeně jiný. Některá má radši výrazné barvy rtěnek, jiná spíše jemné tóny, jedna trpí na sladké vůně, druhá preferuje ty svěží a lehké. Nicméně se najde dost věcí, které ženy spojují. Vesměs pečují o vlasy, o pokožku, líčí se. Určitě jde proto vybrat několik univerzálních tipů na dárky, které ocení téměř každá žena.


Luxus pro vaše vlasy

Začněme vlasy. Kromě šamponu a kondicionéru by měla mít každá žena celý arzenál pomůcek, kterými si pomáhá ke kýženému lesku a objemu. Všem se tak hodí kvalitní vlasová maska nebo sérum na ošetření vlasů, dále třeba také přípravek, jenž chrání vlasy při fénování, žehlení a kulmování. Ocení také olej, který vlasům dodá lesk a život, a uplatnění najdou i další stylingové produkty – gely, spreje (skvělý je ten s mořskou solí), vosky či krémy. Takový balíček přípravků od značky Lee Stafford nebo TONI&GUY by neměl chybět v kosmetické kolonce seznamu vánočních přání žádné ženy. U obou značek si totiž můžete být jisti, že si přejete špičkovou kvalitu vlasových produktů, které vytvořili přímo kadeřníci.


Krásnou pleť a nehty chce mít každá

Totéž platí i o kosmetice na nehty. Asi není dobré, aby se vaši blízcí pouštěli naslepo do výběru barvy laku na nehty, ale přát si pečující nehtovou kosmetiku je bez rizika. Takový nehtový olej, bezbarvé podkladové laky nebo ty s vitaminy se hodí každému. A sada takových produktů od Sally Hansen je trefa do černého. Jde o značku, která se na péči o nehty a nehtovou dekorativní kosmetiku přímo specializuje, takže budete mít jistotu, že si přejete to nejlepší.


S odstínem make-upu neriskujte

Dostáváme se k dekorativní kosmetice. Tady je samozřejmě trochu těžší dávat univerzální rady. Tak třeba přát si naslepo make-up může být trochu risk, protože bez zkoušení je těžké vybrat ten správný odstín, který bude vypadat přirozeně. Chybu ale neuděláte, pokud si napíšete o podkladovou bázi pod make-up. Zkusit můžete například Facefinity nebo Smooth Miracle od značky Max Factor, Nude Magique od L'Oréal Paris, Skin Match Protect od značky Astor nebo Satin Make-up Base od Dermacolu. Podkladová báze neboli primer je nejčastěji bezbarvá a připravuje pleť na nanesení make-upu. Ve všech výše zmíněných případech jde o primer, který pleť zmatní a vytvoří hebký základ pro líčení. Neriskujete tedy špatný výběr odstínu a navíc si přejete něco, co je skutečně praktické a přitom si to mnoho žen samo nedopřeje, protože si myslí, že jde o zbytečnost.


Dopřejte krásu i svým očím

Neuděláte chybu, když si Ježíškovi napíšete třeba také o řasenku, která je pro většinu žen nezbytností. Radost vám jistě udělá zejména některá luxusnější (False Lash Epic od značky Max Factor, False Lash Superstarod  L'Oréal Paris či  Mega Lashes od Dermacolu). Všechny tři zmiňované vytvářejí dojem umělých řas, a to díky speciálnímu kartáčku, popř. textuře řasenky. A aby stál dárek za to, připište Ježíškovi poznámku, že kromě toho byste rády i pečující řasenku (třeba Angel Lash od Dermacolu). Ta řasy nejen zvýrazní, ale zároveň i vyživí a dodá potřebné vitaminy. Ženy, které volí výraznější líčení očí, do dopisu mohou připsat pestrou paletu očních stínů (Palette 10 shades od Gabrielly Salvete). Ta obsahuje deset stínů kombinující třpytivé i matné odstíny, které můžete použít jak na denní, tak noční líčení.


Rudou rtěnku musíte mít

A nakonec neuděláte chybu, když si řeknete o červenou rtěnku. Právě ta prý sluší každé. Jistě se tak najde příležitost, kdy ji budete moci využít. Dobrou volbou je třeba Perfect Stay Fabulous od značky Astor, která již obsahuje podkladovou bázi. Vydrží tak na rtech mnohem déle bez toho, že by je vysušovala.


Voňavá tečka na závěr

Aktivní žena se rovněž neobejde bez parfému. Vybrat tu správnou vůni jako překvapení pod stromeček není bez rizika. Nicméně Ježíškovi lze pomoci jednoduchým návodem. V drogerii Teta může sáhnout po některém z osvědčených evergreenů. U žen inklinujících k sladším vůním by neměla prohrát sázka na Bvlgari Omnia Crystalline, ty, co mají radši svěžejší vůně, zase ocení Green Tea od Elizabeth Arden nebo Light Blue od Dolce & Gabbana.

Připravil/a pro vás JaS

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít