Nakupujte dle kategorie

Inspirace

Novinky Naše značky Vlasy Obličej Tělo

Nákup

Eshop Akce Teta Klub Služby Prodejny
Úvod Články Krása Tělo Celebrity, co utrácejí za kosmetiku horentní sumy

Celebrity, co utrácejí za kosmetiku horentní sumy

Celebrity, co utrácejí za kosmetiku horentní sumy

12. listopadu 2017 od Eva Suchomelová

12. listopadu 2017 4 minuty čtení
Připravil/a Eva Suchomelová

Slávu celebrit ze showbusinessu vytváří také skvělý vzhled. Neváhají proto za kosmetické přípravky utratit neskutečně vysoké částky. Tušíte, kolik jsou tyhle hvězdy a hvězdičky schopny utratit za kosmetické přípravky a péči o svou krásu?
Sdílet na facebooku Sdílet na Twitter Sdílet na Pinterest Emailem
Celebrity jsou schopny v honbě za věčným mládím a krásou vyzkoušet nejbláznivější kosmetické procedury a přípravky a utratit za ně neuvěřitelné množství peněz. Ať jde třeba o luxusní pleťové masky, nebo péči o tělo či vlasy. Podívejte se, kolik peněz a za co jsou slavné osobnosti ochotny zaplatit.


Manikúra: Královská péče i výstřednosti

Pravidelná péče o ruce a nehty by měla být nedílnou součástí kosmetické rutiny každé ženy. Některé, jako třeba Kylie Jenner, jsou schopny trávit u manikérky každý týden 4-5 hodin v kuse, aby měly dokonalý nail design. To si taková vévodkyně Kate nemůže v nabitém programu společenských a královských povinností dovolit, takže volí pravidelnou 60minutovou proceduru, která zahrnuje i lázeň a masáž rukou s přírodními oleji z Jižní Ameriky. Za jedno sezení zaplatí 150 dolarů (asi 3 300 Kč).

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy

U Kate Middleton je požadován přirozený vzhled nehtů, ale u zpěvaček a hereček se očekává, že budou šokovat i svým nail designem. Například Beyoncé vydala za zlaté nehty v propagačním videu svého světového koncertního turné v roce 2014 Mrs. Cartier World Tour 900 dolarů (cca 19 800 Kč). Ani to ještě není nic oproti Kelly Osbourne, která zaplatila za svou manikúru z černých diamantů, kterou oslňovala na předávání cen Emmy v roce 2012, celých 250 000 dolarů! Ano, dámy, čtvrt milionu dolarů (5,5 milionu korun) za nehty.


Vlasy, co stojí majlant

Některé hvězdy střídají účesy jak na běžícím pásu, jiné mění svůj styl jen pozvolna, neboť konkrétní účes se stal jejich značkou. Taková Kylie Jenner změnila v roce 2015 svůj účes 51x za rok, tedy každý týden. Ale jedno mají všechny hvězdy (a také všechny ženy) společné - všechny musejí o svou hřívu pečovat.

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy

Třeba Angelina Jolie svěřuje své vlasy špičkovému kadeřníkovi Rossano Ferrettimu, který si účtuje neuvěřitelných 1 600 dolarů (35 200 Kč) za jedno sezení. Zpěvačka Rihanna zase zaměstnává kadeřnici, které platí denní sazbu kolem 3 000 dolarů za den (66 000 Kč).

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy


Krásná pleť něco stojí

Vyhlazená pleť bez jediné chybičky je pro slavné ženy naprostou nezbytností. Make-up artista zpěvačky Beyoncé jí poradil používat oční krém na celý obličej, neboť se lépe vstřebává, a pleťový krém používat na celé tělo. Když uvážíte, v jak malých baleních se tyto přípravky prodávají a že je aplikujete každodenně, i při použití cenově příznivých přípravků se tento přístup značně prodraží.

Celebrity přitom používají spíš dražší produkty (kupříkladu Kim Kardashian používá hydratační krém Guerlain, který stojí 455 dolarů za kus, tedy zhruba 10 000 Kč), takže částka za ně třeba za měsíc, ne-li za rok stoupne do závratné výše.

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy

Ani Madonna nezůstává pozadu. Dlouhá léta svěřuje péči o svou pleť kosmetickému mágovi hvězd, Robinu Peckovi a kyslíkovému pleťovému přístroji jeho vlastní značky. Je mu natolik oddaná, že jej vzala s sebou i na turné, aby si mohla procedury dopřávat každodenně. Onen kyslíkový přístroj k ošetření pleti si prý i pořídila domů, stál ji 14 200 dolarů (cca 312 400 Kč).

Odhodlaná podstoupit pro krásnou pleť bez vrásek cokoli a zaplatit za to takřka jakoukoli cenu je Gwyneth Paltrow. Každý týden absolvuje některou z procedur pro krásu obličeje či pokožky celého těla. Má na to vyhrazený rozpočet 21 milionů dolarů. V této částce je například mikrodermabraze za 2 250 dolarů (téměř 50 000 Kč), elektronická stimulace svalů, léčba kyslíkovou mlhou u kosmetičky celebrit Tracie Martyn v New Yorku či aplikace kmenových buněk u Sonyi Dakar v Los Angeles v ceně 450 dolarů za jednu aplikaci (téměř 10 000 Kč). Zkusila už apiterapii a chystá se na kryoterapii.


Úžasné tělo za úžasné peníze

Trénink a péče o pokožku těla patří do každodenního programu celebrit. A pokud zrovna nemohou do tělocvičny, mají triky, jak dosáhnout skvělého vzhledu. Když se Rihanně nechce cvičit nebo jí na to nezbude čas, má k dispozici specialistku na optické vytvarování svého těla. Barevný nástřik zajistí dojem perfektně vyrýsovaných svalů na stehnech, bocích a dalších partiích. Denně za to platí 800 dolarů (17 600 Kč).

O Madonně se říká, že si v rámci boje proti celulitidě zakoupila domů přístroj proti pomerančové kůži za 75 000 dolarů (1 650 000 Kč). Jelikož je zároveň proslulá i jako velký dříč, věříme, že se jí koupě vyplatila a poctivě přístroj využívá.

Nastávající VIP maminka Chrissy Teigen pečuje o krásu svého bříška opravdu příkladně a také nákladně. Aby předešla striím, maže si pokožku pleťovým sérem, které stojí 440 dolarů (skoro 9 700 Kč) za balení.

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy


Make-up pro náročné

Možná vám už někdy někdo vyčetl, že za líčidla utratíte spoustu peněz. Ale určitě nemáte na takový kalibr, jakým je Kim Kardashian. Její make-up guru Mario Dedivanovic během mistrovských lekcí, jež se konaly začátkem letošního roku, ukázal, že potřebuje asi 40 krémů, gelů, pudrů a tvářenek, aplikovaných v 50 krocích. Samotné produkty vyjdou na 1 200 dolarů (asi 26 500 Kč), i s aplikačními nástroji pak 1 700 dolarů (více než 37 000 Kč).

Celebrity, které utrácejí za kosmetiku horentní sumy

Řasy jsou velmi účinnou zbraní v honbě za fanouškem. To ví i Jessica Simpson, a tak vynakládá na své řasy nemalé finance. Zpěvačka, která se stala podnikatelkou s jměním v hodnotě 150 milionů dolarů, ví, jak je utratit. Dvakrát týdně obnovuje krásu svých řas procedurou, při níž jedno sezení přijde na 500 dolarů (11 000 Kč). Ročně ji tak krásné řasy vyjdou na 52 000 dolarů (1 144 000 Kč).
 

Zdroj foto: Fotolia a Profimedia

Připravil/a pro vás Eva Suchomelová

Zařazeno pod těmito klíčovými slovy

Související články

Nejsou zde žádné komentáře. Přihlaste se a napište první!

Na infolince jsme vám k dispozici v pracovní dny 8:00 - 16:30

x
Vypočítej mi slevu
Získat za body
Zavřít