Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Magnetické laky na nehty: Vyzkoušejte je i vy!

Magnetické laky na nehty: Vyzkoušejte je i vy!

Magnetické laky na nehty: Vyzkoušejte je i vy!

3. dubna 2019 od Helena Hladíková

3. dubna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková

Tento způsob lakování nehtů v sobě kombinuje krásné barvy, vysoký lesk a zajímavou techniku nanášení. Rozhodně tak ve vašem okolí vzbudí pozornost! Jak na to?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Díky laku s obsahem kovových částeček a působení magnetu vytvoříte na svých nehtech jedinečné ornamenty. Magnetické laky vypadají skvěle především pod tlumeným světlem, jež jim dodá super 3D efekt. Na taneční party nebo večírek jsou tedy jako stvořené.
 
speciální procedura nanášení magnetického laku

Jak aplikovat magnetický lak:

Když už víte, kde s touto originální manikúrou uděláte největší parádu, zbývá jediné – naučit se ji. Nebojte se, je to snadné, stačí jen trocha cviku a fantazie. Ale pokud chcete dosáhnout opravdu perfektního výsledku, zajděte raději za profesionály do salonu. Je to rozhodně lepší v případě, že magnetický lak zkoušíte poprvé anebo vás čeká nějaká velmi důležitá událost.

magnet 

1. Podklad je základ

Na upravené nehty se nejprve nanese podkladový lak neboli base coat. Díky němu manikúra déle vydrží a hlavně ochrání nehty před žloutnutím po tmavých odstínech laků.

 
2. Zmagnetizujte se

Poté se aplikuje speciální lak ideálně v jedné vrstvě tak, aby už nebylo třeba přidávat vrstvu další. Ihned po nalakování se vezme do ruky magnet pro zdobení nehtů nebo magnetické pero. Přiloží se těsně nad nehet do vzdálenosti asi 3 mm. Je třeba dát pozor, aby se nanesený lak nepoškodil nebo se nezašpinil magnet, ale zároveň byl dostatečně blízko nehtu.

 
3. Originalita se počítá

Magnet se po dobu několika vteřin přidrží nad nehtem do té doby, než se začnou tvořit ornamenty. Pak už stačí jen popustit uzdu své fantazii a každý nehet si klidně udělat jiný.

magnetická manikúra

4. … a jsme ve finále!

Až budete s výsledkem spokojeni, magnet se odloží a lak se nechá opravdu důkladně zaschnout. Bude to trvat o něco déle než s běžnými laky, ale výsledek bude stát za to. Hotová manikúra se ještě zafixuje top coatem a skvostné nehty jsou na světě!
 
Tip redakce:
Pakliže lakujete samy, vyzkoušejte si chování laku pod magnetem ještě předtím, než se pustíte do samotné aplikace. Můžete si také natrénovat vzory, které se vám líbí, zdokonalit se v nich a teprve pak je vytvořit přímo na nehtech. 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

1 komentářů k článku
Lucie Jandlová 29.května 2020
Prodává se ten lak u vas? Pokud ano za kolik?

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít