Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Perfektní postava do plavek: Last moment

Perfektní postava do plavek: Last moment

Perfektní postava do plavek: Last moment

1. června 2020 od Pavla Maříková

1. června 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Pavla Maříková

Léto se nezadržitelně blíží a s ním i plavková sezóna. Jestli vám k dokonalé postavě ještě pár kil, popř. centimetrů zbývá, nevěšte hlavu. Přinášíme vám čtyři super cviky, které vám pomohou na poslední chvíli zformovat postavu do perfektních tvarů. Jsou jednoduché, nepotřebujete k nim žádné cvičební pomůcky a bude vám stačit jen pár metrů prostoru.
Celý set obsahuje čtyři cviky s vlastní vahou. Cvičte je v pořadí, ve kterém jsou uvedeny, a po každém kole si cca 1 minutu odpočiňte. Pak odcvičte set znovu. Celkem doporučujeme 3-4 série, tedy 3-4 kola. To by vám mělo vyjít na zhruba 20 minut. Cvičte alespoň třikrát až čtyřikrát týdně a k tomu doplňte ještě dva dny, kdy půjdete na kolo, dlouhou procházku nebo si zaběhat. Pokud v tomto režimu vytrváte alespoň dva týdny, výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

1. WARM UP: Rozskoky v podřepu

 
Doba trvání: 30 sekund
 
Připravte se do podřepu. Začněte provádět rozskoky, ale celé tělo udržujte stále v podřepu. Doskakujte na celá chodidla a pokud možno lehce.

@pavlafitmami
Tip redakce:
Protože se u tohoto tréninku opravdu pořádně zapotíte, nezapomeňte použít kvalitní antiperspirant, který je určen speciálně na sport. Nám se osvědčil například
Rexona Tuhý antiperspirant Workout HI-impact (koupit v e-shopu).

2.  STEHNA, ZADEK, BŘIŠKO: Zanožení a přítah kolene ve vzporu

 
Počet opakování: 20x na každou stranu
 
Výchozí pozice je ve vzporu na kolenou, jedna noha je protažená vzad. Zpevněte core, aby se neprohýbala záda, koleno pokrčené nohy je pod kyčlí. Protaženou nohu zvedněte a kolenem přitáhněte stranou k boku. Po celou dobu držte aktivní břišní svaly.

@pavlafitmami

3. PAŽE, BŘÍŠKO, STEHNA, ZADEK: Přítahy kolene a lokte v obráceném vzporu


Počet opakování: 16x na každou stranu
 
Jde o relativně náročný cvik, proto mějte po celou dobu tělo pod kontrolou a pevný core. Připravte se do obráceného vzporu a jednu ruku dejte za hlavu. Přitahujte opačné koleno tak, že jdete boky těsně nad zem, ale úplně nedosednete. Nohou, kterou pohybujete směrem nahoru a dolů, se nedotknete země. Loket a horní část trupu se vytáčí směrem ke kolenu.

@pavlafitmami
Tip redakce:
Zhruba půl hodinu až hodinu po tréninku doplňte proteiny. Jednou a velmi praktickou možností je
Corny Protein Cereální proteinová tyčinka s arašídovo-kakaovou náplní (koupit v e-shopu), která obsahuje až 30 % bílkovin a můžete ji mít stále při ruce.

4. BŘÍŠKO, BOKY

 
Počet opakování: 16x na každou stranu
 
Položte se na bok a nohy protáhněte do dálky. Přitáhněte obě nohy a horní paži k sobě nahoru. Následně přitáhněte kolena a paži mezi ně. Toto je jedno opakování. Po celou dobu držte nohy nad zemí, nepokládejte je. 

@pavlafitmami

Připravil/a pro vás Pavla Maříková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít