Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 8. díl: Krása Lvů

Horoskop krásy – 8. díl: Krása Lvů

Horoskop krásy – 8. díl: Krása Lvů

6. července 2017 od Eva Suchomelová

6. července 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Lva, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Sebejistá, oslnivá a odzbrojujícím způsobem okouzlující? Přesně taková je královna celého horoskopu, Lvice. Dokáže v jedné chvilce předvést najednou arogantní povýšenost i roztomilou hravost, takže jí vlastně vždycky všechno projde. Přijímá jako samozřejmost, že vládne všem ve svém okolí. A i když to není pravda, není radno jí to říkat – velmi by to ranilo její ego. Nejlepší je jí vyhovět.

Nejtypičtějším znakem Lvic je bujná hříva jejích vlasů, velmi často tmavých nebo do zrzava a většinou vlnitých. V účesech volí extrémy – buď divoce rozevláté a trčící do stran, případně nedbale vyčesané, anebo pevně sepnuté a hladce „ulízané“. Pro oba případy se jim bude hodit arzenál kvalitních stylingových přípravků. Jak pro podporu kudrn v „rozevlátých“ dnech, tak i pro jasné definování přísně staženého účesu.

Horoskop krásy - Lvi

V tomto znamení se vyskytuje velké procento modrookých žen, ale mnoho Lvic má temně hnědé oči, v nichž se střídá něha a mírnost s ohnivým sršením. Často jsou okrouhlé s lehce svěšenými koutky, které by měly korigovat tzv. kočičím líčením očí. Na vnějších okrajích zvednuté oční linky – to je to pravé pro tyto dvounohé šelmy. Jak na dokonalé kočičí oči a precizní linku, radíme zde. Modrookým i hnědookým Lvicím budou slušet slunečné a světlé barvy, mohou tedy zkusit večerní líčení ve zlatých tónech.

„Lvům vládne zlato, slunce a světlo. Chcete-li být skutečně středem pozornosti, pak volte zlaté nebo červené odstíny,“ radí Petra Alraune. „Zlaté náhrdelníky a prstýnky jako doplňky nejsou nezbytně nutné.“ Rozhodně Lvice patří mezi suverénní nositelky rudé rtěnky.

Lvi obecně s náramným potěšením udílejí rady. Proto nikoho neudiví, že Lvice své kamarádky (i ostatní ženy) blahosklonně poučují o tom, jak by se měly líčit, česat a pečovat o sebe. Jediné, co jim v takovou chvíli vezme vítr z plachet, aniž by je to rozčílilo, je kompliment. Lvice milují komplimenty! Na druhou stranu mívají vynikající vkus, takže se vyplatí si jejich poučování čas od času vyslechnout. „Vládnoucí planetou Lva je Slunce, a tak mohou Lvice bez obav využívat dobrodiní slunečních bylin. Jalovec, rozmarýn, měsíček, heřmánek, hřebíček, kadidlovník, skořice, andělika, ambra, pomeranč - všechny jsou plné slunce a ohně a v kosmetice rozproudí krev a zahřejí,“ doporučuje expertka na magii.

Horoskop krásy - Lvi

Jako správná kočka Lvice velmi ráda pečuje o své drápky, pardon nehty. A jelikož toto znamení nezná kompromisy, buď jsou velmi krátké, přírodní nebo přetřené jen jednou vrstvou bezbarvého laku, zato zdravé a čisté, anebo delší, s perfektní manikúrou. Často a ráda si je brousí, bere tuto činnost jako relaxaci.

S královskou samozřejmostí nosí vznosné a prudce elegantní parfémy, které svou jiskřivostí podporují touhu Lvic po svádění. I pro všední dny jí sedne vůně, v níž je dominantní ambra na pozadí dokonale vyvážené květinové kompozice, zakončená tóny kůže, korunované čokoládou. Zní to divoce? Pro Lvici ideální nekonvenční parfém. Podtrhne její jedinečnost, šarm a neomylný smysl pro drama.

Horoskop krásy - Lvi


Lví tipy pro krásu:

O své tělo a pleť by měly Lvice pečovat přípravky se „svými“ rostlinami. Například Harmonizujícím tělovým mlékem od Dermacolu s belgickou čokoládou a pomerančem nebo Bi-Oilem s obsahem oleje z měsíčku, rozmarýnu, levandule a heřmánku. Bojovat s celulitidou jim pomůže Topvet Masážní gel skořicový a krásnou pleť si uchovají při pravidelném používání suchého pleťového oleje L´Oréal Paris ExtraOrdinary Nutri-Gold Oil. Ten obsahuje esenciální oleje z levandule, růže, rozmarýnu, heřmánku, majoránky, pelargonie, pomeranče a anglické levandule.
Horoskop krásy - Lvi 
O úpravu vlasů se Lvicím postará vosk na vlasy pro dlouhodobou fixaci a lesk Garnier Fructis Style Wax Shine nebo stylingový produkt pro snadné zaplétání copů got2b playful od Schwarzkopf. S tím druhým můžete vytvářet jak utažené, tak i ležérně rozvolněné copy. Lvicím rozzáří vizáž zlato – na obličej mohou použít třeba Omlazující báze pod make-up se zlatem Dermacol Gold Anti-Wrinkle Make-Up Base, na nehty lak Colorama the 24 karat Nudes, odstín 474.
Horoskop krásy - Lvi

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít