Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

19. října 2017 od Eva Suchomelová

19. října 2017 2 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Každé znamení zvěrokruhu pojímá krásu a péči o ni po svém. Každé má vlastní styl a vyhovují mu jiné druhy produktů. Jak je to u zrozenkyň ve znamení Štíra, jsme se zeptali expertky na magii, Petry Alraune.
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
„Štíři umí svým stylem opravdu zaujmout, milují extravaganci a ve společnosti dokážou doslova oslnit,“ uvádí expertka na magii. Rozhodně, Štírky jsou pověstné femme fatale celého zvěrokruhu. Mají v sobě něco tajemného, čím přitahují muže i pozornost. Dokážou být rafinované a skvěle ovládají všechny ženské zbraně, a to včetně těch kosmetických. Dokonce i tehdy, když to na nich není na první pohled znát nebo těmito zbraněmi ostentativně pohrdají. Nenechte se mýlit. Pokud chtějí dosáhnout svého, sáhnou po svůdně orientálním parfému stejně snadno jako po intrice nebo po logické argumentaci.

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

Nejpozoruhodnější jsou na Štírkách jejich tajuplné oči. Když na někoho upřou svůj dlouhý, pronikavý pohled, není úniku. Její hluboká tajemná krása každého opřede svým osobitým kouzlem. Štírky bývají svůdné, což mohou využívat až zneužívat ve své touze ovládat druhé. Dokážou se velmi dobře ovládat, takže tuto svoji touhu drží na uzdě. Svoji ženskost nezatěžují vulgárností – dobře ví, že dovolit muži, aby jí galantně podržel dveře, kdy ho omámí intimností své těžké voňavky a na vteřinu ho zhypnotizuje pohledem, je mnohem účinnější, než před ním natřásat své fyzické přednosti. Příslib je to, co Štírky dokážou dát dokonale.

Barvy Štírek jsou temné – černá, tmavě rudá, bordó či temně fialová. „Rozhodně by neměly nosit nic pestrého – jako klauni se nikomu líbit nebudou,“ radí Petra Alraune. Patří přesně k těm ženám, které ví, jak nosit temné rty. Pokud zrovna nesáhnou po takové extravaganci, mohou si temnými barvami prohloubit svůj tajuplný pohled pomocí kouřového líčení. 

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

O Štírech se všeobecně traduje, že jsou vášniví. Platí to, ale v širším kontextu. Pokud se pro něco nadchnou, jsou tím až posedlí. Jestliže se tedy nadchnou pro kosmetiku, pak se stane jejich velkou vášní. Ale stejně tak to platí o čemkoli jiném, včetně názorů. Zahoří-li pro biokosmetiku, budou o svém názoru vášnivě přesvědčovat každého na potkání. Samozřejmě, že rafinovaně a sofistikovaně, ale o to zapáleněji. Z přírodní kosmetiky by se měly zrozenkyně tohoto znamení zaměřit na přípravky, obsahující bodláky či zimolez, typické Štírovy rostliny. Ale to samozřejmě není všechno. „Štíru vládne Mars a Pluto, takže mají Štírky na výběr,“ doplňuje Petra Alraune. „Z martických rostlin mohou sáhnout po zázvoru, chmelu, bazalce nebo borovici, které jim v kosmetice udělají dobrou službu. Pluto zas vládne kapradinám, meruňkám a broskvím, aloe, áronu a hořci, svatému grálu parfémářů cypřiši, zimostrázu, narcisům, a dokonce i královské mandragoře. Štírky mají tedy obrovskou magickou kosmetickou skříňku k dispozici.“

Jejich temná stránka ve spojení se zvědavostí a touhou experimentovat je mohou dovést k různým excesům, a to i na poli kosmetiky a krásy. Piercing, tetování či jiné neobvyklé zdobení těla – přesně to je láká k vyzkoušení. V takovém případě by měly vhodně pečovat o své tetování.

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

Co se parfémů týče, upřednostňuje žena, narozená ve Štíru dramatické a vášnivé vůně, které podtrhnou její sebejistou a vznosnou povahu. Při své eleganci si libuje v zemité smyslnosti, vášnivé roztouženosti a démonické svůdnosti – jako by na ní voněly všechny takové parfémy ještě intenzivněji. Před pompézními kompozicemi dává přednost těm nezávisle troufalým. Tajuplný šepot koření a bylin, jako je koriandr a skořice, nabírá na síle s pepřem a drobnými bobulovinami a exploduje révou a exotickým ovocem, zmírňován přepychovou růží a mazlivě sexy vanilkou. Také budoárové orientální vůně, jež přivolají pohádkově smyslnou atmosféru příběhů tisíce a jedné noci, patří do jejího osvědčeného repertoáru.

Štírky mají přirozený sklon ke kráse a systematičnosti. Jakmile o sebe přestanou dbát, je to znamení, že jsou hluboce nešťastné. Jinak o sebe s radostí pečují a ve své koupelně a kosmetických proprietách mají pořádek. Ve volbě účesu bývají praktické, ale s kapkou extravagance, která jim dodá pověstnou jiskru. Asymetrický sestřih ozvláštní jinak seriózní vizáž, anebo střízlivý krátký účes zahoří výraznou či neobvyklou barvou. I když si narazí na svou hřívu baseballovou čapku, zůstávají stále sexy. Jak to? To je jejich tajemství.
 

Štíří tipy:


Výtažky z různých druhů bodláků udělají Štírkám dobře, ať už je použijí na vlasy, např. v řadě péče o vlasy L´Oréal Botanicals Fresh Care se světlicí barvířskou, na obličej v intenzivním hydratačním krému Garnier Skin Natural Essentials 24 h s lopuchem, nebo pro posílení vlasové pokožky v přípravku Bione Cosmetics Vlasová voda lopuch.

Horoskop krásy – 11. díl: Krása Štírů

Štírkám vysloveně svědčí výrazné rtěnky. Milovnice rudé mohou zkusit třeba silně hydratační rtěnku Hydrasupreme v odstínu 535 od Maybelline, odvážnější sáhnou po hitu letošního podzimu, burgundské, v podání sametově matné rtěnky Max Factor Colour Elixir Velvet Matte v odstínu 35 nebo opět hydratační rtěnky Maybelline Hydrasupreme, tentokrát v odstínu 590. Jednoduchý střih vlasů oživí permanentní barva na vlasy Garnier Olia v ostínu burgundy a celek doladí vůně s omamnou notou zimolezu Elisabeth Arden Green Tea Honeysuckle.

Horoskop krásy: Štíři

Zdroj foto: Fotolia a archiv značky Garnier

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová ve spolupráci s expertem Petra Alraune

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Expert z článku

Petra Alraune
Expertka na magii, spisovatelka a věštkyně
671
"Všechno, co hledáme, jsme už jednou ztratili."

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít