Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Letní pihy. Jak je nechat přirozeně vyniknout?

Letní pihy. Jak je nechat přirozeně vyniknout?

Letní pihy. Jak je nechat přirozeně vyniknout?

10. července 2020 od Lucie Ulmanová

10. července 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Patříte mezi ženy, kterým příroda nadělila pihy v obličeji? Pokud přemýšlíte, jak je maskovat, zkuste z nich udělat svoji přednost! Pihy totiž dodávají tváři mladistvý a svěží vzhled a nemá smysl je schovávat.
Jak si jemné tečky na své tváři užít? Trend, který velel pihy zakrývat make-upem, je naštěstí pryč. Pihy, která vám příroda nadělila, jsou sexy. Pečujte o ně a mějte svou pleť rády takovou, jaká je. Poradíme vám, jaké líčení je hezky podtrhne, a vy budete neodolatelné.

1. Nude look 

Roztomile pihovatou pleť nezakrývejte tunou silného make-upu, ale vsaďte na trend nenalíčené pleti. Zkuste tak zvaný nude look neboli nahé líčení, které lichotí mladým slečnám i ženám zralého věku.


Jak na to:

2. Vyhněte se výrazným barvám

Také líčení tváří by mělo zůstat v podobném přirozeném stylu. Rozzářeného letního looku dosáhnete tvářenkou v meruňkovém, zlatavém nebo bronzovém tónu. Tyto odstíny tváře krásně rozzáří, aniž by přehlušily pihy. Pleť rozzáříte také bronzerem, který vám navíc dodá jemný opálený vzhled. Jako políbená sluncem budete s Rimmel London Voděodolným bronzujícím pudrem Natural Bronzer, č. 022 (koupit v e-shopu).

3. Rozzářené oči 

Pokud jste světlovlasé, vaší pihovaté tváři bude v létě slušet hnědá řasenka. Řasy až do nebes vám vykouzlí Dermacol Řasenka pro super objem Mega Lashes, hnědá (koupit v e-shopu). V případě tmavšího obočí můžete použít černou. Místo klasického kouřového líčení si zkuste modelovat oči hnědými stíny, případně zlatými nebo bílými odstíny. Pro vnější koutky očí vyberte tmavší odstín, pro vnitřní světlejší. Oči se vám opticky rozzáří.

4. Pro svěží rty 

Na rty naneste hydratační, lehce tónovaný balzám. Pro plnější efekt zkuste přidat trochu lesku na střed rtů. Nude look můžete také podtrhnout matnou rtěnkou v tělových odstínech nebo jemným leskem. Pro přirozený odstín rtů použijte Labello Balzám na rty v tužce Rosy Nude Crayon (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít