Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Vlasy 3 rychlé účesy pro parné dny

3 rychlé účesy pro parné dny

3 rychlé účesy pro parné dny

22. června 2021 od Lucie Nagyová

22. června 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Nagyová

Jste-li majitelkou dlouhých vlasů, sama víte, jak v nich umí být v letních parných dnech horko. Vytvořte si účesy, ve kterých budete hezky vypadat a nebude se vám tolik potit hlava. Přinášíme vám tipy na tři jednoduché šik stylingy.

1. Roztomilé drdůlky

Vraťte se do dívčích let a sepněte si vlasy do dvou drdůlků. Jsou vhodné pro majitelky hustých i jemných delších vlasů. Drdůlky jsou také skvělé, když máte mastné vlasy a potřebujete je rychle upravit bez mytí. Pro pochůzky do rozpálených městských ulic i k bazénu je to ideální účes!
 

Jak na to:

  • Vlasy si rozdělte na dvě části a udělejte si vzadu pěšinku.
  • Na každé straně vytvořte culík nahoře na temeni hlavy a stáhněte gumičkou. Pokud máte jemné vlasy, culíky natupírujte hřebenem a nalakujte. Zkuste například Taft Lak pro jemné vlasy Volume (koupit v e-shopu), který zajistí přirozený objem a chrání je před vysušováním.
  • Oba ohony pak omotejte dokola kolem gumičky do tvaru drdůlků a konec pramenů přichyťte vlásenkami.

2. Efektní culík

Nejrychlejší a velmi sexy účes? Za nás je to rozhodně culík ozdobený dlouhou stuhou. V parných dnech jej ocení majitelky rovných i vlnitých vlasů. Pokud chcete mít vlasy v culíku zvlněné, použijte kulmu na vlasy. Vaši hřívu před tepelným poškozením ochrání Tresemmé Biotin+ Repair 7 sprej na vlasy pro tepelnou ochranu (koupit v e-shopu). Tento účes je vhodný pro denní nošení do práce nebo na schůzku s kamarádkou.
 

Jak na to:

  • Culík s mašlí vypadá nejlépe uprostřed hlavy. Nejdříve si učešte vlasy do hladka. Pořádně je pročešte, aby byly na temeni dokonale hladké.
  • Dále vlasy pevně stáhněte a upevněte gumičkou, a nakonec kolem gumičky omotejte ozdobnou stuhu.
  • Aby vám culík držel celý den, zafixujte ho lakem na vlasy. Pro lesklé zakončení a dlouhotrvající fixaci bez slepení zkuste Taft lak na vlasy Shine (koupit v e-shopu).

3. Pletený cop na strany

Pokud dáváte v létě rádi na odiv své dlouhé vlasy, zkuste si vytvořit zapletený cop na stranu. Vypadá obzvlášť pěkně ozdobený čelenkou. S tímto typem účesu si pro letní dny vytvoříte romantický vzhled, který se hodí pro každou příležitost.
 

Jak na to:

  • Rozčešte si vlasy a vytvořte pěšinku uprostřed nebo na straně.
  • Všechny vlasy shrňte k jedné straně, rozdělte je do tří stejně velkých pramenů a začněte zaplétat klasický cop. Na úpravu do výčesů či copů je dokonale připraví Toni&Guy Zpevňující balzám na cop (koupit v e-shopu).
  • Konec vlasů zagumičkujte. A pokud je cop příliš těsný, povytáhněte z vlasů několik pramenů. Tím přidáte copu na objemu a ležérnosti.

TIP: Nakupovat vlasovou péči i styling nebylo nikdy snadnější. Ze široké nabídky můžete vybírat na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Lucie Nagyová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít