Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Kosmetické trumfy celebrit, které vás překvapí

Kosmetické trumfy celebrit, které vás překvapí

Kosmetické trumfy celebrit, které vás překvapí

16. května 2017 od Karolína Hornová

16. května 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Karolína Hornová

Vazelína, kokosový olej, řasenky za pár korun z drogerie, hravý balzám na rty se svěží příchutí, ale třeba i obyčejný suchý šampon nebo maska z bahenního uhlí. To jsou levné produkty, se kterými se slavné herečky, zpěvačky a modelky chlubí na Instagramu.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Topmodelky, filmové hvězdy, ale i slavní vizážisté se módním časopisům pravidelně svěřují se svými kosmetickými „must-have“, tedy produkty, bez kterých by se jejich kosmetická taštička neobešla. Vedle drahých parfémů, profesionálních líčidel a vysoce kvalitních doplňků jsou to i výrobky, které nás často překvapí. V kosmetické taštičce „báječných a bohatých“ bychom je totiž asi nečekali, i když vlastně nevíme proč. Jde přece o léty prověřené produkty, které jsou snadno dostupné všem, což ale nic nemění na jejich účincích. Naopak. Pojďme nahlédnout do soukromí celebrit a nechme se inspirovat.


Přípravky „po babičce“, na které je spolehnutí

Možná vás to zaskočí, ale celebrity se nemažou jen krémy s kaviárem, výtažkem z lanýžů a čtyřiadvacetikarátovým zlatem. Tak třeba taková kosmetická vazelína. Jako bázi pod make-up ji používala už Marylin Monroe. Jennifer Lopez se jednou novinářům svěřila, že by se bez ní neobešla. Používá ji pro odlíčení i ke zjemnění suché kůže na loktech a kolenou a funguje to prý skvěle. Dopustit na ni nedá třeba ani herečka Jessica Alba, která ji nanáší na nehty před odstraněním nehtové kůžičky. Tuto univerzální kosmetickou vychytávku pořídíte v každé drogerii za pár korun. Zkusit můžete třeba vazelínu od české značky Bione – klasickou čistou nebo s konopím či měsíčkem.
 
Česká zpěvačka Monika Bagárová zase vedle drahé kosmetiky nedá dopustit na klasický krém značky Nivea. Stará dobrá „modrá plechovka“ je podle ní klasikou, která nikdy nezradí. Ráda ho vozí také na cesty. Podobně univerzální a i pro mnohé celebrity nepostradatelný je výživný krém Weleda Skin Food. Našli byste ho třeba v kabelce Victorie Beckham, herečky Demi Moore nebo zpěvačky Adele, které ho používají na celé tělo, na ruce, ale když je třeba, tak i na obličej.
 
Podobně univerzálním pomocníkem je kokosový olej. Na Instagramu se jeho účinky chlubí snad všechny nejsledovanější modelky. Jeho složení zabraňuje vysoušení pleti a navíc obsahuje mastné kyseliny přirozené pro lidskou pokožku. Hodí se proto i pro pravidelnou péči o citlivou či ekzematickou pokožku a pro každodenní odlíčení pleti. V drogerii seženete i kokosový olej přímo na tyto účely – skvělý je třeba Swiss Super Kokos s obsahem hojivé aloe vera. Kokosový olej má doslova blahodárný vliv na vlasy – jako noční zábal ho používá třeba Jennifer Aniston nebo Mariah Carey. Stačí ho rozehřát v mikrovlnce, rukama vmasírovat do vlasů, zabalit do ručníku a jít spát. Ráno vlasy jednoduše umyjete a těšíte se z jejich zářivého lesku. Použít můžete i ten, který najdete v drogerii v koutku se zdravou výživou.

Tajné trumfy celebrit


Výrazné řasy, plné rty a dokonalé obočí – základ svěžího vzhledu

Plné rty celebrit jsou často terčem spekulací novinářů. A slavné ženy to vědí, stejně jako to, že pěstěné rty jsou znakem dobré péče a pevného zdraví. Nejedna herečka či modelka nedá dopustit na už zmíněnou vazelínu. Ta je totiž záchranou pro suché rty. Po opalování nebo třeba po probdělé noci jim dodá vláčnost a plnost.

Naprostým hitem jsou ale mezi celebritami zvláčňující balzámy od značky Eos. „Přistižena“ s ním byla třeba Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt nebo Miley Cyrus. Za barevný balzám v hravém kulatém obalu se ale nestydí ani slavní muži. Vyzkoušejte a budete jej milovat také. A vězte, že mají tolik neodolatelných „příchutí“, že nevydržíte jen u jednoho.
 
Líčidlem, bez kterého se neobejde snad žádná z žen, je řasenka. A možná právě vy máte ve své kosmetické taštičce tu, kterou používá třeba herečka Helena Christensen. Je to legendární Maybelline Great Lash, která v tvrdé konkurenci obstává už desítky let. Ve své oblíbené drogerii ji seženete za neuvěřitelnou cenu kolem stokoruny. Jen o málo dražší je neméně legendární řasenka 2000 Calorie od Max Factor. Tu pravidelně používá třeba nestárnoucí hvězda českého modelingu, Simona Krainová.
 
Posledních pár let nenajdeme kosmetickou rubriku, která by neřešila obočí. Nikdy v minulosti byste na pultech drogerií nenašly tolik gelů, tužek, pudrů a „udělátek“ pro jeho úpravu. Za všechno může modelka Cara Delevingne, která svým démonickým pohledem s hustým obočím odstartovala novou éru. Sama se na Instagramu často svěřuje, jak o obočí pečovat. Zkrotit a zvýraznit obočí vám pomůže hned několik produktů. Mezi jedny z nejlepších patří gely Brow This Way od Rimmelu či Make Me Brow od značky essence nebo pudr na obočí od Dermacolu, kterým vytvoříte uhrančivý pohled za pár vteřin.

Tajné trumfy celebrit


Záchrana po ránu: bahenní maska, terapie pro oční okolí a suchý šampon

Nejedna hvězda zná ten pocit ráno po probdělé noci. A znáte ho možná i vy. Tehdy přichází na scénu první pomoc, díky které můžete během pár minut vyjít na ulici. A klidně i před objektivy paparazziů. Jako první potřebujete vyčistit pleť a dodat jí zdravou barvu. Zpěvačka Madonna používá bahenní masku, která odstraní odumřelé kožní buňky, vyčistí pleť a prozáří ji. Zkuste to i vy a nebudete litovat – třeba s maskou od značky Freeman s bahenním uhlím a černým cukrem. Nejedna modelka se na Instagramu svěřila se svými problémy s oteklým očním okolím, za které může únava z celodenního focení, časté cestování a změny ovzduší. Modelky se chlubí fotkami s podočními chladivými gelovými maskami. V drogerii je seženete také: zkuste třeba osvěžující hydratační masku na oči Dermacol Hyaluron Therapy a den bude váš. Možná si říkáte – a co vlasy? I s těmi mají celebrity někdy potíže. A když si ráno chtějí skočit do oblíbené kavárny a nebýt přistiženy s mastnou hlavou, vezmou na pomoc třeba suchý šampon Batiste Original. Neobejde se bez něj třeba herečka Emma Watson, která se jednou nechala slyšet, že ze všech vyzkoušených funguje nejlépe.
 
Jak vidíte, stačí opravdu málo. Nemusíte mít drahou kosmetiku, abyste vypadala vždy skvěle. Naopak – když je to nejvíc potřeba, zachrání vás často ty nejobyčejnější produkty, které máte odzkoušené za „léta praxe“. Tipy celebrit jsou toho důkazem.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Karolína Hornová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít