Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Čím se umýt? Je lepší sprchový gel, olej, nebo pěna?

Čím se umýt? Je lepší sprchový gel, olej, nebo pěna?

Čím se umýt? Je lepší sprchový gel, olej, nebo pěna?

2. října 2019 od Lucie Ulmanová

2. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Stoupnout si na pět minut pod hřejivou tekoucí vodu a nechat ze sebe spláchnout všechny starosti všedního dne je moment, na nějž se asi každý těší. Vyberte si svého favorita mezi nejrůznějšími sprchovými a koupelovými krémy, gely i oleji, které vaši pokožku připraví a naladí na sychravé počasí.

Vůně hraje prim

Po náročném dni je právě sprcha tou chvílí, která patří jen a jen vám, a tak si ji náležitě zpříjemněte. Jemná konzistence, která myje, vyživuje a hydratuje pokožku, to je, oč tu běží. Ale nejde jen o to se umýt, ale vystoupit ze sprchy s příjemným pocitem z čistoty a příjemné vůně. Aromaterapie má okamžité účinky a její blahodárný vliv na mysl potvrdí každý odborník.
 
  • Vyberte si proto takovou vůni, která vás doslova pohladí.
  • Není ani od věci mít ve sprše dvě různé lahvičky, z nichž jedna poslouží ráno jako životabudič a druhá vás naopak zklidní před spánkem.
  • Pokud zbožňujete vůni svého parfému, který k vám už tak nějak patří, pořiďte si sprchový gel, jenž bude ladit s vaším parfémem.
 
Voňavé sprchové gely jsou priorita, ale které k tomu ještě skvěle hydratují a co dalšího umí? Pojďme se podívat, jaké typy a novinky jsou na trhu.
sprchový olej

1. SPRCHOVÉ OLEJE: V boji se suchou pokožkou

Pokud jste ještě nezkoušela sprchový olej, honem do toho. Hodí se pro všechny typy pokožky, ale ocení je hlavně ženy se suchým a velmi suchým typem. Po použití zůstane na povrchu kůže ještě dlouho. Jeho další výhodou je, že po něm zůstane pokožka hezky vláčná a vyživená. Vsadit můžete na NIVEA Sprchový olej Natural Oil.

2. SPRCHOVÉ KRÉMY A MLÉKA: Výživa a hydratace

Sprchové mléko je hutné, mívá světlou barvu a opravdu se podobá tělovému mléku. Na kůži se dobře roztírá a dobře se oplachuje. Kdo má rád bohatou pěnu, bude možná lehce zklamaný, protože sprchové mléko méně pění. Celkově se ale výborně oplachuje, a co je hlavní, pokožku dobře hydratuje. Ideální je třeba Barnängen Sprchový krém Caring Shower Cream.

3. SPRCHOVÁ PĚNA: Večerní rituál

Oblíbeným přípravkem jsou sprchové gely ve formě sprchových pěn. Stačí jí poměrně malé množství, které vystačí na celé tělo. Hustá a nadýchaná pěna, která připomíná šlehačku, vyživuje a zvláčňuje pokožku. A navíc v nouzi může posloužit jako pěna na holení.  Vyzkoušejte například Dove Sprchovou pěnu s obsahem oleje z bobulí acai.
nanášení sprchového gelu

4. SPRCHOVÝ GEL: Osvěžující ráno

Potřebujete ráno pořádně probudit svoje smysly i celé tělo? Pak stačí zvolit sprchové gely, které se pyšní osvěžujícími ingrediencemi. Mezi takové patří například limetka, citron nebo máta. Vyzkoušejte třeba NIVEA Osvěžující sprchový gel Lemongrass & Oil.
sprchové gely

Trendy novinky

Na závěr přidáváme sprchové gely, které vám podlomí kolena. Poměrně žhavou novinkou jsou produkty s obsahem jílu. Růžový jíl najdete v Dove Sprchovém gelu Pink Clay, který vás po kontaktu s vodou zahalí do vůně sladkého parfému. Vyzkoušejte také zelený jíl, který najdete v NIVEA Sprchovém gelu Clay Fresh Modrá agáve & Levandule. Jíl vyčistí póry po celém těle a pečující složení se zase postará o hydrataci.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít