Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Kondice podle horoskopu aneb Jak být na jaře fit

Kondice podle horoskopu aneb Jak být na jaře fit

Kondice podle horoskopu aneb Jak být na jaře fit

1. března 2020 od Eva Suchomelová

1. března 2020 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

S jarem a blížící se plavkovou sezonou přichází motivace zlepšit si svoji kondici i postavu. Jaké cvičení či sport vám pomůže dosáhnout vysněné postavy? Podívejte se, co radí hvězdy právě vašemu znamení.

Beran

Charakteristika:

Hraví a soutěživí Berani se udržují fit nejraději kolektivními sportovními hrami. Basketbal, volejbal, vybíjená… V zápalu hry si ani nevšimnou, že se jim zlepšuje figura i kondice.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

V únoru vám Černá Luna přinesla spoustu únavy, ale do března vstupujete s přílivem energie. Využijte toho a zapracujte na své kondici.


Co by se vám mohlo hodit:

Energii na celé jaro vám může dodat i komplexní multivitamin, např. Walmark Komplexní multivitamin s minerály Spektrum Energie (koupit v e-shopu).

Býk

Charakteristika:

Rozvážné znamení Býka má pro svou pohodlnost sklon k nadváze, ale ani to ho nepřiměje k rychlejšímu pohybu. Hodí se pro něj klidové posilovací sporty vytrvalostního charakteru, jako je čchi-kung nebo jóga.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Po celé jaro si musíte dávat pozor na pasivní pohybový aparát a na ledviny. Znamená to, že byste měli sportovat pravidelně, ale s rozumem. Pokud se rozhodnete pro venkovní aktivity, teple se oblékněte. Úrazy vám ale nehrozí.


Co by se vám mohlo hodit:

Zdravý pohybový aparát, to jsou zdravé kosti i svaly. Podpořte je i vhodným minerálním doplňkem, jako je Walmark Plus Osteo vápník, hořčík, zinek (koupit v e-shopu).

Blíženci

Charakteristika:

Rychlost, postřeh, akce! To je přesně to pravé pro aktivní Blížence. Squash, tenis nebo aspoň ping-pong či podobné akční sporty je naplno zaměstnají. Hlavně se nenudit!


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Nejen na jaře, ale po celý rok si dávejte pozor na poranění kotníku. Další nebezpečí se skrývá v přetrénování, nepřepínejte se a nesnažte se strhnout rekordy za každou cenu. Sport má být hlavně zábava.


Co by se vám mohlo hodit:

Pro zpevnění kotníků při sportovních aktivitách zkuste použít tejpovací pásky, např. Fixatape Sport Elastickou tejpovací pásku (koupit v e-shopu).

Rak

Charakteristika:

Ženskost, charakterizující toto znamení, se promítá i do pohybových činností, které Račicím sedí. Zkuste nějakou formu tance: klasický, břišní nebo třeba step a uvidíte, s jakou grácií půjdou kila dolů a kondice nahoru!


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Mimo „své dny“ očekávejte výrazně větší příliv energie. Pokud sportujete cíleně, můžete se pokusit o nějaký osobní rekord, jen pozor na drobná zranění.


Co by se vám mohlo hodit:

Než se taneční boty přizpůsobí vaší noze, hrozí puchýře. Připravte se na ně a pořiďte si náplasti na puchýře, třeba Cosmos Na puchýře (koupit v e-shopu).

Lev

Charakteristika:

Lvi chtějí ukázat výkon, trhat rekordy a jsou to sólisté. Pro ně se rozhodně hodí atletika, kde mohou soupeřit s ostatními a motivací je pro ně prostřední místo na „bedně“. Alternativou je práce na vlastní muskulatuře nebo alespoň zpevnění celého těla v posilovně.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Pokud chcete zhubnout nějaké to kilo do plavek či si zpevnit tělo, začnětev březnu. Hvězdy jsou vám v tomto směru víc než nakloněny.


Co by se vám mohlo hodit:

Cvičení je samozřejmě spolu s dietou velmi účinným způsobem, jak zhubnout. Podpořit shazování kil můžete třeba i pomocí Topnatur Psyllium Fit & Slim (koupit v e-shopu) s psylliem a vysokým obsahem vlákniny.

Panna

Charakteristika:

Milujete přírodu a jste zdatní chodci. Spojte příjemné s užitečným a začněte s turistikou. Dálkové pochody, dlouhé procházky do přírody či v zimě výšlap na běžkách jsou tou nejlepší cestou, jak mohou být Panny dlouhodobě fit.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Už od února vás provází dobrá kondice i zdraví, můžete cvičit, trénovat, sportovat, prostě dělat cokoli, co vás napadne. Úrazy se vám vyhnou obloukem, vy se zase vyhněte alkoholu a cigaretám. Vaše kondice pak bude nedostižná.


Co by se vám mohlo hodit:

Nepodceňujte sílu jarního sluníčka, a než vyrazíte ven, namažte se ochranným přípravkem s vysokým faktorem, např. Helios Herb Sprej na opalování Sensitive OF 50+ (koupit v e-shopu).

Váhy

Charakteristika:

Jdete z extrému do extrému, milé Váhy. Buď se hodiny nečinně válíte na gauči, nebo se neobejdete bez každodenní dávky cvičení. Vyhovují vám aerobní aktivity, klasické cvičení s lektorkou a dalšími cvičenkami, nebo se na druhou stranu zaměříte třeba na pole dance. Když si budete cvičení rozvážně dávkovat a nepřeženete to s ním, dopřávejte si sport či cvičení každý den.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Po energetickém útlumu v únoru vaše energie zas stoupá. Věnujte se své oblíbené fyzické aktivitě, dbejte ale důsledně na pravidelný pitný režim a na duševní rovnováhu. Dehydrataci ani psychosomatické potíže nejen na jaře opravdu nepotřebujete.


Co by se vám mohlo hodit:

Energii vám dodá ranní sprcha s Radox Sprchovým gelem Feel Active  (koupit v e-shopu) ve vaší oblíbené světle modré barvě a s vůní širého oceánu.

Štír

Charakteristika:

Chytré a vášnivé Štírky potřebují při pohybu zaměstnat svůj intelekt nebo sex-appeal. To první uplatní třeba při orientačním běhu, to druhé při nácviku flamenca. A obojí zároveň dává zabrat svalům celého těla, takže když vydržíte, kondice je zaručena.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Nemoci se vám vyhnou a budete mít spoustu energie na sportování i na milostné aktivity. Jestliže jste v zimě měli úraz, nyní zažijete velmi rychlou a úspěšnou rekonvalescenci. Nové úrazy nehrozí, pozor si dávejte na přetrénování, ke kterému příliv energie svádí.


Co by se vám mohlo hodit:

Svůdná pokožka je ta zpevněná, proto zařaďte do své tělové péče i zpevňující přípravky, např. NIVEA Zpevňující gel proti celulitidě Q10 Plus (koupit v e-shopu).

Střelec

Charakteristika:

Vy jste se pro sport narodili, milí Střelci. Cyklistika, lyžování, kanoistika či vodáctví – ideálně, když se pohyb spojí s cestováním. Jelikož se věnujete sportovní aktivitě celoročně, zůstáváte většinou ve skvělé kondici. Jen pozor na úrazy!


Hvězdy radí pro jaro 2020:

S Marsem a Měsícem v zádech budete mít zdraví pevné jako přírodní šamani, nehody, úrazy i nemoci se vám na jaře zdaleka vyhnou. Věnujte se svým oblíbeným sportům a jděte ostatním příkladem svou vynikající kondicí.


Co by se vám mohlo hodit:

Při jakékoli fyzické aktivitě se mohou hodit speciální náplasti konstruované na sport Cosmos Na sport (koupit v e-shopu).

Kozoroh

Charakteristika:

Cílevědomý, vytrvalý Kozoroh se zaměřuje na vytrvalostní sporty. Hodí se pro něj plavání, vytrvalostní běh, např. maraton, ale třeba také potápění. Podstatné je zaměřit se na správné dýchání, pak budete fit při aktivitě, která vás tolik baví.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Tělesně jste na tom velmi dobře, ale zlobí vás psychosomatika. To se projeví únavou už po pár minutách fyzické aktivity. Zaměřte se na dechová cvičení a duševní hygienu, postupně se ztracená energie a s ní i kondice vrátí.


Co by se vám mohlo hodit:

Udělejte si koupel a pro povzbuzení mysli si do ní dejte něžnou a dobrou náladu vzbuzující Ameté Koupelovou sůl Tangerine Blossom (koupit v e-shopu).

Vodnář

Charakteristika:

Věční experimentátoři potřebují prozkoumat mnoho pohybových aktivit, než si vyberou své oblíbené. Nedá se říct, že by si oblíbili jeden sport nebo druh cvičení. Většinou si nakombinují svůj individuální „koktejl“, takže je můžete jednou zastihnout při kick box aerobiku, jindy v nějaké jógové pozici a ještě jindy třeba na koloběžce či kolečkových bruslích. Pro ně je důležité hlavně vytrvat v pohybu, bez ohledu na konkrétní činnost.


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Od konce února vás provází špatná nálada, která vám snižuje kondici víc než viróza. Tréninkové aktivity si dávkujte pozvolna a dejte si pozor na kolena a záda, která mohou začít bolet. Na fyzickou bolest může pomoci jóga, proti špatné náladě meditace.


Co by se vám mohlo hodit:

Předejít bolesti kolen může třeba doplněk stravy MaxiVita Premium Kloubní výživa (koupit v e-shopu).

Ryby

Charakteristika:

Snílci zvěrokruhu si přejí cvičit a sportovat. Ví, že to potřebují. Tuší, že by jim to přineslo radost a hezčí postavu. A nezadýchávali by se do schodů. Ale nějak se k tomu nemohou dostat… Řešením je pro ně cvičení podle videa. Najděte si nějaký rozumný cvičební program pro začátečníky, vemte si podložku a prostě začněte cvičit doma. Každý den 10 minut, a to by bylo, abyste příště ty schody nevyběhli s úsměvem!


Hvězdy radí pro jaro 2020:

Vaše zdraví a kondice se zlepšuje, využijte toho a cvičte. Jinak by vám o sobě daly vědět bolavé nohy. Když vytrváte, překvapíte svými výkony sebe i své okolí.


Co by se vám mohlo hodit:

Můžete se zadýchat i zapotit, ale i přesto stále příjemně vonět. Stačí použít správný antiperspirant, např. Fa Tuhý antiperspirant Sporty Fresh (koupit v e-shopu) s vůní bergamotu a citronu, který vás ochrání po dobu až 48 hodin.

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Ariana Argoni

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Ariana Argoni
expertka na magii, astrologii a věštění
47
"Co mě nezabije, to mě posílí."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít