Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy Trendy účesy pro jaro 2019

Trendy účesy pro jaro 2019

Trendy účesy pro jaro 2019

8. března 2019 od Anna Adlerová

8. března 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Jaro je jedno z nejlepších období na změnu účesu. Probuďte se po zimním spánku jako znovuzrozená a s osobitým šmrncem. Nic vám ho nedodá tak spolehlivě jako právě nový střih. S vlasovou stylistkou Markétou Karvaiovou jsme vybrali 3 populární jarní účesy pro rok 2019, se kterými rozhodně nešlápnete vedle.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

1. Sázka na jistotu – asymetrický long bob

„Asymetrický long bob je prodloužením mikáda a vyznačuje se tím, že je vepředu delší než vzadu,“ vysvětluje Markéta. „Konkrétní délka long bobu se liší podle přání zákaznice a ani odrostlejší střih nepůsobí neudržovaným dojmem. Jestli bude účes mít ostré linie, nebo bude u konců prostříhaný, už záleží na konkrétní kvalitě vlasů a kreativitě kadeřníka,“ pokračuje.

Long bob je typem účesu, který vás osvěží a sluší všem věkovým kategoriím a všem tvarům obličeje. Je to jeden z nejuniverzálnějších střihů, kterému se vyplatí říct ANO alespoň jednou za život. Na předních příčkách oblíbených střihů se drží už několikátý rok. Taky jste se do něj zamilovaly?

asymetrický bob

Styling:

Long bob je proměnlivý a svěží účes: můžete ho vyfoukat do rovna, vyžehlit žehličkou i jemně navlnit. Vypadá dobře s ofinou, patkou, pěšinkou na straně i uprostřed.


2. Jarní klasika – ledabylé drdoly

Dobrá zpráva pro všechny příznivkyně rychlého a praktického česání. I letos se na jaře určitě blýsknete s romantickým drdolem působícím ledabylým dojmem. „Týká se to jak nízkého drdolu s postranními pramínky hravě vykukujícími z účesu po stranách obličeje, tak vysoko vyčesaného drdolu – i ten by ale neměl působit dojmem, že jste se snažily až moc. Jaro přeje přirozenosti,“ říká Markéta.

ledabylé drdoly

Styling:

Uvolněný drdol vytvoříte i z rovných vlasů, které se stočením do drdolu samy lehce zvlní. Mnohem ležérnějším dojmem ale drdol působí, když je vytvořen z už vlnitých vlasů. „Pokud máte chvíli času navíc, zkuste je před tvorbou drdolu alespoň jemně natočit. S vlasy se vám bude lépe pracovat a samy budete příjemně překvapeny, jak rozdílný výsledek bude,“ radí stylistka.


3. Vlasy v jedné délce

Vlasy v jedné délce vyhrávají na plné čáře. Ať už jsou to super dlouhé pěstěné střihy s pěšinkou uprostřed, polodlouhé vlasy, nebo krátké a uhlazené mikádo čili bob. „U mikáda je výhoda, že z denního nenápadného vzhledu rázem uděláte sexy večerní look, a to pouhým přehozením pěšinky zprostřed na bok – vykouzlíte tak nestejně dlouhé prameny po stranách obličeje a budete působit uvolněnějším dojmem,“ říká stylistka. Kdo se jde bavit?

vlasy v jedné délce

Styling:

Vlasy střižené do jedné délky nejlépe vyniknou dokonale vyfoukané do rovna, uhlazené žehličkou nebo jemně navlněné do plážových vln. Pokud sázíte na delší střihy, nebraňte se velkým vlnám, které tuto sezónu rozhodně nebudou žádným faux pas.

Jaké účesy na jaře nejraději nosíte? Vyhovuje vám, když vlasy drží tvar už podle střihu, nebo si rády necháte ráno čas na vytvoření originálního účesu?

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Anna Adlerová ve spolupráci s expertem Markéta Karvaiová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Markéta Karvaiová
Novinářka, bloggerka a hair stylistka
1208
"Každá žena je jako diamant - silná, krásná a jedinečná. Každý diamant ale k zachování svého lesku potřebuje pravidelnou péči."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít