Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Pastelové nehty: 4 letní inspirace

Pastelové nehty: 4 letní inspirace

Pastelové nehty: 4 letní inspirace

15. května 2021 od Vanda Vízková

15. května 2021 3 minuty čtení
Připravil/a Vanda Vízková

Pastelové odstíny kralují módním trendům – jak na oblečení, tak na nehtech. Tady je inspirace pro 4 jednoduchá, ale efektní zdobení nehtů, kterými zabodujete toto léto.

1. Pastelové vlnovky

Nehty nejdříve nalakujte tělovým růžovým podkladem, který nechte zcela zaschnout. Jakmile bude podklad připravený, přijdou na řadu pastelové laky na nehty:
Štětečkem na nehty namalujte různě tvarované vlnovky. Používejte obě plochy štětce – začněte širokou plochou stranou a malbu zakončete tenkou hranou štětce. Takto je různě střídejte, až vznikne požadovaný zajímavý efekt. Teprve poté, co nail-art zcela zaschne, nehty ještě přelakujte vrstvou průhledného laku.
pastelové laky na nehty

2. Barevná Francie

Klasické francouzské manikúře už odzvonilo. V módě jsou aktuálně provedení babyboomer s neznatelným ombré přechodem mezi barvami anebo špičky v jiné barvě než bílé. A stejně jako v oblékání i v nail-artu vedou pastelové barvy. Nehty nalakujte jemnou tělovou růžovou a jakmile zaschne, pod špičky nehtů nalepte papírové proužky pro francouzskou manikúru nebo proužky papírové lepicí pásky. Pak každou špičku nehtu nalakujte jinou pastelovou barvou:
pastelové a zážívé laky na nehty

3. Luxusní geometrie

Působivě bude tento nail-art vypadat na nenápadném tělovém podkladu. Nehty nalakujte Gabriella Salvete Dlouhodržícím lakem na nehty 46 Nude (koupit v e-shopu). Jakmile bude suchý, na nehty nalepte kousky papírové lepicí pásky, tak aby mezery mezi jednotlivými kousky pásky vytvářely pruhy jdoucí různými směry. Tyto mezery pak přelakujte různě barevnými laky na nehty – ideální je kombinace pestrých odstínů:
Teprve až laky úplně zaschnou, pásky sloupněte a nehty na závěr opatrně přelakujte top coatem. Pokud bude matný, bude výsledek ještě zajímavější.
pastelové laky na nehty

4. Cool smajlíci 

Nehty nalakujte tělovou růžovou, například Flormar Lakem na nehty Jelly Look JL25 (koupit v e-shopu). Ale můžete zvolit i bílý podklad, výsledný look pak bude výraznější. Jakmile podkladový lak zaschne, namalujte na každý nehet jinou barvou laku větší tečky. Ty také nechte zcela zaschnout.
Do černého laku na nehty, třeba Gabriella Salvete Dlouhodržícího laku na nehty 1 Deep Black (koupit v e-shopu), namočte tenký štěteček a na pastelové puntíky namalujte smajlíky. Poté, co černá malba zcela zaschne, zafixujte celý nail-art průhledným svrchním lakem, třeba Miss Sporty Lakem na nehty Lasting Color Gel Shine 010 (koupit v e-shopu).  
neutralní laky na nehty

Připravil/a pro vás Vanda Vízková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít