Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Připravte se na advent: Úsporně a s tím, co máte doma

Připravte se na advent: Úsporně a s tím, co máte doma

Připravte se na advent: Úsporně a s tím, co máte doma

10. listopadu 2020 od Vanda Vízková

10. listopadu 2020 2 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Letošní Vánoce budou jiné. Někdo přišel o práci, jiným se ztenčily úspory a další prostě jen nechtějí nesmyslně utrácet a hromadit doma zbytečnosti. To ale neznamená, že si Vánoce nemůžete užít! Podívejte se, jak si za pár korun s pomocí věcí, které máte doma nebo které nabízí příroda, vykouzlíte tu správnou a ničím nešizenou vánoční atmosféru.

Adventní věnec ve skleničkách

Letošní adventní věnec už vlastně máte doma, víte o tom? Určitě ve spíži najdete čtyři menší sklenice od marmelády. Jejich hrdla omotejte přírodním nebo zeleným provázkem a zavažte ho na mašličku. Nasypejte do nich drobné kamínky nebo například mech a malé šišky. Poté do nich zapíchněte Konzumní svíčky (koupit v e-shopu) a skleničky naaranžujte do seskupení vytvářejícího věnec. Obklopit je můžete ještě větvičkami, šiškami a dalšími přírodninami.
Adventní seskupení ve skleničkách

Adventní kalendář z šatního ramínka

Můžete koupit čokoládový, který čokoládu neviděl ani z rychlíku, anebo vyrobit takový, nad kterým se dětem rozzáří oči. A nebude vás to stát skoro nic! Ze skříně vyndejte šatní ramínko a pomocí kutilského Pattex Lepidla Chemoprén univerzál (koupit v e-shopu) na něj rovnoměrně nalepte 24 dřevěných kolíčků na prádlo. Chcete-li mít věnec opravdu krásný, kupte kolíčky nové, třeba Q-Clean Dřevěné kolíčky na prádlo (koupit v e-shopu). Na ně nahodile napište nebo nalepte čísla od 1 do 24 a zavěste na ně drobné dárečky, perníčky a jiná překvapení.
Adventní kalendář z ramínka
Tip redakce:
Aby vám šly přípravy lépe od ruky, zpříjemněte si je vánoční vůní
Glade Vonné svíčky Arctic Apple Pie nebo si zapalte aromalampu.

Dárky v balicím papíru

Není nutné utrácet za role pestrobarevného papíru. Máte doma ten klasický hnědý? Výborně! Vaše dárky budou zabalené nejen za pár korun, ale ještě podle aktuálních trendů. Dárky zabalte do balicího papíru a několikrát převažte obyčejným provázkem – bílým, třeba Linecon Motouzem potravinářským (koupit v e-shopu), přírodním nebo barevným –, jakýmkoli, který najdete doma v komoře. Pak na dárky přivažte jmenovky a drobné dekorace, jako jsou malé větvičky, nebo na ně přilepte oříšky.
Dárky v balicím papíru

Stromečky z těstovin

Touto vánoční dekorací zabijete dvě mouchy jednou ranou – vyzdobíte si domácnost a ještě zabavíte děti. Při jejím vytváření vám totiž můžou pomáhat. Z kartonu vyrobte kužel. Na něj začněte odspoda patro po patru lepit těstoviny, nejlépe mašličky nebo mušličky, až vznikne vánoční stromeček. Druhý den, až lepidlo zaschne, můžete stromeček z těstovin natřít nebo nastříkat barvami.
Stromečky z těstovin

TIP: Spoustu kreativních nápadů na výzdobu a dárky, které vás nebudou stát téměř nic, najdete na internetu. Potřeby k jejich vytvoření zase na e-shopu Teta drogerie (pokračovat na e-shop).

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít