Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Lifting obličeje bez skalpelu: Pleťové ampule a séra

Lifting obličeje bez skalpelu: Pleťové ampule a séra

Lifting obličeje bez skalpelu: Pleťové ampule a séra

16. listopadu 2020 od Lucie Nagyová

16. listopadu 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Lucie Nagyová

Stárnutí pleti a vrásky, věčné téma, které řeší každá žena. Není třeba se hned objednávat na lifting nebo jiné zkrášlující zákroky. Omladit pleť jde i bez skalpelu. Povolejte ty nejlepší pomocníky v podobě pleťových ampulí nebo sér.
Přemýšlíte již delší dobu, jak vyzrát na vrásky, povadlou kůži a kontury obličeje? Nastartujte svou pleť pomocí anti-age péče a dopřejte jí rozjasňující elixír mládí. Zkuste na vrásky použít ty nejvhodnější produkty – ampule a séra. Jedno mají společné – základem správného fungování je čistá pleť. Jaký je ale mezi nimi rozdíl a jak se používají?

1. Zázračné ampulky 

Pleť zvládnou proměnit jako mávnutím kouzelného proutku. Pomáhají vyhladit povrchové vrásky a dokážou jim také předcházet. Už proto bychom je měli zařadit do svého kosmetického rituálu, protože jsou účinnější než séra.
 

Co obsahují?

V ampuli jsou jen ty látky, které vaše pleť účinně využije, a to v té nejvyšší koncentraci. Ampule obsahují například vitamin C, bio-peptidy a kyselinu hyaluronovou.

Jak se používají?

Ampule jsou baleny většinou po sedmi kusech, protože jde o koncentrát, a proto je ve většině případů stačí používat daných sedm dní (může se to lišit podle výrobce). Pro lepší výsledky si ale můžete dopřát až třicetidenní kúru. Nebo je aplikovat jednorázově jen jako vzpruhu pro pleť před nějakou společenskou událostí, když chcete vypadat skvěle a pleti dobít baterky. V rámci roku se nedoporučují jako pravidelná péče o pleť, ale spíše jen jednou za čas jako péče speciální. Ampule se nanášejí jako podklad pod krém.

Jak na to:

  • Rozlomte vršek ampulky,
  • na čistou pleť naneste půl obsahu ráno, druhou půlku večer,
  • chvíli počkejte, než se látky vstřebají,
  • pokračujte sérem nebo svým pleťový krémem.
 
Tip redakce:
Účinně vyhladit jemné linky a vrásky pomáhá
NIVEA Intenzivní energizující 7denní kúra Q10 Energy (koupit v e-shopu). Pro speciální péči na vyhlazení vrásek se hodí Ellie Omlazující liftingové sérum Hyaluron Boost (koupit v e-shopu).

2. Všemocná séra  

Také séra jsou kouzelným a velmi účinným pomocníkem v boji s vráskami. Dokážou pleť doslova nakopnout. Podporují hydrataci, rozjasní tón pleti a celkově ji nadopují živinami.
 

Co obsahují?

Séra jsou nabitá účinnými látkami mnohem více než krémy, a proto účinkují intenzivněji. Mají velmi lehkou konzistenci a ihned se vstřebávají, proto se nemusíte obávat, že by bylo nanášení dalších produktů na pleť nepříjemné. Na rozdíl od většiny ampulek je možné je používat jako pravidelnou péči o pleť.

TIP: Doplňte si své zásoby péče o pleť z klidu a bezpečí domova na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Jak se používají?

Séra se nanáší jednou až dvakrát denně na čistou a odlíčenou pleť. Kromě obličeje si sérum jemně rozetřete také v oblasti krku a dekoltu.
 

Jak na to:

  • Nejprve pleť dokonale vyčistěte,
  • potom naneste sérum: malé množství si kápněte do dlaně a jemným krouživým pohybem vmasírujte do pleti
  • a nakonec použijte denní či noční krém.
Tip redakce:
Do pleti hluboko proniká
Ellie Hyaluron Boost Sérum kyseliny hyaluronové (koupit v e-shopu), díky čemuž napomáhá vyhladit vrásky, přirozený a prozářený vzhled pleti poskytuje Astrid Vitamin C pleťové sérum (koupit v e-shopu) a pleť vypíná a vyhlazuje L'Oréal Paris Revitalift Filler [HA] hyaluronové vyplňující sérum (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Nagyová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít