Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 4. díl: Krása Beranů

Horoskop krásy – 4. díl: Krása Beranů

Horoskop krásy – 4. díl: Krása Beranů

1. dubna 2017 od Eva Suchomelová

1. dubna 2017 5 minut čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Berana, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Berani jsou věčné děti zvěrokruhu – bezprostřední, přátelští, roztomilí, přímí, tvrdohlaví, svéhlaví a také často naivní. Ženy narozené v tomto znamení mají nepopiratelný půvab. Když o sebe výjimečně přestanou dbát, sebemenší narážka někoho blízkého je okamžitě nasměruje zpátky k zrcadlu a flakonu s voňavkou.

Žena Beran má v sobě marnivou strunu, ocení každý kompliment, pokud se alespoň trochu zakládá na pravdě. Naopak je velmi citlivá na sebenevinnější poznámku o svém věku, váze nebo snad unaveném vzhledu. V takový moment nabude dojmu, že vypadá jako čarodějnice, a ihned sahá po kosmetických přípravcích, aby to napravila. „Beranům vládne Mars, a tak se mohou držet rostlin, které spadají pod jeho vládu.: pelyněk, řeřicha, světlík, výtažek z artyčoku, vřes, pepř, ale také vinná réva, routa a máta. Tyhle výrazné aromatické rostliny mohou najít místo jak mezi parfémy, tak i jako součást kosmetiky,“ vvjmenovává expertka na magii. V drogeriích a parfumeriích by se tedy ženy ve znamení Berana měly porozhlédnout po pečujících kosmetických přípravcích právě s těmito ingrediencemi.

berani

„Je to jasné – Beranům sluší ze všech barev nejvíc červená,“ říká Petra Alraune. „Pokud tedy chcete někoho zaujmout, oblékněte se do čehokoli, hlavně když to bude červené. Od hlavy až k patě, prosím, tedy i ponožky, kalhotky a rukavice.“ Rozhodně nevynechte zářivě rudou rtěnku či lak na nehty.

V jejich vkusu se většinou mísí praktičnost s infantilitou. To se promítá třeba do vlasového stylingu – často to vypadá, jako by si vlasové doplňky vybíraly v dětském oddělení. Dlouhé vlasy zapletou do dvou copů, který ozdobí dětsky barevnými gumičkami. Anebo si pořídí elegantní krátký účes, do kterého vetknou vtipnou čelenku nebo sponku s beruškou.

berani

Ačkoli je pro ně typická rudá rtěnka, v líčení by si měly vyhrát s očima. Není pro ně úplně vhodný dramatický make-up, který by od smyslných úst strhával pozornost k očím, protože obličej by pak nepůsobil harmonicky. Nicméně přirozeně vystínované oči, upravené obočí a jemně, ale přesně nalíčené řasy dají vyniknout jejich přímému pohledu s jiskrou živého zájmu. Stejně tak by měly podtrhnout hezké rysy svého obličeje nenápadným konturováním.

„Beranům vládne ocel a železo, takže nezapomeňte na podpatky,“ doplňuje expertka na magii. Budou jim také slušet aktuální metalické laky na nehty v barvě oceli či měděném odstínu železa. Jelikož Berani bývají dost netrpěliví a všechno chtějí hned, ocení rychleschnoucí laky na nehty nebo urychlovač schnutí laku na nehty.

berani

Když potřebují dobít baterky, pomohou jim jemně kořeněné parfémy. Ve společnosti bývají poněkud hlučnější a případný trapas jim pomůže zahladit některý z přímočarých, silových parfémů, jejichž základem je radost vzbuzující pižmo.

Zdroj foto: Fotolia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít