Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Led(n)ová manikúra

Led(n)ová manikúra

Led(n)ová manikúra

10. ledna 2019 od Helena Hladíková

10. ledna 2019 3 minuty čtení
Připravil/a Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zpříjemněte si zimní období stylovou manikúrou. Sice z ní čiší chlad, ale to neznamená, že by vaše okolí pohled na ni nezahřál u srdce. Jak na to? Úpravou vás provede nehtová designérka Veronika Peroutová.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem

Chladná jako led

Přesně taková je manikúra se dvěma odstíny modré barvy a zajímavými nail artovými detaily. „Nejprve si vyberte vhodné odstíny modré barvy. Jeden lak zvolte matný a druhý naopak třpytivý, nebo si k obyčejnému sežeňte třpytky. Nalakujte dva prsty na každé ruce třpytivým lakem a tři matným a nechte dobře zaschnout. Na jednom z matných nehtů pak pomocí razítka na nehty vytvořte vzor, vysvětluje odbornice. Chcete-li vyzkoušet samolepky na nehty, sáhněte třeba po samolepicích obtiscích Diva & Nice Cosmetics. Vybírat můžete ze spousty vzorů, a vaše manikúra tak může být pokaždé úplně jiná.

manikúra se dvěma odstíny modré barvy

Ve třpytu sněhových vloček

Další nail art sice nezáří modrou barvou, ale zato se blyští jako kousky ledu nebo sněhové vločky na slunci. „Základem jsou, stejně jako vždy u každé manikúry, perfektně upravené nehty. Pak na ně naneste lak v jemně růžové barvě, klidně ten určený na francouzskou manikúru. Nechte dobře zaschnout a pak na přední polovinu každého nehtu naneste lepidlo na nehty nebo bezbarvý lak a zasypte malým množstvím třpytek. Opět počkejte, než vše důkladně zaschne,“ radí expertka.

manikúra se třpytkami

Ať žije černá!

Máte ráda tmavé barvy nebo prostě jen chcete zaujmout pohledy ostatních? Vsaďte na černou barvu, která se hodí na večerní firemní akci, a klidně i na ples. Základ tvoří jeden matný lak a druhý s chromovým efektem, oba však ve stejném barevném tónu. Vytvořte na jednom z nehtů nesymetrické vzory a zafixujte je bezbarvým lakem. Můžete opět použít razítko, nebo si pěkně pohrát a polepit nehet jednotlivými blyštivými kousky. Ve druhém případě naneste vždy na část nehtu lepidlo na nehty, případně bezbarvý lak, a pokryjte třpytkami. Postup opakujte, dokud nebudete mít polepený celý nehet. Nechte důkladně zaschnout,“ říká odbornice.  

manikúra s černým lakem na nehtyTip redakce:
Aby vaše manikúra opravdu vynikla, pečujte o své nehty a pravidelně jim dodávejte výživné látky. Zkusit můžete třeba Sally Hansen Vyživující péči pro pružné a zdravě vypadající nehty, která obsahuje výtažky ze zeleného čaje a bambusu. Ty pomáhají nehtům odolávat štěpení a lámání.

 

Zdroj foto: Shutterstock

Připravil/a pro vás Helena Hladíková ve spolupráci s expertem Veronika Peroutová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Veronika Peroutová
Nehtová designérka
267
"Upravené nehty jsou vizitkou každého z nás."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít