Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Instabeauty: 5 tipů, jak vypadat na selfie lépe

Instabeauty: 5 tipů, jak vypadat na selfie lépe

Instabeauty: 5 tipů, jak vypadat na selfie lépe

18. dubna 2020 od Vanda Vízková

18. dubna 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Selfies a to, jak na nich vypadat dobře – řešíte tohle každý den i vy? Není divu, Instagram už dávno není jenom zábava. Každý z nás touží mít dokonalé fotky, ale ne vždy se nám to daří. A přitom stačí málo. Sepsali jsme pro vás 5 snadných tipů, díky kterým budete odteď vypadat na fotkách mnohem líp!

1. Oslňte úsměvem

Vykouzlete oslnivý úsměv. Ale nepřežeňte to, aby to nevypadalo křečovitě. Před cvaknutím spouště se do úsměvu nadechněte, díky tomu bude váš úsměv působit přirozeněji. Také stačí, když ukážete horní řadu zubů. Samozřejmě krásně bílých! Nebojte se pomoct si k nim produkty na bělení zubů, např. Pearl Drops Zubní pastou Hollywood Smile (koupit v e-shopu).

2. Navlňte si vlasy

Vezměte do ruky žehličku nebo kulmu a navlňte si vlasy. Ale pozor, nevytvářejte žádné sladké lokýnky! Nejlépe na selfies vypadají messy vlny. Velké, otevřené, kroutící se různými směry a s rovnými konečky. Na suché vlasy nastříkejte např. got2b Stylingový solný sprej Beach Girl (koupit v e-shopu) a širší prameny vlasů natáčejte střídavě směrem od obličeje a pak zase k němu. Konečky nechte nenatočené. Dbejte na to, aby prameny kolem obličeje směřovaly od něj do strany. Váš obličej to krásně otevře a zjemní.

3. Vyzkoušejte umělé řasy

Lámete si hlavu nad tím, jakou používá vaše oblíbená influencerka řasenku, že má tak nádherně dlouhé řasy a hluboký pohled? A víte, že možná žádnou? Spousta z nich si oblíbila umělé řasy. Jejich efekt je opravdu wow, navíc je můžou měnit podle potřeby a vypadat na fotkách pokaždé jinak. Pro ty z vás, které to chtějí vyzkoušet, jsou tu například Gabriella Salvete Umělé řasy s lepidlem (koupit v e-shopu).

4. Vymalujte si lepší rysy

Když si prohlížíte své selfies, zdá se vám, že na nich máte moc vysoké čelo, naducané tváře nebo druhou bradu? Své rysy nezměníte, ale můžete je šikovně upravit – a to contouringem. Vysoké čelo opticky snížíte, když nanesete k linii vlasů matný bronzer. Ve tváři opticky zhubnete až pět kilo díky tomu, že tmavým pudrem vystínujete pruh pod lícními kostmi. A stejně rychle se zbavíte i druhé brady – stačí, když nanesete bronzer pod bradu a spodní čelist. V optickém kouzlení vám pomůže například L'Oréal Paris Paleta rozjasňovačů La Vie En Glow 02 Cool Glow (koupit v e-shopu).

5. Vsaďte na výraznou rtěnku

Rtěnka všechno zachrání! Věřte nám. Nemusíte mít zrovna dokonale upravené vlasy ani precizní make-up, ale jakmile si naneste výraznou rtěnku, jejíž odstín vám navíc perfektně sedne, je všechno ostatní zapomenuto. Výrazná rtěnka, třeba úžasná Maybelline New York Rtěnka Super Stay Matte Ink 20 Pioneer (koupit v e-shopu), na sebe strhne veškerou pozornost a vy díky ní budete sbírat jeden like za druhým. Noste proto svou oblíbenou rtěnku pořád s sebou, a až se budete chtít spontánně vyfotit, aniž byste si předtím dala hodinovou session s vaší kulmou a kosmetickým kufrem, prostě si jen namalujte pusu. Ručíme vám za to, že budete hned vypadat o 100 % lépe.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít