Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Líčení v barvách kávy: Ochutnáte také?

Líčení v barvách kávy: Ochutnáte také?

Líčení v barvách kávy: Ochutnáte také?

8. října 2019 od Lucie Ulmanová

8. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Pokud milujete kavárny a ráda sem chodíte na doušek skvělé kávy, pak jste tady správně. Jste-li milovnice silného espressa, našlehaného kapučína nebo jemného latté, zkuste si s kávovými odstíny oživit líčení.

V odstínech kavárny

Odstíny kávy mají jednu velkou výhodu, sluší opravdu všem. Podlehnou jim zrzky, kterým zvýrazní pihy, světlovlásky, kterým vytvoří hřejivý efekt k hezky modrým očím, nebo brunetky, na nichž podtrhne to nejhezčí. Hnědé tóny se dobře kombinují a jejich výběr je opravdu pestrý.

Rozšiřte svou sbírku líčidel o všechny možné odstíny hnědé a vymalujte si jí rty nebo zvýrazněte oční víčka. Zkuste kombinovat různé tóny a intenzity. Úžasně ladí i s béžovou, růžovou nebo oranžovou. Ale použijte ji vždy jen na jednu část, buď jen rty, nebo oči.

Jak ho nosit

Hnědé odstíny volte podle svého barevného typu:

Jarní typ – vynikne v tónech se zlatavým nádechem
Letní typ – zkuste podtóny došeda
Podzimní typ – slušet vám budou zemité varianty
Zimní typ – sáhněte po studených odstínech

Pro denní nošení budou lepší matné odstíny hnědé, takové obsahuje třeba Freedom Paletka 6 očních stínů a rozjasňovače Matte. Večer dejte přednost experimentálnímu líčení, slušet vám budou zářivé a metalické odstíny hnědé. Pokud vsadíte na líčení v hnědé, řiďte se heslem, že méně je více. Pokud to přeženete, celé líčení by mohlo působit jako maska. Opatrná buďte s make-upem a pudrem, na tváře naneste rozjasňovač nebo tvářenku v jemném broskvovém či světle růžovém tónu.

Tip redakce:
Tváře zvýrazněte růžovohnědým pudrem. Na horní víčka a podél spodních řas naneste hnědé stíny, hodí se
miss sporty paletka Designer All in One Eye Palette, podél horních řas zase stíny růžové. Použijte hnědou řasenku, dobrá je od značky Dermacol Řasenka pro super objem Mega Lashes Mascara (koupit v e-shopu). Rty vyplňte červenohnědou rtěnkou, třeba od L’Oréal Paris Matnou tekutou rtěnku Infailible Les Chocolats odstín 868 Cacao Crush, a do středu rtů naneste trochu lesku.

A pokud si na líčení v kávových odstínech zatím netroufáte, zkuste kosmetické kávové produkty.


Pečující zrnka pro hebké tělo

Namletá káva umí zajistit také krásnější pleť. Formou peelingu odstraňuje černé tečky a rozjasní pleť. Stačí do namleté kávy přidat trochu masážního oleje nebo vody, směs jemně vmasírovat do pokožky a opláchnout. Blahodárné účinky má i na zbytek těla. Peelingovou masáží, použijte Dermacol Opojný tělový peeling Irská káva, zabráníte zarůstání chloupků. Také účinně bojuje proti celulitidě, kdy napomáhá k odbourávání tuků. Můžete ji použít i na hrubé paty při domácí pedikúře.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít