Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo 3x jarní manikúra: Barvy a vzory, které oživí vaše nehty

3x jarní manikúra: Barvy a vzory, které oživí vaše nehty

3x jarní manikúra: Barvy a vzory, které oživí vaše nehty

22. března 2021 od Lada Rudovská

22. března 2021 4 minuty čtení
Připravil/a Lada Rudovská

Jaro přináší novou energii a náladu. Využijte toho a dejte nový směr i svým nehtům. Víme, jaké barvy a vzory jsou letos nejvíce trendy, a poradíme, jak zvládnete originální nail arty samy doma.
Jarní lakování svěžími barvami je zábavné, ale než se pustíte do experimentování, dejte svým nehtům i rukám tu správnou péči. Po dlouhé zimě jsou suché a potřebují vyživit a hydratovat. Na upravených a pěstěných rukách vynikne manikúra naplno.

1. Barvy roku

Naděje a síla, tak vysvětluje spojení žluté a šedé barvy společnost Pantone, která tuto dvojici letos vyhlásila barvami letošního roku. Zatímco žlutá evokuje teplé sluneční paprsky a symbolizuje teplo, radost, povzbuzení a naději, šedá je pevná, neutrální jako skály nebo kamínky na pláži a symbolizuje i jejich vytrvalost. V těžkém období, kterým procházíme, nám má spojení těchto dvou barev přinést právě povzbuzení a sílu. Zkuste tedy dodat svým nehtům trochu optimismu, hřejivosti a kreativity pomocí jasně žlutého laku Flormar lak na nehty Full color FC 20 (koupit v e-shopu). Díky jeho složení si můžete užít porci slunečního pigmentu už v jedné vrstvě bez zdlouhavého vrstvení. Výrazné žluté nehty dozdobte šedivou nebo doplňte šedivými doplňky nebo oblečením.

Jak na to:

Tip redakce:
Vezměte si k ruce
Ameté Odlakovač na nehty (koupit v e-shopu) a vatové tyčinky pro případ, že byste někde přetáhly a potřebovaly rychlou opravu.

2. Hravé jarní motivy v pastelových barvách

Slunce, květiny, včely, motýli a švitořící ptáci – to vše k jaru patří. Proč by se tedy nemohla jarní nálada odrazit i na vašich nehtech? Zkombinujte pastelové barvy, jako jsou růžová, mátová, blankytně modrá, se samolepkami s motivy květin či hmyzu. Zkuste třeba Gabriella Salvete 3D nálepky na nehty 05 (koupit v e-shopu) nebo Gabriella Salvete 3D nálepky na nehty 10 (koupit v e-shopu).

Jak na to:

3. Francouzská manikúra s černou

Pokud vás neužije na jemné pastelové tóny a hledáte něco originálního, pak je tento nail art to pravé pro vás. Jde vlastně o klasickou francouzskou manikúru, ovšem místo bílého zakončení použijete černou barvu. Ta dodá celému vzhledu úplně novou dimenzi – je to rafinované a sexy.

Jak na to:

TIP: Další barvy pro vaši jarní inspiraci i pomůcky pro manikúru najdete v e-shopu Teta drogerie (přejít do e-shopu).

Připravil/a pro vás Lada Rudovská

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít