Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 tipů, které usnadní mužům holení

5 tipů, které usnadní mužům holení

5 tipů, které usnadní mužům holení

19. prosince 2022 od Lenka Knápková

19. prosince 2022 2 minuty čtení
Připravil/a Lenka Knápková

Holení je pro některé muže věda, každý se s ním musí ale nějak vypořádat. Neupravené a rozčepýřené vousy nevypadají dobře a mohou být příčinou kožních problémů, svědění a ekzémů. Víme, jak pečovat o vousy i hladkou tvář. Zkuste naše tipy k usnadnění holení.

1. Vyberte správný strojek

Podle typu a délky svých vousů zvolte vhodný produkt pro vás. Doporučujeme Philips OneBlade 360 na tvář a tělo (koupit v e-shopu), který je univerzální, slouží k zastřihování, tvarování a holení tváře i těla. Poradí si s libovolně dlouhými vousy a chlupy na všech částech těla.

2. Produkty na míru potřebám vaší pleti

Zejména pokud máte citlivou pleť, dbejte na správný výběr produktů na holení. Citlivá pokožka potřebuje jemnou péči a ocení třeba Nivea Men Sensitive Pro Ultra-Calming Pěnu na holení (koupit v e-shopu). Tato pěna obsahuje organický olej z konopných semínek a vitamin E, které chrání pokožku před zčervenáním.  Pokud máte sušší pokožku, zkuste krém na holení Barbus Classic krém na holení s glycerinem (koupit v e-shopu), jenž obsahuje glycerin a pokožku zjemňuje a zvláčňuje. Mdlou a unavenou pleť probudíte pomocí Nivea Men Fresh Kick Osvěžujícího gelu na holení (koupit v e-shopu), složení s mátovou a kaktusovou vodou okamžitě osvěží pleť a budete se cítit plní energie.

3. Změkčete a vyživte vousy

Aby vousy dobře vypadaly a byly ozdobou, je potřeba se o ně starat. Vousy mají jinou strukturu než vlasy a mají tak speciální potřeby.

4. Zastřihovač

Aby byly vaše vousy vždy perfektní, na drobné i větší úpravy používejte každý den zastřihovač  King C. Gillette Sada S Pánským Zastřihovačem Vousů Bezdrátová (koupit v e-shopu), díky kterému budou mít stále dokonalý střih.

5. Balzámy po holení

Mužská pokožka dostává každým holením pořádně zabrat, aby se zregenerovala, používejte balzámy a vody po holení. Podrážděnou pokožku zklidní, hydratují a provoní. Vyzkoušejte Nivea Men Active Energy Balzám po holení (koupit v e-shopu) s obsahem kofeinu, jenž okamžitě pleť osvěží. Pokud máte často na své pokožce po holení drobná poranění, používejte vodu po holení s dezinfekčním účinkem Old Spice Whitewater Voda Po Holení (koupit v e-shopu). Zároveň má stahující a osvěžující účinky.

Foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lenka Knápková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít