Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Letní trendy ve zdobení nohou

Letní trendy ve zdobení nohou

Letní trendy ve zdobení nohou

4. července 2017 od Martina Hühneová

4. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Martina Hühneová

Letošní léto přeje vzorům, barvám, hravému líčení a extravagantním účesům. Přizpůsobte těmto trendům i vaše nožky. Se šperky na nohou a výraznými laky dokonale vyladíte váš outfit.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Chcete být letos v létě trendy a stát se ozdobou festivalu, pláže, města nebo prostě jen tak zazářit? Pak ozdobte svoje nohy kombinací několika trendů, které frčí v roce 2017.


1.     Jiskřivé barvy

V první řadě se zaměřte na působivě nalakované nehty. Léto vyznává jasné a živé barvy. Vedle nešlápnete s korálově červenou, signální oranžovou, palmovou zelení, ale třeba i s výraznou modrou, která je hitem sezóny.  Tyto barvy, na které sází mnohý módní guru, se budou vyjímat hlavně na snědé, opálené pokožce. Stejně tak trendy jsou ale i pastelové barvy, ať v teplém, nebo studeném odstínu. Obdobně jako na rukou se můžete i na nehtech nohou směle pustit i do aplikace různých ozdob.

Letní trendy ve zdobení nohou


2.     Gelové laky

Pokud jste si oblíbily gelové laky, dopřejte je i nehtíkům na dolních končetinách. Gelové laky mají perfektní vzhled a navíc jsou skvělou platformou pro další zdobení. K tomu dlouho vydrží, což oceníte při plážovém volejbalu nebo jen tak při procházce v písku.

Letní trendy ve zdobení nohou


3.     Třpytivé laky na nehty

Bez těch se letos v létě rozhodně neobejdete. Třpytky, které jsou obsaženy v lacích v různých barvách a velikostech, krásně vyniknou právě v letních sandálech. Budou skvělým doplňkem celkového výrazu vaší osobnosti.

Letní trendy ve zdobení nohou


4.     Řetízky a prsteny mají zelenou 

Populární ozdobou nohou a jejich prstů jsou řetízky nebo prsteny. Většinou se jedná o otevřené kruhy, které snadno přizpůsobíte tloušťce prstu. Jsou různě zdobené, s kamínky i bez, jednoduché i pestrobarevné. Obdobné je to i s řetízky. Často jejich nápadité provedení pokrývá i část nártu, a dokonce mohou být propojeny s prsteny. Tento módní doplněk vynikne především na štíhlých nohou. Z nabídky obchodů si určitě vyberete. Ať zatoužíte po jednoduchém provedení, více zdobeném třeba blyštivými kamínky, korálky a přívěsky nejrůznějších tvarů, nebo sáhnete po složitějších a masivnějších špercích. Ty bývají často inspirovány orientem. Nákotníky můžete klidně nosit i k lodičkám, zvažte ale typ provedení, aby nepůsobil rušivě a aby jako šperk vynikl. Zdobení nohou nezůstává ale jen u kotníků a prstů.

Letní trendy ve zdobení nohou


Tip redakce!

Hitem je řetízek omotaný kolem stehna, který jako jedny z prvních vynesly Vanessa Hudgens  nebo Lindsay Lohan. Nosí se na holé kůži, stejně tak ale i přes legíny. Sexy funguje v rozparku dlouhé letní sukně nebo k džínovým kraťasům.


5.     "Kérky" jsou stále v kurzu

Tetování je trendem a možná jste již šťastnou nositelkou tetování. V oblasti okolo kotníků působí jemné vzory velmi sexy. Ne každý však touží po trvalé ozdobě, proto výrobci přispěchali s nalepovacím tetováním, které je skvělou variantou toho klasického. Vybírejte kvalitně zpracované, jež je po aplikaci od pravého tetování takřka k nerozeznání. Jeho velkou výhodou je, že jej můžete kdykoliv sejmout a nahradit jiným, které se vám právě více hodí k outfitu. Nabídka vzorů a motivů je široká. Dokonce seženete i kérky svítící nebo ve 3D provedení.


6.     Zdobení henou

Tetování henou vydrží až tři týdny a patří mezi další trend letošního léta. Můžete navštívit prověřený salon, kde vám zaručí, že jde opravdu o henu. To ostatně poznáte – výsledný motiv by měl mít, podle typu pokožky, barvu zhruba hnědočervenou. V žádném případě ne černou.

Letní trendy ve zdobení nohou


DIY tip redakce:

Jste-li zručnější, zkuste si vytvořit tetování sama. Henu seženete ve specializovaných prodejnách nebo na internetu. Pastou, kterou získáte smícháním prášku s vodou, jednoduše namalujete zvolený motiv – klidně i přes šablonu. Necháte barvu dostatečně dlouho zaschnout, ošetříte mastným krémem a sloupnete. Takto vytvořená kérka by vám měla vydržet jeden až tři týdny. Seženete ovšem i takzvané hena pero, které vám usnadní aplikaci. Životnost malůvky však omezíte na zhruba jeden týden. Salonům, které nabízejí dočasné tetování jinými přípravky než henou, se raději vyhněte obloukem a zbytečně si nekomplikujte život. Šperky, kérky a ozdobné laky na nohou bezesporu zvýrazní vaši image. Nezapomínejte však, že bez dokonalé manikúry a upravených nohou nevynikne žádná, byť sebekrásnější či drahá ozdoba.  

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Martina Hühneová

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít