Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy NOVINKY v Tetě: Pro krásné vlasy od kořínků ke konečkům

NOVINKY v Tetě: Pro krásné vlasy od kořínků ke konečkům

NOVINKY v Tetě: Pro krásné vlasy od kořínků ke konečkům

16. října 2019 od Jana Kantorová

16. října 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Jana Kantorová

Péče o vlasy není jen šampon a kondicionér. K dokonale vypadajícím vlasům vám mohou pomoci stylingové přípravky i barvy na vlasy. Už víte, jaké novinky najdete v současnosti na regálech drogerií Teta?

Zářivá barva vlasů

Potřebujete-li oživit vlasy i jejich barvu, pak k tomu skvěle poslouží Garnier Botanic Therapy Šampon Cranberry & Argan Oil.  Právě arganový olej ve spojení s extraktem z brusinek chrání a prodlužuje životnost barvy. Vlasy jsou pak zářivé, jemnější a hebké. Šampon se hodí pro barvené i zesvětlované vlasy a je bez parabenů. Navíc ho teď můžete mít i ve větším, 400 ml balení.

Zkroťte nepoddajné vlasy

A nejen to. Vlasy totiž můžete zároveň vyživovat i ochránit při fénování nebo žehlení. Vlasovými primery můžete své vlasy připravit na bezchybný styling bez zatížení a poškození. Nanáší se ještě do vlhkých vlasů, čímž se připravují na další úpravu. Díky NIVEA Stylingovému primeru Straight (koupit v e-shopu) zůstanou vaše vlasy rovné celý den, bez slepení a bez zatížení. Suchý olej ve složení vlasy zvlhčuje a zároveň napomáhá jejich vyhlazení. Nemusíte si ale zoufat, pokud máte vlasy kudrnaté. Právě vám se může hodit NIVEA Stylingový primer Curl (koupit v e-shopu), který zase přirozeně zvýrazní vlny. Objem vlasům dodá NIVEA Stylingový primer Volume, díky kterým budete mít vlasy vyfoukané jako od kadeřníka.

Ať se ani nehnou!

Ve vlasové výbavě by pak neměl chybět ani lak na vlasy poskytující dlouhotrvající přirozenou fixaci se zářivým leskem. Navíc je dobré, když lak na vlasy nelepí, rychle zasychá a dá se odstranit pouhým vyčesáním jako třeba právě L’Oréal Paris Lak na vlasy Elnett Satin, který je navržen pro potřeby suchých a poškozených vlasů. Jeho složení je obohaceno o nutri-ceramidy, které vlasy regenerují.

Hrajte si!

I když by se mohlo zdát, že krátké vlasy extra styling nepotřebují, opak je pravdou. Hravý L’Oréal Stylista Stylingový krém The Pixie Cream-Wax, který je speciálně určen pro krátké vlasy, pomůže snadno vytvořit řadu nejrůznějších účesů. Zároveň vlasy zafixuje až na 48 hodin, snadno se aplikuje a netvrdne. Pro zvýraznění vln a dodání objemu je zase ideální L’Oréal Stylista Stylingový sprej The Curl Tonic. Hladké vlasy naopak ochrání před krepatěním L’Oréal Stylista Stylingový gel The Sleek Serum.

Rozzářený podzim

Ozdobte vlasy extravagantními smývatelnými barvami. Díky make-upu na vlasy můžete vyjádřit svoji náladu, a to okamžitě. Výhodou je, že lze vybírat z 20 odstínů a měnit je po každém umytí vlasů. A jaký odstín je ideální právě pro podzim? Rozhodně L’Oréal Paris Colorista Hair make-up Plum.

Dokonalá blond

Blond barva má jednu velkou nevýhodu - krásná zůstává po návštěvě kadeřníka tak 14 dní, poté se začíná různě zabarvovat. Nejčastěji žloutnout. Nemusíte si to ale nechat líbit, naopak si můžete blond barvu krásně oživit díky Schwarzkopf Palette Barvě na vlasy Blonde Toner (koupit v e-shopu), která na vlasech vydrží zhruba 8 umytí a dodává vlasům zdravý a udržovaný vzhled. Na výběr máte ze dvou možných odstínů: Ashy Blonde (koupit v e-shopu), který dodá vlasům popelavý efekt, a Platinum Blonde (koupit v e-shopu) s platinovým efektem.

Barva jako třešnička na dortu

Barvení vlasů bývá někdy věda, ale v některých případech to snadno zvládnete i doma. Zvláště pokud neplánujete razantní změny, ale spíše chcete zakrýt šediny nebo změnit barvu vlasů o jeden až dva odstíny. Gelové permanentní barvy L’Oréal Paris Colorista Barva na vlasy Permanent Gel Dark Purple dodávají vlasům zářivou barvu a jsou vhodné pro všechny typy vlasů, protože obsahují pouze čistá barviva.

Bohatství ve vlasech

Ať jsou vlasy krátké, dlouhé, rovné, nebo vlnité, chcete, aby prostě vypadaly dokonale a byly zdravé. Jak vaše vlasy vypadají, závisí hlavně na péči o ně. Základem takové péče o vlasy je správně zvolený šampon podle typu vlasů nebo typu problému, který potřebujete vyřešit. Máte-li opravdu křehké vlasy, vyzkoušejte Gliss Kur Obohacující šampon Bio-Tech Restore (koupit v e-shopu), který vlasy posílí až o 90 % a zároveň také sníží náchylnost k poškození a lámavosti. To vše díky výtažkům z rostlinných kmenových buněk a květinové růžové vodě, které revitalizují folikuly vlasů. Dobře uděláte, pokud doplníte péči o Gliss Kur Obohacující kondicionér Bio-Tech Restore (koupit v e-shopu) a Gliss Kur Obohacující máslová maska Bio-Tech Restore (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Jana Kantorová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít