Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Vlasové doplňky pro nejkrásnější letní účesy

Vlasové doplňky pro nejkrásnější letní účesy

Vlasové doplňky pro nejkrásnější letní účesy

5. července 2018 od Anna Adlerová

5. července 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Léto přeje v úpravě vlasů přirozenosti i kreativitě. Sáhněte po vlasových doplňcích a nebojte se hrát si! Kromě toho, že získáte úplně jiný šmrnc, vlasové pomůcky se postarají i o lepší stabilitu, ať už jsou to skřipce do vlasů, různé sponky, nebo třeba čelenka.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Čelenka je opět IN

Čelenka nemusí být jen plastovou bolavou záležitostí sloužící k uhlazení předních vlasů, aby vám nepadaly do obličeje. Dnes jich je k dispozici ohromné množství, co se týče typů i materiálů. Chystáte se k vodě? Ozdobte svůj drdol stylovou látkovou čelenkou! Vyrážíte na koncert? Proč si neudělat z vlnitých vlasů mikádo s jednoduchou a praktickou gumovou čelenkou. A pokud si v programu uděláte čas i na nějakou slavnostní událost, určitě uvítáte ozdobnou čelenku, která skvěle nahradí i šperky. Účesy s čelenkou jsou velmi oblíbené i mezi celebritami. 

látková čelenka

Kouzla s šátky

Milujete šátky? V létě je určitě nenechávejte ležet ve skříni, raději si s nimi ozdobte účes. Šátek skvěle doplní ledabylé drdoly i culíky. Čtvercový šátek složte cípy na střed a jednou až dvakrát ho v půlce přehněte. Obdelníkový stačí přeložit v půlce. Složený šátek zavažte nad čelem do ozdobného uzlu nebo nechte jeho cípy volně viset pod culíkem. Představivosti se meze nekladou.

skřipec

Rychle a efektivně se skřipcem

Oblíbená pomůcka pro domácí účesy, se kterým je sepnutí vlasů rychlejší než s gumičkou. Skřipec ale umožňuje více než jeden typ účesu. Víte, jak s ním zacházet? Obecně platí, že téměř jakýkoliv účes, který byste upevňovali pérky, můžete zafixovat i skřipcem. Například oblíbený účes french twist je na to ideální kandidát. Bude se vám k němu hodit podlouhlý velký skřipec. Nebo můžete vyzkoušet volný drdol. Jak na něj? Udělejte si středně vysoký culík, který zafixujte gumičkou. Ten přehoďte dopředu a v místě, kde je gumička aplikujte skřipec. Culík vraťte nazpět, rozprostřete ho přes skřipec a konečky vlasů připevněte pod skřipec vlasovými pérky.

letní cop

Romantický cop v boho stylu s kvítky

Kdy jindy než v létě si pořádně užít zaplétání copů? Copy jsou praktické do vody i na sport, vypadají báječně a jako bonus chrání vlasy před škodlivým UV zářením. A co takhle si takový účes trochu okořenit? Pokud do  copu zapletete malé kvítky, nebude vás to stát o moc víc času a výsledek bude nepřekonatelný! A rozhodně se nehodí jen pro nevěsty! Nejlepší jsou dlouhé stonky s množstvím malých kytiček, které jednoduše přidáte na začátku k jednomu z pramenů a vpletete je do copu spolu s ním. Tak se nemusíte bát, že by vám kvítka vypadala. Kytičky s krátkým stonkem, jako jsou například sedmikrásky, přidejte do účesu až nakonec. Nedržte se zpátky, co se týče druhu copánků. Kromě klasického ze tří pramenů určitě hravě zvládnete i francouzský nebo rybí cop. Ten je pro milovnice boho stylu přímo ideální!
 
Tip redakce:
Pokud se rozhodnete pro rybí cop, určitě nezapomeňte po dopletení rozvolnit jednotlivé pramínky prsty. Teprve to dodá ten pravý romantický vzhled!

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Markéta Karvaiová
Novinářka, bloggerka a hair stylistka
1208
"Každá žena je jako diamant - silná, krásná a jedinečná. Každý diamant ale k zachování svého lesku potřebuje pravidelnou péči."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít