Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Nahlédněte hvězdám do kosmetických taštiček

Nahlédněte hvězdám do kosmetických taštiček

Nahlédněte hvězdám do kosmetických taštiček

8. června 2017 od Vendula Nováková

8. června 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Vendula Nováková

Možná někdy máte pocit, že nikdy nemůžete být tak krásné jako hvězdy z červených koberců, ale věřte, že ne všechny celebrity utrácejí za kosmetiku tisíce. Naopak se opečovávají výrobky za maximálně pár set. Inspirujte se od nich!
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Krém pro královskou rodinu?

Nejznámější tváří, která v posledních letech okouzlila celý svět a o níž se ví, že neutrácí za kosmetiku miliony, je vévodkyně Kate Middleton. Oblíbená členka královské rodiny se lidem velmi často přibližuje hlavně tím, že se snaží chovat tak, jako by byla zkrátka jednou z nich. A to u ní platí i v nakupování produktů, které používá v péči o pleť. Novináři ji jednou přistihli při nákupech a z obchodu odnášela zvláčňující denní krém, který i v Česku seženete v jakékoli drogerii. Nivea Pure & Natural. Jak už z názvu výrobku vyplývá, je to naprosto běžný produkt, který je bez silikonů, barviv, ale i parabenů. A když hýčká královskou tvář každý den, může stejně zafungovat i u vás!


Bez řasenky ani ránu… na závodech i v soukromí

S dalším výrobkem se přesuneme mezi české hvězdy. A není nikdo známější tím, že o sebe pečuje a chce být vždy krásná a nalíčená, než Gabriela Koukalová. Bez alespoň základního make-upu ji nepotkáte na tréninku, na závodě a samozřejmě ani na ulici. A tak  i ona dnes vytváří kosmetické trendy u nás. Dopustit nedá třeba na řasenku Mega Lashes od Dermacolu, která vydrží na jejích řasách i ve špatných povětrnostních podmínkách. Řasenka je totiž voděodolná, takže v kosmetické taštičce sportovkyně nikdy nechybí. Podle rozhovorů, které Gábina rozdává, jí líčení trvá zhruba 20 minut. Kromě této řasenky má jako kosmetický doplněk ještě BB krém a samozřejmě rtěnku.


Večerní líčení a hluboký pohled

V poslední době je jeden trend v líčení u hvězd oblíben ze všeho nejvíc – takzvané kouřové líčení. Celebrity v něm na červeném koberci okouzlují v hojném počtu. V jejich kosmetické taštičce tak určitě nechybí paletka stínů na „smoky eyes“ a samozřejmě pořádná linka. Krásně vykreslené tmavé líčení se skvěle hodí na večírky. A ani tady není třeba kupovat stíny za tisíce, spíš umět techniku. Velmi často takový styl volí třeba Sarah Jessica Parker nebo Kim Kardashian.


Někdy i hvězdám stačí pět minut

Přiblížit ženám to, že mohou být krásné i během několika minut, chtěla také ikona módního světa Victoria Beckham. Ta je takřka dokonale vystylovaná na každé fotce, na každém záběru. I ona velmi často propaguje právě kouřové líčení. Co jí ale nechybí v arzenálu jejích kosmetických doplňků a můžete to samé mít doma i vy? Tady je její celkem jednoduchý tip – v taštičce kromě stínů má linku na oči, kterou nanáší na spodní víčko. Správně pak vybarví tvářenkou svou tvář a hlavně nezapomíná na rozjasňovač, který obličeji velmi pomáhá. Ten můžete také sehnat v každém regálu s kosmetikou – můžete zkusit třeba Eye Luminizer od Max Factor, který je přímo na oční okolí, nebo použít rozjasňovače v tužce – například Dream Lumi Touch od Maybelline.

Už zmiňovaná Victoria Beckham pak také používá kosmetiku od Weledy, která není nijak drahá. Spolu se zpěvačkou Adele tak na svou pleť aplikují naprosto univerzální přípravek od Weledy, Skinfood. Podobné krémy na bázi heřmánku, měsíčku a violky se dají aplikovat na tvář, ruce, ale třeba i popraskané lokty.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Vendula Nováková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít