Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Jak na nejednotnou pleť a vrásky: Regina (56 let)

Jak na nejednotnou pleť a vrásky: Regina (56 let)

Jak na nejednotnou pleť a vrásky: Regina (56 let)

10. listopadu 2021 od Teta drogerie

10. listopadu 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Regina, je velice šarmantní, štíhlá a dobře vypadající dáma. Její věk byste jí nehádali, bohužel ji, stejně jako ženy v jejím věku trápí barevná nesrovnalost pleti a prohlubující se vrásky. To byl také důvod, proč se přihlásila do proměny.
Regina byla vybrána do projektu Teta pečuje, v rámci kterého ve spolupráci se značkou NIVEA nejdříve prošla expertní diagnostikou pleti s přístrojem Multi Dermascop. Na jejím základě dostala Regina doporučení nejvhodnějších výrobků pro čištění pleti a péči i konkrétní tipy, jak o svou pleť pečovat. Podívejte se, jaké rady dostala od odborné poradkyně značky NIVEA Hanky Modré a jak se stav její pleti zlepšil po 2měsíční kúře.
Regina diagnostika pleti

Co zjistila odbornice:

Pro paní Reginu jsem zvolila kombinaci protipigmentační péče a remodelační řady, která obsahuje kyselinu hyaluronovou a také kolagenový booster“, prozradila svůj postup kosmetička Hana Modrá. Tato kombinace aktivuje pleťové buňky, aby dokázaly produkovat svou vlastní kyselinu hyaluronovou a kolagen, který je nezbytný pro správnou pevnost a pružnost pleti.

Jak dopadla proměna?

Paní Regina očekávala od prvního setkání rady a doporučení, jak pečovat o zralou pleť. Při prvním měření se ukázalo, že se jedná o pleť sušší,“ řekla Hana Modrá. Dvouměsíční péče podle doporučení se výborně osvědčila. „Elasticita byla skvělá, hydratace taktéž a mazotok potvrdil, že se již jedná o pleť normální,“ shrnula odbornice celkovou proměnu pleti.

DOPORUČENÁ PÉČE

 PÉČE RÁNO 

Každý den doporučila odbornice Regině začít očistou pleti pomocí micelární vody. Při pravidelném používání zvolené péče se vyplní vrásky, dojde ke zlepšení pevnosti a pružnosti pleti a také k intenzivní hydrataci, která je velmi podstatná proti předčasnému stárnutí. Denní krém také chrání před poškozením vlivem slunečního záření a vznikem dalších pigmentových skvrn.

Péče:

 PÉČE VEČER

Po celodenním shonu má paní Regina podle odbornice použít dvoufázový odličovač očí a make-upu, čisticí gel a nakonec ještě micelární vodu, aby dokonale vyčistila pleť od všech nečistot. V dalším kroku pak má použít zpevňující oční krém, sérum proti pigmentovým skvrnám a remodelační noční krém.

Čištění:

Péče:

DOPLŇUJÍCÍ PÉČE

Bonusem pro pleť paní Reginy by pak podle odbornice mohla být remodelační kryomaska při použití jednou týdně nebo jednou za 14 dní. Tato speciální maska inspirovaná dermatologickým kryoošetřením se před použitím dává do lednice, aby byl její účinek maximální.

PÉČE NA PODZIM A V ZIMĚ

Stejné produkty doporučila kosmetička také používat dále v podzimním a zimním období. „Nově jsme změnily produkty pro čištění pleti. Mycí gel jsem nahradila jemným pleťovým mlékem a vodou,“ uzavřela Hana Modrá.

Připravil/a pro vás Teta drogerie ve spolupráci s expertem Hana Modrá

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Hana Modrá
Kosmetická konzultantka značky NIVEA
4
"Čištění pleti není jen odličování."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít