Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej Nej beauty mobilní aplikace

Nej beauty mobilní aplikace

Nej beauty mobilní aplikace

2. října 2016 od MaB

2. října 2016 5 minut čtení
Připravil/a MaB

Uvažovaly jste někdy, k čemu všemu dnes slouží mobil? Co všechno v našich životech nahrazuje? Nosíte hodinky proto, abyste věděly, kolik je? Nebo je to už jen módní doplněk? Mnoho lidí má telefon i místo kalendáře a diáře.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Dříve jsme na nákupy nosily seznam na papírku, dnes nám stačí aplikace v chytrém telefonu. A kdy jste se naposledy orientovaly podle papírové mapy? Že si nemůžete vzpomenout? Protože aplikace s mapou a navigací zcela nahradila cokoliv papírového… A stejně to může být i ve vašem světě krásy.

Ale co si budeme povídat, krása začíná u toho, jak se cítíme. A to vědí i výrobci aplikací, proto nejvíc jich najdeme v oblasti sportu. Asi nejpopulárnější jsou aplikace společnosti Nike. Ta nabízí rovnou dvě. Pro ženy i muže, kteří rádi běhají, je tu Nike Running Club. A pro ty, kteří spíše holdují fitness, nabízí Nike Training Club. Obě aplikace fungují podobně, měří čas tréninku, spálené kalorie a běžecká samozřejmě ukazuje i uběhnuté kilometry. Oceníte i funci kouče, který vás podporuje, a na konci vás možná pochválí Rafael Nadal nebo Serena Williams.

Jestli pro vás krása spíš než na sportovním kolbišti začíná v kuchyni, určitě oceníte Kalorické tabulky. Aplikace vám podle zadaných parametrů, jako je výška, věk a váha, spočítá, jaký denní příjem byste měly mít, a vy si do ní pak můžete zadávat, jaké jídlo jste jedly i kolik fyzické aktivity jste vykonaly. Budete tak mít detailní přehled o energetické i výživové hodnotě všeho, co jíte a pijete.

Ale jestli vás zajímá spíš to, jak s pomocí chytrého telefonu můžete změnit svou image, existuje nepřeberné množství aplikací, díky nimž zjistíte, jak být ještě krásnější nebo jak předejít katastrofě v podobě nevhodného účesu nebo barvy, která vám absolutně nesedne. Jestli ráda experimentujete s barvou vlasů, jsou pro vás jako stvořené aplikace Hair Studio nebo Hair Color. Do aplikace pouze nahrajete svou fotografii a ona vám ukáže, jestli by vám víc slušela třeba černá nebo jak byste vypadala jako zrzka. A ono je mnohem snazší strávit hodinku s mobilní aplikací než čekat měsíce, až se nevhodně zvolená barva vymyje nebo vlasy dorostou.

Váš chytrý telefon vám může pomoci i v oblasti líčení. Asi nejvíc nás zaujala aplikace L’Oréal Makeup Genius. Umožní vám vyzkoušet si různé druhy líčení, aniž byste musela strávit celý den u zrcadla. U jednotlivých stylů líčení navíc najdete i konkrétní výrobky, které si můžete rovnou v aplikaci uložit a poté podle toho nakoupit, co se vám nejvíc líbilo.

Ale co je nejdůležitější pro každou ženu a co by nemělo chybět v žádné kabelce? Samozřejmě zrcátko. Nesmíme tedy zapomenout na aplikaci Mirror, díky které se telefon promění v sofistikované zrcátko s možností zoomu i zmrazení obrazu. Budete tak moci kontrolovat svůj vzhled kdekoliv, a navíc ušetříte i místo v kabelce.

Ale jestli jste spíš milovnicí módy než kosmetiky a líčení a sledujete nejnovější trendy, máme tu i výběr těch nejlepších fashion aplikací. Nám se nejvíc líbí Stylebook. Do aplikace snadno nahrajete jednotlivé kousky vašeho oblečení a poté si můžete virtuálně skládat vaše kousky do jednoho outfitu. Také si můžete vytvořit seznamy, například pro plánování toho, co si chcete oblékat jednotlivé dny třeba do práce. Aplikace má čistý a nekomplikovaný design, takže vás při plánování vašich modelů nebude nic rozptylovat.

Jestli spíš než skládat oblečení do outfitů nebo zkoušet vlasové trendy v mobilu chcete sledovat trendy, nesmí vám v telefonu chybět Instagram a Pinterest. V obou aplikacích najdete stovky tisíc fotografií, které si můžete vybírat a filtrovat podle klíčových slov, takzvaných hashtagů, jež vás zajímají. Objevíte tak celé kolekce fotek třeba účesů, oblečení nebo trendy líčení.

Všechny aplikace, které jsme pro vás vybrali, můžete stáhnout zdarma. Jestli máte nějaké jiné vyzkoušené, určitě nám napište. Aplikací, které vám pomohou být krásnější nebo se orientovat ve světě krásy, jsou tisíce. Snad jsme vytipovali ty užitečné.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás MaB

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít