Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Mlsejte od rána do večera. Zn: Zdravě!

Mlsejte od rána do večera. Zn: Zdravě!

Mlsejte od rána do večera. Zn: Zdravě!

12. února 2020 od Vanda Vízková

12. února 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Nedokážete si představit začít den jinak než sladkou snídaní, odpoledne si nedat nějakou sladkost a večer k oblíbenému seriálu neotevřít pytlík chipsů? Rozumíme vám! A přinášíme vám novinky, které uspokojí vaše chutě, ale neporuší vaši životosprávu.

Snídaně raz, dva, tři

Vysypat, zalít vodou, zamíchat a sníst. Zní to jako ideální příprava snídaně? Přesně takhle jednoduše si připravíte Probio kaše – sušené rýžové kaše v prášku, které vás nejen zasytí, ale dodají vám spousty živin. A když říkáme spousty, nepřeháníme. V jedné porci dostanete pět miliard šesti probiotických kmenů. Dále inulin, prebiotickou vlákninu, vitaminy a minerály. Probio kaše jsou vhodné pro sportovce i ty, kteří prostě jen chtějí zdravě jíst, stejně jako pro osoby s intolerancí laktózy, lepku, pro vegany, a mohou je jíst i děti. Vychutnat si je můžete ve verzi natural nebo s příchutí malin.

Pro děti bez výčitek

Děti milují sladké a nedělá jim problém ho jíst od rána do večera. Na vás je jejich apetit regulovat. Uspokojit jejich chutě i vaše zásady týkající se zdravé výživy vám pomůžou  Lollipopz BIO Kakaové sušenky nebo Lollipopz BIO Máslové sušenky. Neobsahují bílý cukr, palmový tuk, vejce ani mléko, a když si od dětí nabídnete i vy, nemusíte mít vůbec výčitky svědomí.



Vzhledem k tomu, že se jí nejen ústy, ale i očima, budou vaše děti (a možná i vy) milovat cereální sušenky ve tvaru veselých mořských zvířátek Oceanix Cereales nebo Oceanix tosta rica. A zdravější mlsání vám umožní i sirup 4Slim Čekankové slazení pro děti. Obsahuje spoustu vlákniny a nízký glykemický index. Můžete ho použít na slazení nápojů, do kašiček, palačinek, jogurtů, zmrzlin, ale i na pečení.

Po cvičení na zdraví!

Pokud sportujete z přesvědčení nebo jen proto, abyste shodili přebytečná kila, je už rutinou po cvičení vypít proteinový nápoj. Je totiž skvělým zdrojem bílkovin – potravy pro vaše svaly, ale bez nadbytečných tuků a cukrů. Pomáhá budovat svaly a lépe je regenerovat, zahánět chuť na sladké, zrychlovat metabolismus a předcházet jojo efektu. V Tetě nyní najdete 4Slim Whey Protein s příchutí banánu nebo 4Slim Whey Protein s příchutí lesního ovoce. Na zdraví!

Drobné mlsání

Ať už vás začne u odpolední kávy honit chuť na sladké, nebo jen hledáte nějakou drobnost do kabelky, která vás uchrání před záchvatem vlčího hladu, máme pro vás řešení. Lahodné tyčinky Bombus BIO Blackcurrant & coconut a Bombus BIO Lemon & coconut vás spolehlivě zbaví chuti na sladké a nakopnou vás pořádnou dávkou energie.

Jestli kalorický příjem tolik neřešíte, dopřejte si Tatra Tyčinky TatraMelky – burizony v mléčném karamelu, které báječně chutnají, ale přitom jsou lehce stravitelné. Pokud si ale naopak váhu úzkostlivě hlídáte, nebo ji dokonce chcete ještě snížit, sáhněte po Topnatur Tyčince Psyllium Fit&Slim. Kromě vlákniny psyllium obsahuje také glukomannan, který pomáhá snižovat hmotnost.

Večer k televizi

Sotva zazní znělka oblíbeného seriálu, už u vás šustí pytlík chipsů nebo slaných tyčinek? A vám vzápětí zazní v hlavě lavina výčitek svědomí? Víme, jak to udělat, abyste se neošidili o to první, ale netrápili se tím druhým. Místo klasických mastných brambůrek vyzkoušejte zdravější Emco Ovesné krekry. Volit můžete mezi příchutí rajčat, sýra nebo cibule se smetanou.


Další alternativou smažených chipsů jsou pečené bezlepkové Nový věk Kukuřičné lupínky mořská sůl nebo Nový věk Kukuřičné lupínky rajče a bazalka. Do třetice všeho chutného a zdravého můžete chipsy nahradit celozrnnými kukuřično-rýžovými plátky Druid Fit snack s chutí slaniny nebo rajčat a bazalky.


A jestli patříte spíše mezi příznivce tyčinek, pak i vám nabídneme zdravější verzi vaší oblíbené pochoutky – žitné knackebrot Racio Tyčinky Knack Snack s kmínem nebo Racio Tyčinky Knack Snack s červenou řepou.

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít