Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Uberte pleti léta. Jak ji rozjasnit?

Uberte pleti léta. Jak ji rozjasnit?

Uberte pleti léta. Jak ji rozjasnit?

9. září 2020 od Lucie Ulmanová

9. září 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Léto je definitivně pryč a pošmourné počasí potřebuje trochu lesku? Nejen rozjasňovač a tvářenka jsou tím, co vám dodá jiskru. Je potřeba začít pleť opět pravidelně odličovat, povolejte na pomoc také peeling a další užitečné pomocníky.
Stojíte ráno před zrcadlem a v duchu naříkáte nad každou novou vráskou nebo tmavými kruhy pod očima? Nevěšte hlavu a zkuste naše jednoduché triky, které vám pomůžou udělat vás o několik let mladší.
Sérum

1. Vitamin C 

Pokud toužíte po rozjasněné pleti bez tmavých skvrn, naučte se pod svůj denní pleťový krém používat vitamin C. Díky vitaminovému séru:
  • posílíte tvorbu nového kolagenu
  • a pleť bude barevně vyrovnanější,
  • čistější a zářivější.
Hodí se pro každou pleť včetně aknózní a mastné pokožky. Při výběru séra na lahvičce zkontrolujte, zda obsahuje alespoň 10 až 20 % vitaminu C, výsledky pak uvidíte rychleji. Pro celkové vylepšení pleti vyzkoušejte třeba Gabriella Salvete Vyživující sérum na obličej a dekolt (koupit v e-shopu) s vitaminy C a E a kyselinou hyaluronovou nebo sérum pro vyplnění vrásek NIVEA Intenzivní energizující 7denní kúra Q10 (koupit v e-shopu).

2. Pravidelný peeling 

Žádná žena netouží po zašedlé a unavené pleti. Rozjasněte pleť peelingem, který pomůže odstranit z pokožky odumřelé buňky a lépe ji připraví na vstřebání účinných látek z krémů a sér. Peeling používejte jednou, maximálně dvakrát týdně. Častějším používáním byste mohli pleti uškodit.
peeling pleti

3. Odličování ráno i večer 

Možná to zní jako banalita, ale pravidelné odličování pleti je základ, proto na něj nezapomínejte. Doporučujeme zařadit ho do vašeho koupelnového rituálu 2x denně. Večer naneste na čistý vatový tampónek odličovací mléko nebo odličovací pěnu a jemným kroužením sundejte všechny nečistoty i zbytky make-upu. Následně pleť dočistěte pleťovou vodou či tonikem, které ji také zklidní. Ráno po probuzení stejný proces zopakujte, z obličeje odstraníte zbytky nočních krémů nebo sér. Hloubkově čistí a osvěžuje NIVEA Osvěžující čisticí pleťová voda (koupit v e-shopu).

TIP: Širokou nabídku pleťové kosmetiky najdete i na e-shopu Teta drogerie (pokračujte na e-shop).

4. Pleťové masky 

Pleti přidají na atraktivitě také pleťové masky. Pokud na pleti cítíte nějaký ten nedostatek – je unavená nebo dehydrovaná, málo vyživená, život jí dodá maska. Zkuste klasické nebo textilní, které obsahují vysokou dávku účinných látek, jimiž je textilie napuštěna. Většinou jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou, kolagen, peptidy, koenzym Q10 a další přírodní ingredience. Stačí patnáct minut působení jednou týdně a budete jako znovuzrozená! Potřebnou dávku hydratace vám dodá Garnier Pleťová maska Hyaluronic Aloe (koupit v e-shopu).
textilní maska

5. Rozjasňující make-upy 

Povolejte na pomoc také rozjasňovače. Bledé a matné pleti, která postrádá svěžest, dodá šťávu také rozjasňující make-up. Obsahuje nepatrné rozjasňující částečky, díky kterým pleť vypadá okamžitě mladší. Zdravě vypadající pleť vykouzlíte s L´Oréal Paris Rozjasňovačem Wake Up & Glow Glow Mon Amour (koupit v e-shopu) nebo s hydratačním krémovým Gabriella Salvete Rozjasňovačem Miracle Cream (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít