Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Top 5 pánských účesů tohoto podzimu

Top 5 pánských účesů tohoto podzimu

Top 5 pánských účesů tohoto podzimu

23. října 2020 od Vanda Vízková

23. října 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Doby, kdy jediným přáním muže v kadeřnickém křesle bylo „nějak mi to zkraťte“, jsou dávno pryč. Trendy, kterými se řídí vlasové kreace na mužských hlavách, jsou minimálně stejně různorodé a zajímavé jako ty dámské. Pojďte si vybrat z TOP 5 účesů pro tento podzim.

1. Podholená patka

Tento účes se už nějakou dobu drží na špici oblíbenosti a zůstane na ní i nadále. Jeho typickými znaky jsou krátce vyholené strany a oproti nim výrazně delší partie na temeni hlavy česaná do vysoké vlny. Účes lze variovat mírou vyholení stran a délkou horní partie. Změna oproti předchozím sezónám nastává v použití stylingových přípravků. Zatímco doteď se vlna uhlazovala a leskla ve stylu napomádovaných fešáků z 50. let, teď je matná, strukturovaná a může být i neuspořádaná. Vytvarovat pevnou strukturovanou vlnu s matným finišem vám pomůže got2b Tvarovací hlína ve spreji Roaring High (koupit v e-shopu).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený ROBERTO - ITALIAN LIFESTYLE (@roberto_95100),

2. Strukturovaná ofina dopředu

Horkým hitem je variace na předchozí účes – vystříhané postranní partie a o něco delší ofina česaná nikoli dozadu, ale dopředu! Ne však hladce „na blbečka“, ale opět s nedbalou, lehce „střapatou“ texturou. O úpravu stran se vám postará strojkem barber, hořejšek musíte pomocí prstů a Taft Looks Tvarovací pasty pro zvýraznění textury vlasů (koupit v e-shopu) ledabyle rozházet vy.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @menshairstyle11,

3. Vojenský styl

Kratičký rovnoměrný sestřih s dokonale čistými a ostrými liniemi je inspirovaný vojenským střihem vlasů. Tento účes, ačkoli se zdá být tím nejjednodušším, má velké požadavky na zručnost kadeřníka – vlasy musí být všude stejně dlouhé a linie perfektně začištěné – i na svého nositele. Odhalí totiž všechny nedokonalosti jako nepravidelný tvar hlavy, ustupující linii vlasů nebo případné kožní problémy. Více než na styling proto musíte dbát na péči. Pokud bojujete s vypadáváním vlasů, zkuste Alpecin Šampon Coffein C1 (koupit v e-shopu). Při mytí stimuluje kořínky vlasů a pomáhá zabraňovat jejich dědičnému vypadávání. Pokud vás trápí spíše zarudlá pokožka a tvorba šupinek a lupů, zkuste Cannaderm Šampon Capillus seborea (koupit v e-shopu), který působí právě na tyto problémy.

TIP: Velký výběr dalších stylingových přípravků pro modelaci trendových účesů najdete na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

4. Delší neupravené vlny

Pokud jste majitelem husté zdravé kštice, můžete klidně na nůžky a holicí strojek na mnoho měsíců zapomenout. Respektive – musíte si nechat upravovat zadní partii krku a vlasy u uší, abyste nevypadal zanedbaně, ale to je z požadavků na kadeřníka asi tak vše. Vlasy nechte růst asi po ramena a od uší dolů je nechte postupně sestříhat. Na lesklý gel zapomeňte, vypadal byste jako sňatkový podvodník. Máte působit jako surfař, kterému vlasy rozfoukal mořský vánek. Po umytí proto do vlasů nastříkejte VOONO Sprej s mořskou solí Sea Salt Spray (koupit v e-shopu), aby získaly hrubší strukturu, a v případě potřeby je ještě lehce dotvarujte. V rukou rozetřete trochu Taft Stylingového krému Pure Styler Medium Hold (koupit v e-shopu) a prsty projeďte vlasy.

5. Byznys střih

Mít vlasy „na hodného kluka“ nevyjde nikdy z módy. Klasický sestřih, kdy vlasy nejsou ani příliš dlouhé, ani příliš krátké a neurazí vaši babičku, obchodního partnera ani drahou polovičku. Ikonickým nositelem tohoto účesu je Brad Pitt. Vlasy jsou nejvíce zkrácené na krku a postupně se lehce prodlužují, aby nahoře vytvořily různé variace od fešácky uhlazené patky po jemně ležérní rozcuch. O perfektní tvar, matný vzhled a celodenní výdrž vašeho účesu se postará NIVEA Men Gel na vlasy s matným efektem Craft Stylers Gel (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít