Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Obličej 3 kosmetické novinky: Znáte všechny?

3 kosmetické novinky: Znáte všechny?

3 kosmetické novinky: Znáte všechny?

6. března 2019 od Helena Hladíková

6. března 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

S jarem přicháízí spousta nového, a to se týká i kosmetických novinek. Právě ty probudí vaši pleť, rozjasní ji a dostatečně ji hydratují. Víte, které produkty rozhodně stojí za to vyzkoušet?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

1. DEJTE SVÉ PLETI NAPÍT

L’Oréal Paris Hydratační péče Hydra Genius

Francouzi z L’Oréal Paris se vytasili se zbraní, která má pomoct s intenzivní hydratací všem typům pleti. Trojice gelových krémů Hydra Genius je určena pleti normální až smíšené, suché až citlivé i normální až citlivé. Krémy obsahují více vody a méně olejů než běžné krémy pro osvěžující hydrataci, lépe se proto vstřebávají, a vaše pleť je tak připravena na make-up během několika vteřin. Složení obohacené o výtažky z aloe vera a kyselinu hyaluronovou rychle proniká hluboko do pokožky a uzamyká v ní potřebnou vlhkost po dobu až 72 hodin.
 
hydratační péče Hydra Genius (L’Oréal Paris)

2. KRÁSNÁ, I KDYŽ SPÍTE

NIVEA Noční masky


Kdo by se nechtěl ráno probudit s mladší, čistší, pevnější a zářivější pletí? Značka NIVEA to moc dobře ví, a proto vyvinula nové noční masky, které kombinují výhody nočních krémů a pleťových masek. Přípravek nemusíte zdlouhavě nanášet, čekat a smývat ho jako u pleťové masky, ale intenzivní zkrášlující účinek se přitom zachová. Prostě pleť jednoduše namažete a jdete spát. Účinné látky přitom po celou noc pracují za vás. A z čeho tedy můžete vybírat?
  • NIVEA Noční maska Urban Skin Detox pleť zregeneruje, zbaví ji nečistot a známek únavy a zároveň bojuje proti negativním vlivům zvnějšku.
  • NIVEA Noční maska Hyaluron Cellular Filler podporuje pleťové buňky k vyšší produkci vlastního kolagenu. Díky tomu bude vaše pleť vypnutá, odpočatá, s viditelně redukovanými vráskami.
  • NIVEA Noční maska Q10 Power účinkuje podobně a rovněž nutí buňky vaší pleti k tvorbě vlastního kolagenu.
noční masky (NIVEA)

3. NEODOLATELNÝ POLIBEK

Rtěnka L’Oréal Paris Rouge Signature

Z Francie k nám zavítala ještě jedna novinka, a sice revoluční rtěnka Rouge Signature s obsahem barevného inkoustu. Kromě jedinečné dlouhotrvající a hydratační textury se rtěnka může pochlubit i nevšedním aplikátorem, který zajistí opravdu precizní nalíčení vašich rtů. K dostání je 11 neodolatelných barevných odstínů, takže si vybere skutečně každá žena.
 
rtěnka Rouge Signature (L’Oréal Paris)

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít