Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Co dokáže s řasami vitaminová řasenka?

Co dokáže s řasami vitaminová řasenka?

Co dokáže s řasami vitaminová řasenka?

1. února 2019 od Anna Adlerová

1. února 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová

Nejedná se překvapivě o žádný nový trend, vitaminy jsou již obvyklou přísadou spousty běžných produktů krásy. Jak vitaminy na řasy působí? Po kterých řasenkách se v obchodě dívat? A proč si vybrat řasenku, která je zároveň nalíčí i o ně pečuje?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Magie vyživujících řasenek

Že nestačí řasy jenom krásně oddělit, nabarvit a na efekt prodloužit nebo jim dodat objem, už zjistilo hodně kosmetických výrobců. Vyživující látky, které řasy dostanou do kondice, jež vydrží i po odlíčení řas, jsou oblíbenou přísadou řady řasenek. Arganový olej, kyselina hyaluronová, panthenol i bambus jsou tradičními přísadami pro krásné řasy. Řasenky, které obsahují vitaminy, se ale také objevují čím dál častěji. Proč se do nich vitaminy přidávají, co s řasami udělají a kde takové řasenky najdete?
 
Tip redakce:
Intenzivní výživu dodají řasám také
séra na řasy. Jsou plné nejen vitaminů, ale také dalších látek, které dodávají řasám pevnost, zdraví, sílu, objem i délku. Hodí se zvláště tehdy, kdy jsou řasy oslabeny a potřebují silnou vzpruhu. 
 
řasenka

Vzpruha pro řasy

Máte řasy od přírody slabé, nebo se nacházíte v období, kdy je jejich přirozená síla oslabena zimou, hormonální změnou nebo přibývajícím věkem? Zaměřte se na látky, které umí řasy vyživit a ztracenou sílu jim navrátit zpět. Řasám prospívají hlavně vitaminy, ale také různé peptidy a bílkoviny, jež tvoří strukturu lidského chlupu, vlasu i řas. Není tedy překvapující, že tyto látky ve složení řasenek často figurují. Podobně jako u výživy pro vlasy se jedná především o vitamin E a B. Řasy díky pečujícím řasenkám získávají pevnost, objem a mohou dorůst do větší délky.

 
V jakých řasenkách vitaminy hledat?

Složení řasenky sice na etiketách najdete, díky kompaktním rozměrům řasenek z nich ale pravděpodobně to, co hledáte, nevyluštíte. Zjistili jsme to za vás. Jaké značky si s vitaminy rády hrají?

 
> Rimmel: Řasenka s vůní okurek

Rimmel London přináší vychytávku v podobě řasenky v zeleném lesklém obalu Rimmel Wonder'full Wake Me Up, která umí nejen projasnit pohled objemnými a natočenými řasami, ale díky obsaženým vitaminům jim dodá i skvělou péči. V jejím složení se ukrývá provitamin B5 a vitamin E. A že od řasenky nečekáte příjemnou vůni? Pak možná budete příjemně překvapeni osvěžující vůní okurky, jež se postará o příliv ranní energie, která vás jen tak nepustí. Zklidňující účinky okurky jsou známé a tuto řasenku si mohou dopřát i dámy s citlivýma očima. Největšími benefity této řasenky jsou tedy barva, objem, šetrnost a výživa.
 
řasenka Wonder'full Wake Me Up (Rimmel)

> Max Factor: Silnější a delší řasy

Kdo by nemiloval řasenky Max Factor? Úžasně objemné a krásné řasy umí vykouzlit třeba Max Factor Volume Infusion Mascara, která má kromě výkonného jemného kartáčku i pečující formuli. Najdete v ní například biotin – vitamin patřící do skupiny vitaminů B, který bývá označován jako vitamin H. Je to stěžejní živina důležitá pro krásný vzhled vlasů a kůže. Další kouzelnou přísadou této řasenky je keratin – dobře známá bílkovinná látka obsažená přirozeně ve vlasech a nehtech. Řasy vypadají díky řasence Volume Infusion krásně nejen nalíčené, ale s pravidelným používáním získají i na délce a síle.
 
řasenka Volume Infusion (Max Factor)

> Astor: Poznejte sílu kávy a vitaminů

Značka Astor používá vitaminy ve svých řasenkách ráda. Možná je to její tajný recept na to, jak vyrobit skvělý produkt. Řasenka Astor The Big & Beautiful Eye Opener dodává řasám objem, nadzvedává je od kořínků, umí je krásně natočit a zvýraznit a zároveň je také revitalizuje, prodlužuje a díky jemné svěží vůni dodává pocit probuzení, který trvá celý den. Obsahuje extrakt ze zelené kávy Robusta a vitaminy.
 
řasenka The Big & Beautiful Eye Opener (Astor)

Dermacol: Vitamin E pro dokonalý objem 

Máte rádi značku Dermacol? I tahle značka do svého sortimentu řasenky s vitaminy zařadila. Vyzkoušet můžete hned dvě. Řasenka Dermacol Imperial řasy prodlouží a díky maxi kartáčku řasy zahustí a dodá jim až 15krát plnější vzhled. O regeneraci, krásu a výživu se stará výtažek z bambusu, který zabraňuje vysychání řas, vitamin E chrání řasy před působením volných radikálů a D-panthenol zajistí jejich lesk. Pro maximální objem byla stvořena i řasenka Dermacol Magnum, který také ukrývá účinný vitamin E a rostlinné výtažky pro posílení a regeneraci řas.
 

řasenky Imperial a Magnum (Dermacol) 
Už jste řasenky s vitaminy zkoušely, nebo se na ně teprve chystáte? Proč nevyužít jejich funkce 2 v 1 a kromě intenzivního pohledu si zajistit i celodenní vitaminovou péči?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít