Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Malé vánoční dárky na poslední chvíli

Malé vánoční dárky na poslední chvíli

Malé vánoční dárky na poslední chvíli

7. prosince 2018 od Eva Suchomelová

7. prosince 2018 3 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Už máte dárky pro všechny? Skutečně? A nezapomněly jste třeba na některou kolegyni, hodnou sousedku nebo kamarádku? Máme pro vás tipy na malé, ale rozhodně užitečné vánoční dárky. Stačí se jen zamyslet, co by koho potěšilo.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Než vyběhnete do obchodu a v záchvatu dárkového šílenství nebo líbivé reklamy koupíte první věc, která vám padne do rukou, zastavte se na moment. Pro koho potřebujete ten dárek? Jaká je obdarovaná, co má ráda, jaké má zvyky? I když si vzpomenete jen na jednu věc, bude to dobře, protože podle tohoto kritéria vybraný dárek bude osobnější. Při výběru vám mohou pomoci i pravidla správného výběru kosmetického dárku.

Elegantní dáma

Vždycky upravená, bezvadně nalíčená i učesaná, zkrátka dospělá ženská každým coulem? Zkuste jí koupit kvalitní štětec na líčení. Momentálním hitem je kombinace štětce se sponge houbičkou, například Gabriella Salvete Makeup Sponge Brush.
Gabriella Salvete Makeup Sponge Brush

Milovnice bio kosmetiky

Není nutné objíždět na poslední chvíli bio obchody. Sázkou na jistotu by mohla být kvalitní kosmetická surovina, např. kokosový olej, bambucké máslo, arganový nebo růžový olej. Výborným tahem je například Purity Vision Bio bambucké máslo. Když obrátíte svou pozornost k vlasové kosmetice, můžete dotyčnou mile překvapit L’Oréal Paris Předšamponovou péčí Botanicals Fresh Care Lavender, jež postrádá silikony a parabeny a díky vysokému procentu levandulového olej dokáže úžasně zklidnit citlivou nebo zcitlivělou vlasovou pokožku. Navíc ji tvoří 95 % složek přírodního původu.
Purity Vision Bio bambucké máslo a L’Oréal Paris předšamponová péče Botanicals Fresh Care Lavender

Vyznavačka zdravého životního stylu

Zdravá výživa a doplňky stravy se hodí pro ty, které se rozhodly zlepšit svoji životosprávu, stravování a vůbec svůj přístup k sobě samé. Podpořte je něčím, co jim pomůže v jejich úsilí, třeba doplňkem stravy v tabletách Maxivita Detox Chlorella pro detoxikaci a vitalitu organismu nebo kombinaci zeleného ječmene, chlorelly a řasy spiruliny TopNatur Green Trio.
Maxivita Detox Chlorella a TopNatur Green Trio

Sázka na jistotu

Malým dárkem, kterým neurazíte a ocení jej každá žena, jsou různé typy balzámů na rty nebo mini krémů na ruce, jež se vejdou do kabelky. Pak už spíš záleží na stylu konkrétní osoby: pro mladší a hravější typy se hodí balzámy na rty ve tvaru soviček Body Club Balzám na rty Sova, milovnice kubisticky hranatých tvarů ocení třeba Flormar Balzámy na rty a fanynky balzámů s příchutí dostanou zas vybrané balzámy na rty značky Ellie – s čokoládou, jahodou, cupcake, tropickým ovocem atd. V péči o ruce se může hodit třeba mini krém na ruce Flormar.
Body Club Balzám na rty Sova, Flormar Balzámy na rty, Ellie balzámy na rty a mini krém na ruce Flormar

Hezky zabalené potěší dvakrát

I když je dárek maličký, hezky ho zabalte. Inspirujte se třeba radami, jak stylově zabalit kosmetický dárek. A Ježíšek může přijít!
 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít