Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Textilní masky na obličej! Skvělá výživa pro vaši pleť

Textilní masky na obličej! Skvělá výživa pro vaši pleť

Textilní masky na obličej! Skvělá výživa pro vaši pleť

30. listopadu 2017 od Jana Kantorová

30. listopadu 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Látkové masky na obličej jsou hitem posledních let. A není divu. Dodají život unavené a dehydrované pleti během několika minut. V čem jsou jejich další přednosti? A nahradí klasické pleťové masky?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
V drogeriích se v poslední době stále častěji vedle klasických pleťových masek objevují také textilní masky na obličej, někdy též s označením 3D. I tyto masky mají své kořeny v Asii, konkrétně v Jižní Koreji (asi jako většina kosmetických vychytávek z posledních let). Kromě toho, že výsledky jsou vidět již po prvním použití, mají mnoho dalších předností oproti klasickým maskám. Jakých třeba?


Velmi snadné použití

Největší a na první pohled nejzřejmější výhodou je velmi snadné použití. Nepotřebujete nic navíc – ani štětec na roztírání, ani vodu na omývání. Stačí masku pouze rozbalit, přiložit na předem správně vyčištěnou pleť a nechat působit několik minut. Během aplikace tak můžete dělat cokoli, dokonce i letět třeba letadlem na dovolenou a relaxovat. Každá maska kopíruje kontury obličeje, jsou v ní otvory na oči, nos a ústa, takže vás nijak neomezuje. Je vyrobena ze zvláštní ultrajemné textilie a flexibilních nanovláken, díky nimž drží na pokožce, aniž by se odlepovala.

Tip redakce:
Po sloupnutí masky vmasírujte nevstřebané zbytky účinných látek jemně do pleti spíše, než byste je omývali vodou nebo otírali vatovým tamponkem. Využijete tak masku opravdu naplno.

žena s textilní maskou na obličeji


Vysoká účinnost

Další předností je vysoká koncentrace účinných látek, jimiž je textilie napuštěna, což zajišťuje jejich funkčnost. Většinou jsou obohaceny o kyselinu hyaluronovou, kolagen, peptidy, koenzym Q10 a další pečující přírodní ingredience. Tyto pleťové masky jsou většinou vhodné pro každý typ pleti, takže stačí si jen vybrat podle nedostatku, který na pokožce obličeje cítíte – pleť můžete vyživit, hydratovat, zkuste třeba Superhydratační čisticí textilní masku Garnier Moisture + Freshness, nebo vyčistit a stáhnout póry, např. Hloubkově čisticí maska 3D od Dermacolu, zklidnit citlivou a začervenalou pleť, např. Zklidňující maskou Garnier Moisture + Comfort, zbavit se unaveně vypadající pleti nebo v ní podpořit regenerační procesy.


Speciální péče o oči

Oční partie jsou velmi citlivé a je nutné o ně pečovat komplexně. Kromě celkové péče jim ale můžete dopřát i něco speciálního. Mezi takovou péči lze počítat i osvěžující hydratační masku na oči, která má za úkol dodat jemné pokožce dávku hydratace, vyhladit jemné vrásky pod očima, zároveň preventivně zabraňovat jejich vzniku, odstranit otoky a tmavé kruhy pod očima a zvýšit elasticitu pokožky očního okolí. Intenzivní regeneraci a zklidnění může očím dodat například oční maska Hyaluron Therapy 3D od Dermacolu. Masku stačí aplikovat na očištěné oční okolí a nechat působit.

textilní maska pod oči

Tip redakce:
Některé textilní masky také bojují proti vráskám, a to nejen preventivně, ale také snižují výskyt vrásek již vzniklých. K takovým patří například Intenzivně liftingová maska od Dermacolu, jež obsahuje extrakt z třešní a vitaminy C a E, které kromě jiného také brání předčasnému stárnutí obličejové pokožky.

 

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít