Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3 masky pro krásný dekolt. Už jste je vyzkoušely?

3 masky pro krásný dekolt. Už jste je vyzkoušely?

3 masky pro krásný dekolt. Už jste je vyzkoušely?

8. května 2020 od Lucie Ulmanová

8. května 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Snad každá žena ráda přitáhne pozornost ke svému dekoltu. Tato část těla se ovšem trochu zanedbává, proto vám dnes poradíme, jak by měla správná péče o dekolt vypadat.
Kůže v dekoltu je velmi tenká, proto ji musíme pravidelně a správně vyživovat. A jak ji spolehlivě ochráníme?
žena si maže krémem dekolt
Jak jsme se již zmínili, nahodilá péče o dekolt v žádném případě nestačí. Vsaďte například na pečující masky, které si doma můžete samy připravit, nebo hydratační séra. Na noc vklepejte do oblasti dekoltu výživné hydratační sérum, které vypíná a zpevňuje pokožku, jako například Gabriella Salvete Vyživující sérum na obličej a dekolt (koupit v e-shopu) s vitaminem C, které pleť rozjasní nebo  Gabriella Salvete Pečující sérum na obličej a dekolt (koupit v e-shopu) s kyselinou hyaluronovou, jež redukuje vrásky a známky stárnutí.
Pokud budete chtít, masku na dekolt můžete vyrobit i z domácích surovin. A použít ji můžete klidně i na krk a obličej. Jak na to?

1. Maska s olivovým olejem

3 lžíce olivového oleje
1 žloutek
1 nastrouhanou mrkev
 
Všechny ingredience smíchejte dohromady a naneste na dekolt. Masku nechte působit dvacet minut, pak ji opláchněte teplou vodou. Uvidíte, že kůže bude v oblasti dekoltu vyživená a rozjasněná.
 
Tip redakce:
Známky únavy pleti odstraní i Neutrogena Hydro Boost Hydratační noční maska (koupit v e-shopu) s kyselinou hyaluronovou. Zároveň zvýší i jej odolnost proti vysoušení.

2. Maska s tvarohem a avokádem

1 ks zralého avokáda
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce tučného tvarohu
 
V misce pečlivě rozmačkejte avokádo. Přidejte olivový olej a tučný tvaroh. Směs promíchejte a naneste na dekolt. Masku nechte působit patnáct minut, poté ji smyjte. Maska působí chladivě a osvěžuje pokožku. Je vhodná také v případě, že to přeženete na sluníčku a spálíte se.
 
Tip redakce:
Pohodlnou alternativu vám nabízí 
Helios Herb SOS maska po opalování (koupit v e-shopu), která díky obsahu vitaminů A, C, E, mandlového oleje a bambuckého másla pleť po opalování intenzivně regeneruje a navrací jí přirozenou rovnováhu po slunění.

3. Kvasnicová maska s medem

2 lžíce pivních kvasnic
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce tekutého medu
 
V misce smíchejte kvasnice, olivový olej a med. Po nanesení na dekolt nechte masku zaschnout a po deseti minutách ji opláchněte. Maska má zároveň peelingové účinky, kůži v oblasti dekoltu zbaví odumřelých buněk a hezky zpevní tkáň.
 
Tip redakce:
Hloubkově vyčistit pleť zvládnete lehce i s L'Oréal Paris Intenzivní čisticí maskou Pure Clay (koupit v e-shopu). Krémová textura čistí péry do hloubky a zanechává pleť čistou, jasnou a zářící zdravím.

Další skvělé tipy

O kůži na hrudi je třeba se starat také správnými krémy. Vhodné jsou hydratační a výživné krémy, které se dobře roztírají a mají hutnější konzistenci. Na jaře i v létě nezapomínejte chránit dekolt denním krémem se správnou sluneční ochranou, rozhodně se v obchodě nebojte sáhnout po ochranném faktoru 50+. Jednak zpomalíte stárnutí pokožky, jednak předejte bolestivému spálení a nevzhledným pigmentovým skvrnám. Pleť a kůži ochráníte třeba NIVEA Zmatňujícím pleťovým krémem na opalování Sun OF 30 (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít