Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Disco Look: Trendy make-up pro každou party!

Disco Look: Trendy make-up pro každou party!

Disco Look: Trendy make-up pro každou party!

15. prosince 2019 od Eva Suchomelová

15. prosince 2019 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Večírky, party… To všechno si žádá něco extra. Inspirujte se make-up looky z přehlídkových mol a doplňte svou make-up rutinu o výrazné prvky! Máme pro vás 4 různé tipy.

1. Třpytky

Večerní líčení přímo vybízí k použití třpytek na tvář i na tělo. Letošní přehlídky módních kolekcí, např. Dries Van Noten či Rodarte, tenhle prvek disco líčení klubové scény 70. let akcentovaly. Pro svoji „horečku sobotní noci“ můžete zkusit obměnu: na víčko naneste oční stín v tmavé kontrastní barvě a na ni pak teprve nalepte buď obvyklejší drobné třpytky, nebo větší metalické kousky. Zajímavé jsou kombinace vínové a zlaté nebo temně modré či temně zelené se stříbrnou. Ale jistě vymyslíte i další kombinace podle barvy svých očí. Oko třpytkami orámujte celé (tedy na horním i dolním víčku) pro extravagantní look nebo je aplikujte jen na horní víčko pro klasičtější vzhled. Další možností je ozdobit silnější linkou ze třpytek horní linii očního stínu na víčku.
Může se vám hodit:
Jako podklad pod třpytky můžete použít třeba fialový odstín č. 206
Dermacol Oční stíny Bonbon Wet & Dry.

2. Monochromatika

Možná znáte monochromatický make-up v tělovém či jinak umírněném provedení z denního líčení. Posuňte teď tu hranici dál a použijte tentýž výrazný odstín líčidla na rty i oční víčka, případně na rty i oči aplikujte třpytky. Je dobré je následně zafixovat, aby vydržely během celého večírku (nebo alespoň během úvodní či oficiální části). Sáhnete-li po červených či vínových odstínech, můžete dotáhnout celý look ke stylové dokonalosti i použitím na líčka. Podobné variace byly letos k vidění u Kate Spade nebo Cushnie.
Může se vám hodit:
Monochromatické líčení proměníte v disco look pomocí třpytivého lesku na rty, např.
Dermacol Třpytivý lesk na rty Shimmering Lip Gloss. Doporučujeme výrazný rudý odstín 8.
Tip redakce:
Na rty i oční víčka můžete aplikovat stejnou rtěnku. Pokud ji použijete, nedávejte ji na celé oční víčko, ale naneste ji do vnitřního koutku oka a na jeho okraj. Směrem ke středu rozstínujte do ztracena. Dosáhnete tak velmi zajímavého, zároveň extravagantního i přirozeného efektu.

3. Zlatý voči

Zlatá barva se do večerního make-upu stále vrací v různých obměnách. Letos hvězdní vizážisté, např. na přehlídce Michaela Korse, zkombinovali zlatou s černým očním stínem, a to takto: zlatá se nanese na střed očního víčka jako vertikální pruh, černou dejte do koutků. Záleží však především na tvaru vašich očí, zda umístíte černou do vnitřních nebo do vnějších koutků, případně na obě místa. Kouzlení s tmavým stínem dokáže tvar očí vylepšit, ale také mu uškodit, proto si toto líčení nejprve vyzkoušejte nanečisto a dobře sledujte, co vám zalichotí. Pokud je na vás černá moc tvrdá, zkombinujte zlatou s aktuální tmavě hnědou. A nezapomeňte vždy přechody barev dobře rozstínovat, aby vznikl „kouřový“ feeling.
Může se vám hodit:
Na kombinaci zlaté s černou se vám mohou hodit
Margaret Astor Oční stíny Eyeartist ColorWaves v odstínech 800 Sunny Gold a 720 Black Night. Pro intenzivní zlatý tón s extrémní výdrží sáhněte po Maybelline Gelovém očním stínu Color Tattoo 24HR v odstínu 05 Eternal Gold.

4. Lesklá víčka

Tenhle trend, který prezentoval na přehlídce třeba Prabal Gurung nebo Christopher Kane, využívající především chladných metalických odstínů se hodí pro studený barevný typ. Navíc je dost obtížné dosáhnout lesklého hladkého povrchu, aby se víčka nekrčila. Lze si pomoci metalickými stíny, a třeba i leskem na rty, aplikovaným přes oční stíny na víčka. Z barev vede každopádně stříbrná, ale jestli vám nesedí, poohlédněte se po jiném odstínu s kovovým finišem. Takto výrazné oči je třeba kombinovat s velmi přirozeným make-upem, tedy na ústa jen lesk a pleť zdravě opečovaná bez viditelné vrstvy make-upu.
Může se vám hodit:
Dlouhodobě hladkého, lesklého vzhledu s bohatou pigmentací dosáhnete pomocí
Maybelline Gelových očních stínů Color Tattoo 24 HR v odstínu 50 Eternal Silver.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít