Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo NOVINKY v Tetě: Mikulášský balíček plný novinek

NOVINKY v Tetě: Mikulášský balíček plný novinek

NOVINKY v Tetě: Mikulášský balíček plný novinek

19. listopadu 2019 od Lucie Ulmanová

19. listopadu 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Lucie Ulmanová

Městem chodí Mikuláš. Byli jste vy a vaše děti hodní? Uvažujete, co koupit svým nejbližším? A co by mohl Mikuláš nechat za oknem? Připravili jsme pro vás kosmetickou inspiraci v podobě těch nejnovějších produktů.

PRO DĚTI

Naučte své děti zdravým návykům pro celý život! Udržte zájem dětí během čištění zubů. Darujte jim elektrický kartáček, například Philips Sonicare For Kids. Technologie Bluetooth® propojuje sonický kartáček se zábavnou aplikací v telefonu nebo tabletu a motivuje děti k samostatnému, lepšímu a delšímu čištění.

K novému kartáčku pořiďte také náhradní kartáčkové hlavice. Sada balení obsahuje 4 ks - Philips Sonicare Kartáčkové hlavice For Kids je ideální pro malá ústa s rostoucími zuby. Lze použít výhradně s elektrickými zubními kartáčky For Kids.
Už žádné slzičky a zacuchané vlásky. Díky sprchovému gelu NIVEA Kids Sprchový gel a šampon 2 v 1 (koupit v e-shopu) s bio Aloe vera a heřmánem bude očista dětské pokožky jemná. Voní po lesním ovoci.

Snadnější péči o vlásky po mytí přinese Happy Kids Sprej na rozčesávání vlásků s obsahem D-panthenolu. Už tak nebude žádné tahání zacuchaných vlásků při česání.
Nebo zkuste svým dcerkám nadělit novinku v intimní hygieně - Lactacyd Girl Ultra jemný mycí gel je určen pro denní intimní hygienu dívek ve věku od tří let.

Na ručičky a každodenní hygienu se pak dětem hodí Happy Kids Antibakteriální gel s ouškem, který mohou nosit do školy a očistit si s ním ručičky, kdykoli je potřeba.
Vaši chlapečci si užijí zábavu při každém koupání s NIVEA Kids Sprchový gel a šampon 2 v 1 (koupit v e-shopu) s jablečnou vůní.

Děti nakonec ocení také sladký spánek. A jak ho docílit? Pomocí Happy Kids Spreji proti bubákům obsahujícímu D-panthenol a přírodní extrakt z levandulových květů. Stačí jen nastříkat do vzduchu nebo temných koutů pokoje. 
Aby se také nejmenší děti cítily dospěleji, dopřejte jim tu možnost oblékat si plenkové kalhotky (skoro) samy. Happy Mimi Dětské plenkové kalhotky ve dvou velikostech se snadno oblékají a perfektně sedí.

Extra savé jádro udrží zadeček v suchu a díky indikačnímu proužku maminka ví, kdy plenku vyměnit.

PRO NI


Lakuje si vaše žena nebo kamarádka často a ráda nehty? Udělejte jí radost třpytivým lakem na nehty. Přibalte jí do balíčku značku miss sporty Vrchní lak na nehty s třpytivým efektem Glow Glitter.

PRO NĚJ


Vyrobte mu balíček z nové řady NIVEA MEN. Svěžest a přitažlivou vůni mu dodá NIVEA MEN Sprej antiperspirant Deep Black Carbon Espresso (koupit v e-shopu). Nebo zkuste vsadit na eleganci espressa a sílu cedrového dřeva NIVEA MEN Kuličkový antiperspirant Deep Black Carbon Espresso, který se liší způsobem aplikace.

Intenzivní svěžest po celých 48 hodin mu zajistí také NIVEA MEN Sprej antiperspirant Deep Black Carbon Amazonia (koupit v e-shopu).

Připravil/a pro vás Lucie Ulmanová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít