Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Testujeme: Antiperspiranty, které chrání a nešpiní

Testujeme: Antiperspiranty, které chrání a nešpiní

Testujeme: Antiperspiranty, které chrání a nešpiní

11. dubna 2018 od Jana Kantorová

11. dubna 2018 4 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Blíží se teplé počasí a s ním i nepříjemné pocení. V dnešní době už máme na výběr z mnoha typů antiperspirantů a deodorantů. Mají nás chránit před zápachem, ale měly by také umět být neviditelné. Otestovaly jsme pět z nich za vás.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Nivea Antiperspirant Invisible for Black & White Clear

Helena Hladíková, redaktorka

Antiperspirant s atraktivní květinovou vůní zabraňuje pocení i zápachu až 48 hodin a zároveň chrání oblečení před vznikem bílých stop na černém oblečení a předchází vzniku žlutých skvrn na bílých a světlých oděvech.
Nivea Antiperspirant Invisible for Black & White Clear

Můj názor:

Přípravek se mi dostal do ruky právě ve chvíli, kdy jsem zkoušela nejrůznější antiperspiranty a hledala ten nejspolehlivější, který by mě dokázal ochránit zejména před pocením ze stresu. Navíc teď nosím dost černého oblečení, takže to byl ideální kandidát na otestování. Musím přiznat, že mě antiperspirant nejprve dost překvapil svými ochrannými účinky, ani po celodenním shonu jsem se nemusela potýkat s nepříjemně mokrým podpažím či se zápachem. Co mě ale příliš nepotěšilo, byly bílé „koláče“, které jsem na své černé košili večer objevila. Pokud tedy jde o ochranu proti pocení, dávám antiperspirantu velké plus, ale naopak v ochraně před bílými stopami mě poněkud zklamal.


Hodnocení: 4/5


Garnier Mineral Invisible Black & White deospray

Jana Kantorová, šéfeditorka

Antiperspirant slibuje 48hodinovou ochranu proti pocení, přitom ale pokožka může dýchat. Je obohacen o Mineralite, ultra-absorpční minerál vulkanického původu. Je rychleschnoucí, šetrný, bez alkoholu a parabenů. Navíc také chrání černé, bílé a barevné oblečení proti skvrnám.
Garnier Mineral Invisible Black&White deospray

Můj názor:

Většinou jsem zvyklá používat tuhé deodoranty, jejichž velká nevýhoda je právě zanechávání stop na oblečení nebo drolení suchých bílých částeček. Proto jsem se rozhodla, že vyzkouším také něco jiného, abych se skvrn, které lze navíc špatně vyprat, jednou provždy vyvarovala. Antiperspirant od Garnier sliboval zabránit pocení a zároveň i ochranu oblečení. Jako první mě zaujala jeho jemná vůně, která ale vydrží delší dobu. To je pro mnohé ženy benefit, i když já jsem jej příliš neocenila. Jako hlavní vůni používám parfémy a zpočátku mi přišlo, že se vůně trochu bijí dohromady. Antiperspirant jinak ale opravdu rychle schne, neměla jsem pocit vlhka v podpaží a ani během celého dne se ani neobjevil náznak zápachu potu, což se mi u některých jiných deodorantů stávalo. Rozhodně ale nevydrží chránit pokožku před pocením po celé dva dny. Milé překvapení ale nastalo večer, když jsem opravdu zjistila, že na oblečení nezanechal žádné stopy.


Hodnocení: 4/5


Invisible Deodorant Borotalco

Pavla Maříková, šéfredaktorka

Deodorant ve spreji Borotalco Invisible je pomocník v boji proti nadměrnému pocení, který na oblečení nezanechá žádné skvrny – ani bílé na černém, ani žluté na bílém. Přípravek obsahuje speciální mikronizovaný mastkový pudr, který zajišťuje optimální absorpci potu a reguluje pocení.
Invisible Deodorant Borotalco

Můj názor:

Na testování tohoto deodorantu jsem se opravdu těšila, protože jsem na něj měla jen samé skvělé reference. A nezklamal! Má velmi příjemnou unisex vůni, kterou ocení muži i ženy. Možná je silnější než u běžných deodorantů, ale voní opravdu hezky, takže to nevadí. Složení přípravku obsahuje speciální mikronizovaný mastkový pudr, který zajišťuje optimální absorpci potu a reguluje pocení. Deodorant jsem používala každý den ráno po dobu několika týdnů a ani jednou jsem nezaznamenala jakoukoliv stopu na oblečení. Ani na tmavém, ani na bílém, a to se mi zatím snad u žádného deodorantu nestalo. S pocením nemám příliš velké problémy, takže nedokážu posoudit regulaci potu, ale 100% jsem se celý den cítila svěží a „voňavá“. Produkt hodnotím velmi pozitivně, nevidím na něm jedinou chybu.


Hodnocení: 5/5


Dove Antiperspirant Invisible Dry

Eva Suchomelová, redaktorka

Výrobek slibuje ochránit před nežádoucími projevy pocení po dobu až 48 hodin, aniž by zanechal bílé skvrny na oblečení jakékoli barvy. Zároveň díky obsahu ¼ hydratačního krému zklidňuje pokožku, podrážděnou holením, vyživuje ji a při pravidelném používání je kůže v podpaží hebká a vláčná.
Dove Antiperspirant Invisible Dry

Můj názor:

Balení má ergonomicky tvarovaný rozprašovač, takže se velmi příjemně aplikuje. Vůně je svěží, ale nikoli prvoplánově citrusová, spíše sladce svěží s lehkým, sympaticky nakyslým pozadím. Antiperspirant jsem aplikovala ráno a ihned jsem si přes něj oblékla výrazně fialový rolák. Ani po půl dni běhání po městě a dalším půldni přednášení před zraky studentů jsem nezaznamenala v podpaží vlhko, na oblečení se neobjevily ani tmavé, zpocené fleky, ani bílá barva. Antiperspirant odstranil jakýkoli tělesný pach z podpaží již v zárodku, dokonce jsem měla chvílemi pocit, že vůně antiperspirantu na mé pokožce během dne sílí. Pokožku mi nedráždil, zvláčnění kůže jsem zatím nezaznamenala. V dané cenové hladině považuji tento antiperspirant za skvělou volbu.


Hodnocení: 5/5


Fa Invisible Sensitive

Anna Poledňáková, koordinátorka redakce

Antiperspirant, který poskytuje až 48hodinovou šetrnou ochranu vhodnou pro citlivou pokožku a minimalizuje zbytky a skvrny.
Fa Invisible Sensitive

Můj názor:

Antiperspirant jsem měla možnost testovat několik dní v náročných podmínkách horských túr. A tak prošel velkou zátěžovou zkouškou, ve které obstál.  Má jemnou a svěží vůni, která ale nevydrží celý den. Antiperspirant jsem nejdříve aplikovala vždy ráno a pak také uprostřed dne pro jistotu. Sice jsem necítila v podpaží vlhko, ale měla jsem obavy kvůli zápachu. Při testování za běžného dne jsem s tím ale problém neměla a stačila pouze jedna denní aplikace. Jen co se týče vůně, během pár hodin úplně vymizí. Zápach potu sice nelze cítit, ale ani jsem necítila vůni přípravku. Výhodou bylo, že ho lze použít i přímo po holení a nijak pokožku nedráždí. Stopy na oblečení jsem nezaznamenala.


Hodnocení: 4/5

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít