Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Vánoční nehty aneb Slavnostní manikúra

Vánoční nehty aneb Slavnostní manikúra

Vánoční nehty aneb Slavnostní manikúra

3. prosince 2018 od Helena Hladíková

3. prosince 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Ať už vyrazíte na firemní vánoční večírek, nebo slavnostní večeři s rodinou, jen krásně a stylově upravené nehty dodají vašemu outfitu ten správný šmrnc. Jak na to? Poradí vám nehtová designérka Veronika Peroutová.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Když se snoubí vínová se zelenou…

…tak vznikne velice zajímavá kombinace, se kterou můžete vyrazit na nejrůznější společenské události. Na přitažlivosti dodají této manikúře třpytkové kamínky nalepené pouze na jednom nehtu. „K vytvoření tohoto nail artu potřebujete laky dvou barev ve studených tónech, nejlépe perleťové, které se hodí právě pro slavnostní příležitosti. Naneste je v dostatečné vrstvě na nehty a nechte důkladně zaschnout. Poté namočte ozdobné kamínky do bezbarvého laku a přilepte na nehet. Opět nechte dobře zaschnout,“ vysvětluje odbornice.

Tip redakce:
Pokud chcete nebo potřebujete, aby vám nalepené ozdoby vydržely co nejdéle, připevněte je speciálním lepidlem na nehty.


vínovo-zelená manikúra

Tradiční duch Vánoc

S červeno-zlatou manikúrou posetou drobnými zimními motivy se zaručeně stanete hvězdou každé vánoční party! Manikúra se samozřejmě hodí i pro jiné výjimečné okamžiky, ale díky tradičním barvám Vánoc s ní zazáříte především v čase vánočním. „Opět naneste základní vrstvu červeného a zlatého laku a nechte zaschnout. Poté aplikujte kamínky stejným způsobem jako v předchozím případě, tedy pomocí bezbarvého laku nebo lepidla na nehty. Zimní motivy pak vytvoříte pomocí razítek na nehty. Zlatý razítkovací lak nanesete na razítkovací destičku se zimním motivem a krásná ozdoba vaší manikúry je na světě,“ doporučuje expertka.

červeno-zlatá manikúra

Ať žijí proužky!

Na první pohled možná nezvyklá, ale o to zajímavější barevná kombinace petrolejové, zlaté a bílé barvy zaujme stoprocentně každého. A když k tomu přidáte pár geometrických útvarů, spolehněte se, že se vy a vaše krásné ruce dostanete do středu zájmu. „Jako podklad naneste laky vybraných barev a nechte zaschnout. Zajímavé a hlavně přesné geometrické útvary, v tomto případě proužky, vytvoříte jednoduše díky samolepicím zdobicím páskům na nehty, jichž se prodávají různé druhy,“ říká odbornice.

petrolejovo-zlato-bílá manikúra

Francouzská klasika

I když je dnešní nabídka laků na nehty a dalších „udělátek“ na pěknou manikúru obrovská, spousta žen stále nedá dopustit na francouzskou manikúru, a není divu. Tato nesmrtelná klasika nejspíš nikdy nevyjde z módy, protože nehty s ní působí za všech okolností decentně, jemně a upraveně. Chcete svou „Francii“ ještě o něco více pozvednout? Zkuste přidat něžné bílé růžičky. „Základ tohoto nail artu tvoří růžový lak na francouzskou manikúru. K vytvoření přesných bílých špiček použijte lepicí šablonky a bílý lak. Poté aplikujte mléčný lak určený na francouzsku manikúru jako vrchní vrstvu, dodá nehtům na přirozenosti. Nechte důkladně zaschnout a pusťte se do růžiček. Pokud patříte ke zručnějším ženám, můžete si je zkusit namalovat tenkým štětečkem namočeným do bílého laku. Jinak se pohlédněte po nehtových samolepkách,“ radí expertka.

francouzská manikúraTip redakce: 
Na každou manikúru vždy naneste jako poslední vrstvu bezbarvý lak, aby se lak i případné zdobení pěkně zafixovaly a dlouho vydržely.

 
Zářivé odstíny a doslova oslnivý lesk dodáte každé své manikúře třeba pomocí laku na nehty Rimmel 60 Seconds Super Shine. Díky speciálně tvarovanému štětečku se barva výborně nanáší a zasychá již 60 vteřin po aplikaci. Aby však manikúra vynikla, je potřeba o nehty neustále pečovat. Dopřejte jim pořádnou porci hydratace, a to například pomocí Sally Hansen Nočního hydratačního séra Moisture Rehab. Díky extraktu z černé orchideje, bobule palmy Açai a mořsých řas hydratuje a omlazuje nehty a kůžičku kolem již během první noci.
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít