Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo NOVINKY v Tetě: Nohy vždycky v kondici

NOVINKY v Tetě: Nohy vždycky v kondici

NOVINKY v Tetě: Nohy vždycky v kondici

10. ledna 2020 od Eva Suchomelová

10. ledna 2020 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Už žádné puchýře, popraskané paty, bolavé nohy, ale jen krásné a zdravé nohy – kdo by to nechtěl? Teď už je můžete mít, pokud do své domácí péče o nohy zařadíte i aktuální novinky z drogerie Teta. A jak na to?

Bez krému na nohy ani ránu!

Nezapomínejte během zimy používat co nejčastěji kvalitní krém na nohy, a to ideálně po každém umytí. Krémy na nohy mohou fungovat jen tehdy, když je používáte pravidelně a každodenně. Dejte si jeden krém na noční stolek a těsně před spaním si jím nohy namažte. Pro každodenní použití je vhodný třeba Astrid PEO SOS Regenerační krém na nohy (koupit v e-shopu) s obsahem urey a bambuckého másla pro hydrataci a s olejem z máty peprné pro svěží a vitální pocit.

Pro hebká a zdravá chodidla

Zvlášť vhodná je k tomu Kneipp mast na zrohovatělou kůži chodidel, která nejen účinně bojuje se zrohovatělou kůží na ploskách nohou, ale také změkčuje popraskaná místa a brání vzniku plísní. To oceníte právě v zimě, kdy nohy v uzavřené obuvi velmi trpí. Hodí se i pro diabetiky, neobsahuje parafín, silikony, minerální oleje ani konzervanty typu paraben.

Intenzivní péče

Dopřejte svým nohám v zimě nadstandardní péči v podobě masky na nohy. Vyzkoušejte například ty od značky l’biotica: nejprve aplikujte Exfoliační masku na chodidla ve formě ponožek vyplněných aktivní látkou s obsahem rostlinných kyselin, která zbaví nohy odumřelé či zrohovatělé kůže nebo otlaků. Poté naneste Regenerační masku na chodidla ve formě ponožek s obsahem aktivního krému s bambuckým máslem a výtažkem z jablka a máty, abyste zregenerovaly suché, poničené nohy. Pro udržení hebkých, krásných nohou opakujte 1-2x týdně.

Pohodlí v každých botách

Chcete se cítit „jako v bačkůrkách“ bez ohledu na to, zda obujete pohorky, kozačky či střevíčky? Pak si pořiďte gelové polštářky. Do lodiček vlepte Dr. Pomoc Polštářky pod bříška chodidel, paty v nízké obuvi ochrání Dr. Pomoc Ochranné gelové patičky a problém s odřeninami kdekoli jinde na noze řeší Dr. Pomoc Ochranné gelové kapky. Všechny lze použít opakovaně, tedy za předpokladu, že je budete omývat pouze studenou vodou mimo lepicí části. Právě speciální lepicí povrch brání posunutí nebo pohybu gelových polštářků v botě během pohybu.

Při sportu něco navíc

Sportovní aktivity prospívají celému organismu, ale je fajn věnovat při tom právě nohám více pozornosti. Než se pustíte třeba do běhu, lyžování, cvičení venku či jiné aktivity, prohřejte svaly pomocí Empsoma Masážní emulze hřejivé. Silně prohřívací účinek přetrvá po dlouhou dobu, takže předejdete nepříjemnostem, jako je natažení nebo poškození svalů či jejich úponů. Po sportovní aktivitě nebo po velké fyzické námaze je vhodné namáhané a bolavé svaly osvěžit a ochladit, např. Empsoma Masážní emulzí chladivou nebo Empsoma Masážní emulzí regenerační, která ulevuje a odstraňuje únavu díky obsahu kafru a methyl salycilatu.

Tak už víte, jak mít nožky i v zimě jako v bavlnce?

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít