Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3x podzimní make-up trendy

3x podzimní make-up trendy

3x podzimní make-up trendy

20. září 2018 od Helena Hladíková

20. září 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Stránky časopisů a beauty blogerky právě představují nejžhavější trendy v líčení pro nadcházející podzim. Nevíte, co z nich si vybrat a co se hodí pro jakou příležitost? Spolu s Markétou Karvaiovou, odbornicí na vizáž a líčení, vám poradíme!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Inspirace není nikdy dost a „in“ přece chcete být i vy, že? Tak se pojďte podívat na to, s jakým líčením rozhodně neuděláte chybu, když…


… jdete do práce aneb Precizní černá linka

Černá linka je stálicí na kosmetickém nebi a pro elegantní business look se hodí opravdu dokonale. Jak jí dosáhnout? „K vytvoření tohoto looku použijte na nalíčenou pleť bronzer, kterým jemně vykonturujete tvar obličeje. Nanášejte ho směrem od ucha ke koutku rtů. Oči vystínujte zlatavými odstíny, nejtmavší barvu naneste do vnějšího koutku oka. Potom naneste ideálně tekutou nebo gelovou linku, s níž docílíte nejpřesnějšího tvaru. Pro business look by měla být vedena těsně u řas a ne příliš prodloužena za koutek oka. Potom použijte řasenku. Tento make-up dotváří perfektně vytvarované obočí, tak na něj nezapomeňte,“ doporučuje Markéta.
businessPerfektní oční linku vytvoříte třeba tekutou linkou miss sporty Studio Lash s unikátním aplikátorem, díky němuž nanesete linku vždy přesně tam, kam potřebujete.

Tip expertky:
Pokud si nejste v malování obočí jisté a nechcete to přehnat, raději než tužku na obočí použijte stín a štětečkem na obočí pomalu tvarujte linie k dokonalosti. 


… pro chvilky volna aneb Nude make-up

Přirozený neboli nude make-up je trendy už několikátou sezónu. „Jedná se o přirozené líčení, které podtrhne krásu obličeje, aniž by výsledek působil ‚namalovaně‘. Základem je dokonalá pleť, kterou není nutné pudrovat. Na oči, tváře i rty se aplikují ne příliš výrazné barvy, jako jsou pleťová barva do růžova, oranžova, fialova nebo hněda. Přirozené líčení se pak dá osvěžit výraznějšíma očima. Na tomto make-up looku je například v koutku oka světlý stín přecházející do modré barvy, která není typickým odstínem nude líčení, ale v celkovém dojmu působí skvěle. Řasy nakonec zvýrazněte řasenkou. Obočí u tohoto líčení nemusí mít přesně definovaný tvar. Stačí ho zvýraznit řasenkou na obočí nebo zkrotit jeho tvar průhlednou řasenkou,“ radí odbornice.

relaxChcete vyzkoušet nude make-up? Jeho základem je bezchybný vzhled pleti, jehož docílíte například pomocí tekutého make-upu Max Factor Healthy Skin Harmony s inovativní technologií plnou vitaminů. Make-up hydratuje pleť, redukuje lesknutí, spolehlivě kryje veškeré nedokonalosti a obsahuje navíc i ochranný faktor.


… vyrážíte na party aneb Třpytivý make-up

Třpytky v make-upu představují trend, který nás už nějakou dobu doprovází. Objevují se na očích, rtech, tvářích a samozřejmě v lacích na nehty. Třpytky jsou samy o sobě celkem výrazné, zbytek líčení proto bývá většinou nenápadný. „Důraz je kladen na dokonalou pleť, která musí být skvěle hydratovaná. Pro lepší zakrytí jemných nedokonalostí použijte před aplikací make-upu vyhlazující podkladovou bázi. Lícní kosti lehce zvýrazněte rozjasňovačem, který bude pěkně korespondovat se třpytivými rty. Oči neličte nebo použijte nude oční stín a řasy zvýrazněte řasenkou. Pokud nechcete, aby váš look byl příliš výrazný, použijte lesk na rty se třpytkami. Ten tu však byl poslední dekádu a rozhodně se nejedná o žádnou novinku. Pro vyzývavější look sáhněte po novém trendu – samostatných třpytkových produktech na rty. Ty většinou obsahují podkladový lesk a samostatné třpytky, které se na něj aplikují štětečkem. Odlíčíte je pak olejovým odličovačem nebo jakýmkoli vhodným pleťovým olejem,“ vysvětluje Markéta závěrem.
 partyOslňte třpytivým pohledem vytvořeným třeba pomocí jemných pudrových očních stínů essence my must haves, které mají dlouhotrvající efekt. V řadě najdete spoustu odstínů včetně třpytivé fialové, šedé nebo zlaté, které můžete použít samostatně, anebo si z nich sestavit svou vlastní paletku očních stínů. Vaše nehty zase zazáří díky svrchnímu laku na nehty Rimmel Glitterbomb s ultra třpytivými odstíny.
 
Tip expertky:
Na očích je také možné přirozený stín doprovodit tmavou linkou nanesenou těsně k řasám.

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Markéta Karvaiová
Novinářka, bloggerka a hair stylistka
1208
"Každá žena je jako diamant - silná, krásná a jedinečná. Každý diamant ale k zachování svého lesku potřebuje pravidelnou péči."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít