Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo NOVINKY v Tetě: Sprchové gely a vůně

NOVINKY v Tetě: Sprchové gely a vůně

NOVINKY v Tetě: Sprchové gely a vůně

8. ledna 2020 od Lucie Ulmanová

8. ledna 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Zpříjemněte si svůj koupelnový rituál voňavými novinkami z drogerie Teta. Rozmazlujte svoji pokožku povzbuzujícími nebo relaxačními sprchovými gely. Po příjemné sprše či koupeli zahalte své tělo do sportovní vůně.
Pojďte si s námi vybrat pamlsky na tělo! A jaké novinky jsme pro vás objevili?

Zkuste to s jílem

Dopřejte pokožce hloubkové čištění s jemným peelingem a jílem, který nevysušuje pleť. Palmolive Sprchový krémový gel Purifying Clay (koupit v e-shopu) je vhodný pro každodenní použití. 

 Jíl je tradiční přísada, která pohlcuje přirozený kožní maz a zanechává pokožku hladkou, měkčí a čistší. V kombinaci s výtažky z Aloe vera a mléka přináší pocit obnovy pro pokožku, zahalenou do příjemné vůně. Vyzkoušejte také růžovou variantu produktu, a to Palmolive Sprchový krémový gel Pampering Clay s olejem z růží a mlékem (koupit v e-shopu). Nabízí jemné čištění přírodním hydratačním krémem s krásnou květinovou vůní.

Když zavoní květiny...

Krásně provoněnou pokožku budete mít také s novinkou Palmolive Sprchový gel Feel Loved Aroma Sensations (koupit v e-shopu). Gel má peelingový efekt a odstraňuje odumřelou kůži. Obsahuje levandulový olej a kokos.

Ovocné potěšení

Užijte si večerní koupel se sprchovými gely Lactovit, bohacenými o mléčnou složku Protein Calcium. Ta účinkuje v nejhlubších vrstvách pokožky a vyživuje ji zevnitř. Jedním z nich je například Lactovit Sprchový gel Fruit Antiox (koupit v e-shopu) s kombinací výtažků z kiwi a hroznů, které předcházejí stárnutí buněk pokožky a dodávají pleti pevnost a pružnost. Pro lepší hydrataci zkuste Lactovit Sprchový gel Fruit Energy (koupit v e-shopu) s výtažky z broskve a grepu, který účinkuje v nejhlubších vrstvách pokožky a vyživuje ji zevnitř, stimuluje obnovu kožních buněk a udržuje pokožku hydratovanou.

Pro svěží pocit

Už kvůli vůni a jemné struktuře se během sprchování zamilujete do čisticího produktu Palmolive Sprchový gel Sensations Luminous (koupit v e-shopu). Pohltí vaše tělo i smysly.
Umyjte sebe nebo celou rodinu sprchovou novinkou Palmolive Sprchový gel Naturals Milk Proteins (koupit v e-shopu). Má novou jemnou mléčnou struktura s obsahem proteinů.

Výživa pro pokožku

Vyhovovat vám bude také Lactovit Regenerační sprchový gel Lactourea (koupit v e-shopu). Dodává maximální hydrataci a obnovuje pokožku. Urea ji přirozeně hydratuje a zároveň zabraňuje ztrátám vody z ní. Dermatologové ji doporučují k péči o velmi suchou pleť. Kyselina mléčná navíc zvyšuje hydrataci pleti. Ve sprše by vám neměl chybět ani Lactovit Sprchový gel Lactooil s mandlovým olejem (koupit v e-shopu), který promění vaši sprchu v pohodový a smyslný zážitek. Mandlový olej intenzivně pečuje o pokožku, vyživuje ji a revitalizuje. Lactovit Vyživující sprchový gel Original (koupit v e-shopu) dodává pokožce maximální hebkost díky vitaminům a proteinům z mléka a jejich vysoce hydratačním vlastnostem. Vitaminy pomáhají obnovovat buněčnou strukturu pleti a zanechávají ji zdravou a krásnou
Tip redakce:
Po příjemné koupeli promažte pokožku celého těla
tělovými másly.

Jak voní pohyb

 
Dali jste si předsevzetí, že začnete žít zdravěji a budete fit. A co vám k tomu ještě může dopomoci? Rozhodně vůně, a to takové, jež ve vás probudí touhu po pohybu. Které to jsou?
 
Zahalte své tělo do voňavky adidas Toaletní voda Unleash. Květinově ovocná vůně je inspirovaná fitness ženami a zaměřuje se na emoce a pohyb. Vůně má výrazné tóny červeného pomeranče, manga a mandarinky, které oživují smysly.
 
Ovoňte si také novinku adidas Toaletní voda Uplift. Květinově ovocnou vůni inspirovaly běžkyně a soustřeďuje se na pozitivní emoce. Tato oživující vůně se otevírá výraznými citrusovými a zelenými tóny, které přinášejí okamžitý výbuch čerstvosti.

Mužská záležitost

Připravte v koupelně překvapení svému partnerovi. Kupte mu do sprchy multifunkční Palmolive Sprchový gel For Men Refreshing. Dá se použít na vlasy, tělo a tvář, tedy 3 v 1. Novinkou v péči o pánskou pokožku je Lactovit Men Sprchový gel Deoaction (koupit v e-shopu) s deo složkami, který chrání pokožku před nepříjemným zápachem a zanechává příjemný pocit svěžesti a pohodlí. Sprchový gel 3 v 1 je vhodný pro tělo, tvář i vlasy. Pro muže je ale připravena ještě další novinka, a to Lactovit Men Sprchový gel Active (koupit v e-shopu) s posilujícími složkami. Pomáhá stimulovat buňky pro silnou a revitalizovanou pokožku.

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít