Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 5 tipů, jak se na jaře rozzářit...

5 tipů, jak se na jaře rozzářit...

5 tipů, jak se na jaře rozzářit...

6. dubna 2017 od Jana Kantorová

6. dubna 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Zmáhá vás jarní únava? Máte pocit, že kromě energie vám ubývá také krása a inspirace na kosmetickou péči? Naše tipy vám pomohou dostat se zpátky do hry.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

...díky dokonalému líčení!

Tým Teta Inspirace je tu od toho, aby vám společně s nejrůznějšími make-up artisty a vizážisty ukázal, jak zvládnout profesionální triky z pohodlí domova.  Zjistit třeba můžete, jak se správně nanáší řasenka nebo jak zvládnout černé linky.


...díky informacím!

Mobilní telefon už dávno není jen pro telefonování a psaní sms zpráv. Mnoho lidí telefon používá namísto kalendáře i diáře, využívá také různé nákupní, úsporné či mapové aplikace. Stejné to může být i ve světě krásy. Vlastní chytrý telefon vám může pomoci i v oblasti líčení. Asi nejvíc nás zaujala aplikace L’Oréal Makeup Genius. Umožní vám vyzkoušet si různé druhy líčení, aniž byste musela strávit celý den u zrcadla. U jednotlivých stylů líčení navíc najdete i konkrétní výrobky, které si můžete rovnou v aplikaci uložit a poté podle toho nakoupit, co se vám nejvíc líbilo. Jaké další aplikace a vychytávky můžete najít ve svém mobilu? Podívejte na náš článek Nej beauty aplikace v mobilu.


velikonoce


...díky svěží vůni!

Je tu jaro a s ním přichází kromě slunce také problém zvaný pocení. Jeden z nejznámějších českých dermatologů, profesor Petr Arenberger, přednosta Dermatovenerologické kliniky FNKV a 3. LF UK, nám v článku Co všechno nevíte o potu řekl, proč se vlastně potíme, co to pot je a kdy bychom při nadměrném pocení měli zpozornět. V našich článcích můžete snadno zjistit, jak nechtěnému odéru předejít a být příjemná sobě i svému okolí.


...díky pocitu čistoty!

O své intimní partie byste se měla starat stejně jako o svou pleť, protože krása začíná uvnitř. I tato péče by ale měla mít svá pravidla. S jarem a létem řeší ženy mnohem častěji delikátní intimní potíže. Ženské tělo se sice umí bránit samo, ale i tak mu můžeme s lecčím pomoct. Podle gynekologa MUDr. Viléma Jelínka se to ale nesmí přehánět, protože pak hygiena spíše uškodí. V každém ženském těle a jeho intimních partiích je mírně kyselé pH. To by se nemělo narušovat, protože pak jsou tato delikátní místa snáze napadnutelná různými bakteriemi. Další rady a tipy hledejte v článku Jak na intimní hygienu.

intimní
 

...díky pocitu vyrovnanosti!

Jarní úklid nemusíte dělat jen ve své domácnosti, ale také v kosmetické výbavě. Ten pocit, že máte vše srovnané a uklizené se totiž projeví i na vaší spokojenosti a vnitřní vyrovnanosti. K tomu ale nepřispívají kosmetické propriety rozházené po celé kabelce. Mladý módní tvůrce, Kryštof Ostříž, který šije také kostýmy pro Národní divadlo, vám poradí, jak si ušít vlastní kosmetickou taštičku. Pokud si říkáte, že šití jste neprovozovaly už drahnou dobu, máme pro vás dobrou zprávu. Zrovna toto je poměrně jednoduché cvičení a při troše snahy byste ho měly zvládnout. Jak na to? To zjistíte v článku Jak si ušít kosmetickou taštičku.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít